Zobacz pełną wersję : koncentracja, skupienie...
Sesja sie zbliza,a ja nie moge wysiedziec w jednym miejscu dluzej niz minuta, ciezko mi sie skupic, bo zaraz o czyms innym mysle. Sa jakies specyfiki na tą dolegliwosc :P ? Slyszalem o GOTU KOLA - dobre to ? i czy jakies inne są ?
pozdro
reklamują na rmf fm preparat sesja ale czy to dobre jest i jaki ma to skład to nie wiem :)
Sesja sie zbliza,a ja nie moge wysiedziec w jednym miejscu dluzej niz minuta, ciezko mi sie skupic, bo zaraz o czyms innym mysle.
Zawsze tak miałeś? Może za dużo supli pobudzających?
tez by mi sie cos takiego przydalo, ale moze z naturalnych rzeczy? w czwartek mam ustna mature z polskiego i staram sie uczyc pracy ale tez odbiegam myslami. chce naturalne bo teraz juz nie zdaze nic zamowic, jedynie mam sklep olimp w miescie.
jest jeszcze vital max na warszawskiej i na paderewskiego w tym szklanym budynku... niby dużo supli ale nic ciekawego...
Kowal - jezeli o suple, energy drinki i kawe chodzi to nie korzystam. A jak trzeba sie uczuc to zawsze sie cos lepszego do roboty znajdzie nawet myslenie o byle gownie
sesje mam w domu i jakos nie dziala na mnie
sesje mam w domu i jakos nie dziala na mnie
Zwiększ udział węglowodanów w diecie,pomoże też lecytyna,witaminy b12, C, E, A oraz minerały. Możesz z diety bądź supli, jak tam chcesz. Kofe działa tylko krótkotrwale i sprawdza sie w mniejszych ilościach.
******** - a ten zestaw podwójny to nie za dużo ? który działa lepiej na koncentracje i skupienie? pewnie ten droższy hehe
ALC też jest ok. działał ale po dłuższym czasie.
Falluś, napisał byś coś o dopingu mózgu .