Zobacz pełną wersję : koksujemy na Maxa
A czy ja Ci każe gdzie indziej iść, mowie ze tam tyle biją i jest ok
eee maksiu a mowiles ze fox wyjepka:)
fallenursus
11-11-13, 16:54
Prosiłem piotrusiu odstaw flaszeczke...
kurde chcialam sie poudzielac a nic o trenie nie wiem :D
wiesz ze Ana o mnie dba choć nie zasługuje na to bo jestem buuuuu dla niej
Teraz masz nową dupę z którą się zaręczyłeś więc nie mieszaj mnie do swojego życia , niech ona o ciebie dba
Witam szanowne zgromadzenie :)
Dawno mnie tu w temacie nie było ale czas wracać do świata żywych :)
w poniedziałek trzeba odpalić małe co nie co bo brzuszek rośnie zamiast bicków no , ale w tym wieku to tylko brzuch rośnie najszybciej :)
cel cyklu troszkę mięsa i cosik z pasa zgubić :) waga startowa 110kg
1-12 prop 150mg c2d
1-10 tren acet 150mg c2d
7-14 winko iniekcja 50mg c2d
T3
HCG
EXE
odbloku brak nie kwalifikuje się już :)
Gangsta Latino
08-02-14, 20:49
ja się nie znam, ale witam ponownie ;)
Mała modyfikacja cyklu leci tak i powiem że zajebiście to mało mało testo dużoooo trenu acet :) mieszanka zajebista w 3 week duża poprawa sylwetki niema to jak trenik :)kto nie spróbuje ten pipa :)
Tren acet 100mg ed mega dawka jak na takiego starego konia :)
prop 20mg ed w dawce minimalnej jak na 110kg
T3 50mcg ed
exe 50mcg c2d estro w normie na takiej dawce o dziwo bo u mnie zaraz wzrasta mega czuć towar przy trzymaniu estro w ryzach
bromo niestety musi lecieć przy dawce trenu 100mg ed prolka lekko podniesiona ale niema dramatu
dietę jebać za stary jestem tylko na kurczaka
białko leci 3g na kg
ww niestety ja pożeram bo już stary
1 posiłek 100g owsa rodzynki orzechy białka jaj 5 szt olej lniany 2 łychy duże
2 posiłek jajecznica 8 jaj całych na masełku :)MASA
3 ryż 50mg kura 100g warzywa do oporu
4 makaron 50mg ryba 100mg gotowana z biedronki bo tania :)
5 ryż reszta z posiłku 3go polędwiczki 100g z wieprza też z biedry hahah
6 tu mały rarytas tylko po treningu 200g tataru z woła też z biedry bo jest lepszy niż tam Sokołowa czy tam itp
Trenong zawsze koło 19tej jedna partia danego dnia
wczoraj była klata
WL płaska 12/10/8/6 100kg/105/110/120
skos 10/8/6/? 90kg/100/105/105 z pomocą do bólu
rozprątki 12/12/10/? 20kg/22/24/26
brama góra na maxa 3 serie 22kg na stronie
przenoszenie hantla 30kg 3 serie na maxa
brzusio maszyna
brzuch ławeczka
aha mała prośba do speców od treningu będę pisał cały tydzien i proszę o jakąś modyfikacje bo zawsze modre głowy lepsze niż moja i proszę mnie nie gnoić jak u papaja w relacji bo ja nie lubię gimbów i hejterów, wiem ze jestem starszy od węgła,ale to nie powód żeby mnie gnoić nikogo nie pimpuje mam wyjebane na chore opinie i chuj
fallenursus
02-03-14, 15:41
Mniejsze dawki
Bez drugorzednych leków na blokowanie skutków ubocznych i to samo może być z o wiele mniejszym impaktem na zdrowiu.....
aha ćwiczę bo wałczę z alkoholizmem od wielu lat jak co i siłownia mi w tej nie równej walce pomaga , znam tu wielu chłopaków co walczą tak jak ja, inni z chorobami a inni z uzależnieniami jestem z wami chłopaki i chuj
Jak dla mnie to masz mało białeczka na 100% z tych posiłków co podałeś nie ma 3g na kg :)
Pozdro dodaj mięsa kolego :P
Jak dla mnie to masz mało białeczka na 100% z tych posiłków co podałeś nie ma 3g na kg :)
Pozdro dodaj mięsa kolego :P
Bratku mięska nie jem dużo ale pomiędzy posiłkami walę białko w prochu 3 razy dziennie po 50g wiesz praca kurwa dachy buduje nie biurowy jestem :)