Zobacz pełną wersję : Pomoc w ułożeniu ankiety do pracy licencjackiej
Tak jak w temacie potrzebuje Waszej pomocy w wymyśleniu pytań do ankiety do pracy licencjackiej. Temat ankiety to"Ustalenie stosunku ludzi młodych do możliwości sfinansowania swojego pierwszego mieszkania poprzez kredyt hipoteczny". Wiem ze na forum znajdują się ludzie z różnych branż i może akurat ktoś będzie miał jakiś pomysł na pytanie , które można zadać w ankiecie .Każdy rozsądny pomysł nagradzam SOGiem, bo tak tylko mogę się odwdzięczyć:) Z góry dziękuje :)
Za przeproszeniem niech w końcu ktoś kto chce mieć pracę na nią zasłuży samodzielnością. Bez napinki i do roboty ;) Potrzebną pomoc powinieneś uzyskać od promotora.
http://www.bibliografia.com.pl/bibliografia.pdf
Mogą Ci się przydać te źródła. Co prawda piszesz licencjat,ale pisanie jest podobne z tym,że praca będzie głównie teoretyczna z niewielką wkładem badawczym.
Wiesz ankieta to dodatek do pracy.Dopiero wnioski opisuje się w samej pracy a pomysł do ankiety mysle że to nie tak jak by Ci ktoś napisał pracę. A samo pisanie prac , czy to licencjackich czy też magisterskim polega na jednym -przepisywaniu książek innymi słowami .. Taki już mamy system szkolnictwa... A co do promotora to niestety nie mogłem sobie go sam wybrać...
Czy go wybierałeś czy nie ma obowiązek Ci pomóc, bierze za to kasę. Źródła ,które Ci podałem mogą pomóc. Polecam najpierw napisać cel pracy i według tego tworzyć spis treści. Możesz posłużyć się przy pisaniu spisami treści z książek lecz nie przepisuj na żywca i koncentruj się na działach potrzebnych aby właśnie zgadzały się z owym celem. Wiele książek znajdziesz w formacie pdf, a resztę w księgarni/ bibliotece.
Ja już częsć metodyczną tzn 2 rozdziały mam napisane ;) Teraz przechodzę do ankiety bo ona będzie głownie w części badawczej i tam będę opisywać wnioski z ankiety
Przecież wiesz co chcesz badać ;) Pogadaj z tym promotorem, powiedz ,że masz problem z ankietą i tyle. Masz cel pracy więc pytania układaj pod niego. Najpierw próba ,data i miejsce badania, a dalej lecisz z koksem :) Na początku zaczynasz od pytań prostych i zamkniętych na końcu możesz trochę pod górkę.