Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kitamo

kitamo
15-05-11, 22:02
witam.

Wiec tak, wiek 30lat
na zdjeciu po lewej wazylem blisko 87kg, o mojej kondycji nie wspominam w ogole jaka mialem bo to był żal.
Wiele lat siedzacej pracy i beznadziejne odzywianie sie spowodowalo to co widac.

Fotka po prawej zrobiona jest po 5,5 tygodnia tyrania na silowni + kickboxing + bieganie.
Narazie bez dodatków (zaczynałem z thermo fat burnerem ale jak radzil slim w inny mwątku zostawiam go sobie na koniec redukcji którą niedlugo kończe i zaczynam masować )

Obecnie waga zatrzymala sie na 77kg i wiecej nie zrzucam, zajme sie masowaniem bo BF znacznie zjechal.

chunga
15-05-11, 22:33
niezłe postepy jak na 5,5 tygodnia
dosłownie jakby inny gość

tentyp
16-05-11, 12:06
Bardzo dobrze ,ale ja bym jeszcze brzuch cisną :) duży progres ciśnij dalej

KowalX
16-05-11, 14:08
Naprawdę dobra redukcja.

kitamo
16-05-11, 14:18
Dzieki wielkie chlopaki za mile slowa, bede jechał dalej z tematem i za jakis czas znow sie pochwale :)

Wiki
16-05-11, 14:25
aż się nie chce wierzyć że bez sterydów :)

karolak89
16-05-11, 15:22
Wydaje wam się tylko ze to niewiadomo jaki postęp.. wciągnął brzuch, wypiął klate i cofnął barki.. no i troche podredukował.

Ot cała tajemnica.

kitamo
16-05-11, 15:40
Brzuch wciagniety to mialem juz na tym zdjeciu nad morzem :D bo juz wtedy wstyd byl ;) Tak wiec dzieki ;)

hans87
26-05-11, 23:07
kitamo: a jak u ciebie z dietą? stosujesz jakąs szczególna pod redukcję?

chudy88
27-05-11, 00:19
Slabe te zdjecie ale widac zarys barkow, klata tez nie odstaje zbytnio, zjedz jeszcze troche z tluszczu napewno bedzie lepiej a ty nie ucierpisz na tym ;]

kitamo
15-06-11, 08:47
Zdjecia slabe bo niestety oswietlenie na silowni nie sprzyja fotografii :D
Klatke mam genetycznie raczej skromna i bez szału, ramiona i barki rosna dość szybko i to jeszcze poglebia ten efekt (mimo ze po treningu czuje jakby klata miala eksplodowac, jest nabita prawidłowo)

Dieta jest ale bez szału - najwiecej pomogło odstawienie cukrów (w pracy żłopałem cole na potęge). Do tego bardziej zbilansowane posiłki z kontrolą węgli i troche ucięte kalorie. Obecnie od tamtego czasu waga sie utrzymuje i skupiam sie raczej na utracie samego tłuszczu.

Probowalem zmierzyc poziom BF fałdomierzem i tutaj jest problem - jak przejrzalem na necie w jaki sposob wykonuje sie pomiar to u mnie da sie go zrobic praktycznie czytlko na brzuchu. Tylko w tych miejscach jestem w stanie odciagnac skóre na tyle by zmierzyc. Nie wiem jak inny radza sobie ale ja np nie moge odciagnac skory na klatce, przy tricepsie to juz w ogole mozna zapomniec i to nawet jak probuje w dni nietreningowe. To samo nogi. Wiec jak ktos moze mi podpowiedziec bede wdzieczny, bo moze jest inny sposob. Obejrzalem kilka filmow instruktarzowych i wszedzie wyglada to tak samo.

Chcę_być_wielki
15-06-11, 12:18
Co ty na siłowni w noktowizorze ćwiczysz, tam jest ciemno że szok

kitamo
15-06-11, 12:32
hahaha :) to domowa siłownia w piwnicy i oswietlenie nie jest centralne :) Do cwiczenia wystarcza ale na sesje zdjeciowe slabym telefonem to juz nie :) ale cwiczenie w noktowizorze musial by byc ciekawe :D

bullet
22-06-11, 11:58
no no no chlopie jak na 5,5 tygodnia to kozak postep.
czytalem caly temat bo myslalem ze zaraz napiszesz "sorki pomylka mialo byc 5,5 miesiaca " :)
juz teraz widac ze poradzisz sobie za zamierzonymi celami i pole3cisz dobrze z redukcja.
pamietaj ze w naszym iweku juz trzeba mocno uwazac na to co sie je.

jeszcze raz gratuluje i zycze sukcesow