Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : agresywność po mecie

Ikar
12-03-07, 10:06
Witam
Proszę o objaśnienie mi tematu agresywności oraz nadpobudliwości po ,,mecie" oraz o opinie, wlasne doswiadczenia w tym temacie

*TERRORBLADE*
12-03-07, 10:25
hmmm ... tak generalnie to metka obniża poziom testosteronu w organiźmie , ale jeżeli chodzi o włąsne doświadczenia to podczas moje 1 cyklonu ąz tak zemną źle nie było tz.
nie rzucałem dupą o byle co :lol:

Ikar
18-03-07, 15:22
PANOWIE
wiecej wypowiedzi!! z własnego doświadczenia

gangster
18-03-07, 15:42
Z tego co zaobserwowalem,to na 5 kupli 2 wzrosla nadpobudliwosc,szybko sie denerwuja nawet o byle co,a jak im mowie,ze sie za badzo stresuja od tych koksow to mi odpowiadaja ,,jojo"" :mrgreen: .U reszty nie zauwazylem zmian.

brodawid
18-03-07, 18:27
Ja u siebie nie zauwazylem zadnych zmian w zachowaniu :lol:

vold
18-03-07, 19:37
Przy sterydach idzie zaóważyć wzrost agresji zwłaszcza przy środkach androgennych, ale jak ktoś jest ułożony to sterydy z niego idioty nie zrobią chodz napewno będzie bardziej nerwowy.

polo
20-03-07, 11:56
święte słowa...

krystian0150
20-03-07, 20:10
siemka moj kolega bral metke ale chyba w duzej dawce bo go na serio roz*** no ale ta agresywnosc :neutral: no niby bylo wszystko ok ale lyczek alkoholu i we 3 trzeba bylo go prawadzic bo znaki wyrywal mi. :shock: tak to ejst ale to napewno weisz co sie dzije po alkoholu wiec lepiej nie pij albo polskie dorgi na tym ucierpia i koledzy tez :???:

brodawid
20-03-07, 22:01
krystian0150, -smieszne :lol:

[ Dodano: 20-03-2007, 22:14 ]
Dla takich co nie panuja nad soba i maja klopoty z odpowiedzialnoscia cykle sterydowa sa bardzo drogie bo dochodzi koszt mandatow i kar z niszczenie mienia publicznego hi hi :lol:

tak wiec jesli w twojej okolicy ktos rozwalil przystanek autobusowy ,wyrwal znak ostrzegajacy o robatach drogowych badz tez skopal starsza pania po glowie bo "mu podskoczyla" to moze byc robota koksiarza "super-idioty"