Zobacz pełną wersję : Prolognatum+Winstrol
Witam. Planuje zrobić drugi w zyciu cykl, pierwszy był ze 140 tab metanabolu polskiego i efekty były zadowalające. Teraz mam do dyspozycji 30-40 strzałow prolongatum z apteki i 100 tab wina 10mg(under) w razie potrzeby moge dokupić jeszcze 100 wina. Do tego 3 paczki tamoxifenu i 20 clomidu to tez z apteki hehe oczywiscie mam bialko i rozne inne odzywki ktore wiem jak dawkowac, oslonki na watrobe do wina, witamy i cynk.
Teraz moje pytanie, jak dawkowac tescia i jak wino?
1-10 Prolo 200mg e5d?
6-12 win 30mg ed?
Z góry dzieki :)
Witam. Planuje zrobić drugi w zyciu cykl, pierwszy był ze 140 tab metanabolu polskiego i efekty były zadowalające. Teraz mam do dyspozycji 30-40 strzałow prolongatum z apteki i 100 tab wina 10mg(under) w razie potrzeby moge dokupić jeszcze 100 wina. Do tego 3 paczki tamoxifenu i 20 clomidu to tez z apteki hehe oczywiscie mam bialko i rozne inne odzywki ktore wiem jak dawkowac, oslonki na watrobe do wina, witamy i cynk.
Teraz moje pytanie, jak dawkowac tescia i jak wino?
1-10 Prolo 200mg e5d?
6-12 win 30mg ed?
Z góry dzieki :)
Ja bym do twojej wagi dał tak
1-10 prolo 200mg c3d a nawet 300mg
6-12 winko 30mg ed
ale poczekaj na dalsze odpowiedzi mentorów w tej dziedzinie :)
Jeszcze jedna kwestia, zeby sie nie pogubic hehe c3d to jest np poniedzialek, czwartek, niedziela? dobrze to rozumiem?
Jeszcze jedna kwestia, zeby sie nie pogubic hehe c3d to jest np poniedzialek, czwartek, niedziela? dobrze to rozumiem?
cha cha tak dobrze rozumiesz :)
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
Wszystko jest w moim profilu, mimo tego musze to znowu wypisac? Jesli tak to prosze.
Staż: za miesiac bedzie 4 lata
Cel Cyklu: Masa mięsniowa pod koniec cyklu definicja
SAA: Metanabol 140 tab(polski)
Przeciwskazań: brak
Waga:86kg
Już lepiej? hehe :P
prolo 500 na tydz to takie minimum. vino 30-40mg ed. dlugosc tak jak maximus rozpisal jest ok.
dobra opcja e3d prolo ja bym dał 600mg week .. w każdej amp.. jest 75mg testo
po 200mg soku e3d i było by fajnie .. wino w ostatnich 2 tyg podbił bym do 50mg ed :P
fallenursus
30-05-11, 11:27
Wino za wolno dziala zeby podbijac dawki na ostatnie dwa tyg.
czyli najlepiej trzymać stała dawke ....
na pierwszy raz i wiek 22 lata wino w ilosci 30mg ed mu SPOOOKOJNIE starczy
nie szalejcie z ilosciami 50 bo to bez sensu.