Zobacz pełną wersję : Ketotifen
Mastershammer
19-05-11, 08:26
Siemka,jedno pytanie myślę że do Fallena bo HAteckiego odpowiedż znam:):).Słuchajcie dwa tygodnie cyklu zostało,clen 2tyg on zakończę w poniedziałek.I teraz odstawić go na 2 tygodnie i dorzucic jeszcze do odbloku?,czy podac jednak teraz ten ketotifen i przeciągnąć do 4 tygodni w sam raz na koniec cyklu:):):)
ja bym lecial bez offu. dawaj foty gruby. zobaczymy co tam wyszlo z tej wycinki:)
fallenursus
19-05-11, 12:21
Pytanie zasadnicze go czy brales juz kiedys clen?
Jesli nie mozesz spokojnie poleciec 3tygodnie bez offa.
Moim zdaniem lepiej pykac ec/clen na zmiane niz ketotifen.
W uk dostaniesz dobra efe i droga nie jest.ec dziala na wiekszosc ludzi lepiej od clenu.
Clen na pct imho to pomylka:)
dexterinio
19-05-11, 12:25
Wiem po sobie ze clen po 3 tygodniach nie klepie juz przynajmniej ja juz nie czulem dzialania odstawilem na 2,5 tyg i znowy 3 tyg i efekt poetorzony. Z tego co sie orientowalem i mi radzli do odbloku nie dorzucac juz clenu
gdzies czytalem ze ketotifen wzmaga dzialanie efki tak samo jak i clenu. ja osobiscie czy ladowalbyum clen czy efe to dorzucilbym ten srodek do tej suplementacji:)
fallenursus
19-05-11, 12:43
A jak fot nie bedzie i mega formy to cie przeniesiemy na forum profesora Skaly.
Mastershammer
19-05-11, 13:37
Pytanie zasadnicze go czy brales juz kiedys clen?
Jesli nie mozesz spokojnie poleciec 3tygodnie bez offa.
Moim zdaniem lepiej pykac ec/clen na zmiane niz ketotifen.
W uk dostaniesz dobra efe i droga nie jest.ec dziala na wiekszosc ludzi lepiej od clenu.
Clen na pct imho to pomylka:)
Wujek co to za pytanie?.Clenu to ja więcej zjadłem niż słodziku do omleta:):).Ostatni bylo 2 tyg on 160 2 off,i teraz jest koncówka 2 on 140.I jednak wrzuce keto i pociągne Balkanem jeszcze dwa tygodnie:):).Dobra można zamknąć.
Mastershammer
19-05-11, 14:01
[QUOTE=fallenursus;412568]A jak fot nie bedzie i mega formy to cie przeniesiemy na forum profesora Skaly.NO PROSZE JAK USIEDLI NA MNIE,FACHOWCY CO TYSIĄCE FOTEK POWSTAWIALI:):):):):)
fallenursus
19-05-11, 14:11
Fotyyy grubasie!!!!!!