Zobacz pełną wersję : taka duperelka co z nia zrobic??
ello
planuje cykl na propie i trenie i winie.
znalazlem 2 strzały susty 250 aptecznej.
chcialbym ja spozytkowac :) (mimo ze to tylko 2 strzałki)
cykl na propie bedzie 9 tygodni wiec kiedy moge dorzucic i w jaki sposob moja suste??
fallenursus
30-04-11, 18:28
ni w5 ni z10 ta susta w ten cykl. zakitraj na potem, przeciez sie nie zmarnuje:)
Dodaj normalnie od począdku z propem, jedną wbij odrazu drugą za tydzień, to wszystko testo a i susta ma troche propa .
zaspamuje ale kurde co spojrze na głownej na ten temat to czytam "taka dupeczka, co z nią zrobić" chyba pora odstawic te koksy ;]
btw, jakie dawki trena chcesz dac?
fallenursus
01-05-11, 18:26
ale co to za mentalnosc - jest to trzeba zuzyc?:)
A po co mają mu 2 zastrzyki leżeć jak to tak samo testo, co innego jak miał by np dece .
a nie lepiej utrzymywać stałe stęzenie testo w organizmie?
Za naukę byś się wziął Sosna, we wt matura;D
Za naukę byś się wziął Sosna, we wt matura;D
jak już to w środę bejbe ;]
i nie dołuj mnie tu ; )
No fakt dzisiaj 1-go;D więc masz dzień dłużejhttp://img602.imageshack.us/img602/5194/tuli.gif
a co to w sumie za apteczna susta ?? sam kupowales w aptece ? jak nie to to jest under - dla mnie towar apteczny jedynie kupowany samemu w aptece
ja bym sobie tym glowy nie zawracal .... a co do tego legit susty to bym sie grubo zastanowil:)
a no już nie wnikajmy czy apteka czy nie, przy takiej ilości nie ma co sie przejmować, ogólnie na dzień dzisiajszy w suste lepiej celowac w dobry under bo apteka to głównie grecja itp, a to taka apteka jak u nas targowiosko z ruskimi :)
co do stałego stężenia nie bym sobie dał spokój, ja tam wale w tydzien od 600 do 1000 zależy ile miejsca w strzykawce hehe i jest troszke lepiej niż super ale ku.... propa to mam takiego że wszystkie koleżanki jak mnie widzą z 20 metrów to spierd.... bo tak się boją o dupska :)
suste kupilem osobiscie 2 lata temu w aptece w turcji.
lecialem ja w zimie i dobrze mnie porobila.
ale ku.... propa to mam takiego
zamieniamy sie w sluch :D
fallenursus
02-05-11, 04:38
indyjski testopin bodajze.
testop.
ja tez niedlugo sie nim uracze wiec zdam relacje.