PDA

Zobacz pełną wersję : Skurcze mięśni

Ufp
01-05-11, 17:20
No więc od pewnego czasu mam problemy z mięśniami to znaczy mam skurcze przeważnie po południu.Myślę że brakuje mi jakiś witamin mianowicie przez pewien okres jem mało warzyw i owoców i w tym może być problem ale wolę spytać was.
Oczywiście od dzisiaj znowu jem owoce i warzywa w większych ilościach ale czego mi brakuje kości stają się sztywne dzisiaj przespałem się od 13 do 15 i gdy wstałem chciałem zjeść zupę a łyżkę ledwo podnosiłem ręce.

luo
01-05-11, 18:25
Zapodaj magnez przed snem, no i oczywiście jakiś kompleks witaminowy 1-2x dziennie

flutebox
01-05-11, 19:50
magnez, potas kolego i problem zniknie
chyba, że jesteś hardkorem i pójdziesz z tym do szpitala :) zrobią Ci jonogram i tam wyjdzie czego Ci brakuje... choć nie polecam bo Cie wyśmieją i na ch... wstyd sobie robić :)

xxmłodyxx
01-05-11, 20:18
pomidory jedz i pij sok z pomidorów

KowalX
01-05-11, 20:45
Od razu widać złą dietę, a niby masz :) A może za dużo suplementów? hehe

Ufp
02-05-11, 07:55
Może ;d Dieta dobra ale ostatnio zapominałem o warzywach i owocach .Myślę nad dokupieniem animal paka do uzupełnienia diety

seras666
02-05-11, 10:28
ty na serio nie masz co z hajsem robic, jak juz chcesz cos kupowac to warzywa a jak cie tak cisnie to witaminy z olimpa wystarcza.

Ufp
02-05-11, 10:38
Chodzi mi o magnez potas itp...

KowalX
02-05-11, 13:12
Może ;d Dieta dobra ale ostatnio zapominałem o warzywach i owocach .Myślę nad dokupieniem animal paka do uzupełnienia diety

To chyba specjalnie o nich zapominasz, bo żeby pojawiły się skurczę trochę czasu być musiał zapominać.

Chodzi mi o magnez potas itp...

Pomidor, sok z pomidorów.