Zobacz pełn± wersję : kciuk
Mam problem z kciukiem...niezagłebiajmy sie w powody no ale jakos udezyłem kciukiem niefartownie i mnie boli...niewiem czy jest wybity czy nie czy nie, bo pekniety to raczej nie bo ruszam tyle ze boli. Nie wiem czy robic tydzien przerwy od siłowni czy nie?
wyczuj czy tylko stłuczony czy poważniej... jak lajcik to ja bym ćwiczył, ale pewnie przeszkadza przy trzymaniu sztangi - więc off na jaki¶ czas od wszystkich ci±gn±cych jak mc, wiosło itd.. - zamiast tego więcej przysiadów i tyle.
jak boli to nie cwicz jak nie przeszkadza to normalne treningi i tyle.
niewiem czy jest wybity czy nie czy nie,
My też nie wiemy, nie wiemy. :)
bo pekniety to raczej nie bo ruszam tyle ze boli.
Przy pęknięciu można normalnie ruszać, przy złamaniu już nie.
nie wiem czy i¶ć z tym do przychodni i czekać cały dzień aż mnie przyjmie...jutro chyba w szkole pójdę do pielęgniarki to może nastawi jak wybity bo sam to nie wiem jak...Wczoraj palec był ciepły dzi¶ już normalnie i mniej boli...a jakie konsekwencje mog± być jeżeli nie nastawię palca?Albo jest pęknięty i nic z tym nie zrobię?
Zastanawiam się też czy zrobić teraz tydzień przerwy bo akurat został mi ostatni tydzień w planie treningowym i największe ciężary będ± szły..a po skończeniu tego treningu i tak musze zrobić tydzień regeneracji, a tak by wychodziło że teraz jak kupie karnet to mi tydzień przesadnie więc nie wiem...a może usztywnić jako¶ palec?
Ja bym napierdalał na siłce, ja miałem 2 ręce skręcone i ćwiczyłem :D
Ta chyba masturbacje lodówk±...
Znaczy jedna skręcona druga wykręcona czy co¶ podobnego.
chyba Twoje rogi na głowie...
dobra palec juz nie boli(tylko troche) Cały tydzien normalnie trenowałem