PDA

Zobacz pełną wersję : pierwszy cykl

polo
13-03-07, 17:17
mam 18 lat, mój starz 2 lata, waga 66, wyciskam na klatke 80. Musze do wakacji troche przybyczyć. Chce zrobić pierwszy cykl
mam 5 ampułek deki holenderskiej 2 ml, mam zamiar brać ją : 200ml/tydz pdzez 5 tyg, na odblok mam 24 tab clomidu. Jakich efektów ( masa, siła ), skutków, moge sie po tym spodziewać??
Kupiłem sobie do tego cyklu 9 kg gainera. tylko nie piszcie : ,,daj sobie spokój z SSA". jastem zdecydowany. Prosze o pomoc

vold
13-03-07, 17:48
Jakich efektów ( masa, siła ), skutków, moge sie po tym spodziewać efekty marne ponieważ deka zawiera długi ester i jest wskazana na długie cykle a ty będziesz stosował przez 5 tygodni więc to nie ma sensu, jeśli chodzi o skutki uboczne , opłakane niestety deka dawkowana bez testosteronu mocno blokuje i nietety może twój mały już nie stawać .

proponuje dołożyć testosteron.

polo
13-03-07, 18:00
to co mi proponujesz?? Chce przybrać ja najwięcej na mase i brać kolo 100 po cyklu. mógł byś mi rozpisać jakiś dobry cykl?? mam tylko 220zł na koks

[ Dodano: 13-03-2007, 18:04 ]
Ale żeby były umiarkowane efekty uboczne. Dużo osób bieże deke z metą. co o tym sądzisz?

vold
13-03-07, 18:09
meta+ testosteron + jak już masz to ta deka ale 5 szt to za mało

Dużo osób bieże deke z metą. co o tym sądzisz? ja bym tak nie robił dołożył bym testosteron i napewno efekty będą o wiele lepsze i będe zdrowszy