Zobacz pełną wersję : Jaki koks przyspieszy kalogen?
witam, jaki steryd wspomoże produkcje kalogenu szybszą, nowa o naciągniętym/nadwyrężonym ścięgnie, gdzieś kiedyś kto mi mówił ze deca durabolin o 300% przyspieszy, ?
wolę zapytać fachowców.
pozdrawiam
wiek 20l
staż 4lata z przerwami
aktualnie przerwa przez sciegno.
z tego co mi wiadomo deka łagodzi bóle w stawach gromadząc wodę w tkance łącznej...
4flex jest bardzo dobry ale kosztowny .... u mnie pomogł na bark i kolano ....
fallenursus
23-05-11, 04:33
..ale deka tylko naczas jej przyjmowania, potem powraca do poprzedniego stanu. jak z kazdym srodkiem podwanym zew.
EQ tez.
no chodzi mi tylko bym mógł odpowiednie ciężary brać nieodnosząc bólu w okolicach nadgarsku (sciegienko) które naciągnąłem/nadwyrężyłem. by wróciło do poprzedniego stanu. to tylko 4flex i deca tak?
tak jak Fallen napisał tylko pomoze w tym okresie przyjmowania ... później problemy wracają ze stawami ..
ale to tylko jedno małe sciegno, myślę ze moze by się wzmocniło przez to
fallenursus
23-05-11, 13:25
jak chcesz zeby ci sie sciegna permanentnie ponaprawialy polec Gh ~2-3iu max dziennie.
http://imageshack.us/m/64/1865/81783314.gif
mozesz spoko dac mete 10mg, lub winstrol 10mg dziennie i tez sie polepszy. nie zapominaj o cwiczeniach wzmacniajacych nadgarstki.
aha czyli metka 10-tka spokojnie poprawi i ból ustąpi? a teściu jakiś z 10, 15 strzałów?
ty chcesz poprawic kondycje chorego miejsca czy robi cykl?
jak falen napisal - npp, dluga deka/hormon, hormon pewnie odpada bo siano, zostaje nandrolon,
no i jak pisali wyzej stan sie poprawi ale po wrocisz do bolu
No ale przecież wiecznie nie bedzie boleć do tego czasu może się wzmocni i przyzwyczai do ciezaru?
http://www.e-gym.pl/showthread.php?31857-Jak-WZMOCNI%C6-to-%B6ciegno mowa o tym scięgnie
naciągnąłem/nadwyrężyłem czy naderwałem w grudniu 2010 roku, poprzez godzinne podpieranie głowy na nadgarstku wygiętym, po pijaku ; D
jednym słowem potrzeba MI NAWET CHEMII BY TO USTAŁO, i mozna było cwiczyć jak dawniej.
mysle ze pottzebujesz wizyty u lekarza, mniejsze ciezary. zobacz sobie cos takiego jak cissus. best body mial u siebie w sklepie. super sprawa na stawy. leszpe niz animal flexy i inne suplementy.
ponoć na wizytę u ortopedy czeka sie bardzo długo, i tak już mnie przeszło trochę bo pierwszy miesiac to nie mogłem nawet skrecac nadgarstkiem
tak czytam to Ty zwyczajnie chcesz cykl jakiś, a niby przy okazji na ścięgno
Jak tylko dostajesz propozycje zobaczyć środek na stawy, czy pójść do ortopedy to nie
a jak do ortopedy się długo czeka to idź prywatnie, a od grudnia '10 do maja '11 to byś już raczej zdążył :)
fallenursus
25-05-11, 02:40
No ale przecież wiecznie nie bedzie boleć do tego czasu może się wzmocni i przyzwyczai do ciezaru?
bedzie wiecznie bolec dopuki tego nie wyleczysz. trujesz dupe caly czas tymi samymi pytaniami.
sterydy nie lecza, lecz zamaskuja bol na czas ich podawania jak bedziesz nadal cwiczyc ciezko.
kowal ci napisal co masz robic to dalej po swojemu jak bezpartyjny za komuny.
posluchaj madrzejszych raz a dobrze na tym wyjdziesz.
a co do lekarza radze psychologa bo cos czuje ze ADHD (http://pl.wikipedia.org/wiki/AADD) masz....klasyczne symptomy takie jak :
brakuje ci skupienia i organizacji,
ociagasz sie
i wogole jakis chaos kompletny w twoich wypowiedziach.
ponoć na wizytę u ortopedy czeka sie bardzo długo, i tak już mnie przeszło trochę bo pierwszy miesiac to nie mogłem nawet skrecac nadgarstkiem
ortopeda da ci masc i kaze unikac sportu, szukaj tych co zajmuja sie faktycznie urazami fizjoterapeutow czy terapeutow manualnych, wydasz troche siana ale bedziesz mial sprawna reke
dobra ide do fizjoterapeuty
i tak najlepiej, ja tez jestem swiezo po wypadku i urazie, pojechalem do szpitala do poradni chirurga i gosc ogladanal kazal zrobic rtg popatrzyl i cos mi popierdolol ze za duzy jestem i ciezko bedzie naprawic reke i ze sport mam sobie odpuscic, dobrze ze mam kolezanke pielegniarke, kazala mi isc na rezonans dalej 450stow i do swojego znajomego fizjoterapeuty mnie skierowala i reke lux juz prawie, podejscie do sprawy perfekt, normalnie nie wiedzialem ze takie cude mozna wyprawiac z rekami jak ten gosc mi robi zabiegi,
No bo wiesz najwiekszy ból brak możliwosci cwiczenia i spadki mi spadło z 41 na 38cm już wiec... jakaś strata odczuwalna jest... z siłą to sporo w dół zapewne. Dobra dziekówka chłopoczki, dam znać jak już wyjde na prostą. PEACE!