Zobacz pełn± wersję : mass XXL
Siema od od 4 dni stosuje gainera i kreatyne i nie widze jakis szczegolnychch efektow lekkie juz sie pojawiaja ale dlaczego tak powoli czy mam soboe jeszcze cos dokupic ?? :smile: diety tez nie mam bo nie wiem jak sobie z nia poradzic w sql !! pomozcie z gory dzieks za pomoc
Prezydent_1c
11-03-07, 19:53
Na efekty trzeba poczekać .. żeby były one widoczne około 3-4 lat ćwiczeń ... Więc nic szybko ;) A do szkoły możesz chyba sobie wzi±¶ć jogurt, rodzinki, bułki z serem i przeżyjesz ;) więc układaj diete i nie zganiaj winy na szkołe :lol:
kolego po 4 dniach jest niemozliwe zeby ci sie pojawily jakie kolwiek efekty... jezeli dopiero zaczynasz zabawe z tym wszystkim to nie powinienes byl sobie brac kreatyny tylko odzywke weglowonadowo-bialkowa jezeli chodzi o diete to powinna ona trwac caly dzien a nie tylko w szkole :) dobra dieta to podstawa... tak jak wyzej kolega napisal do szkoly mozesz sobie wziac kanapki z serem bialym lub zoltym z szynka z indyka do tego jakis kotail na forum jest jeden moj temat o koktailach napewno cos tam znajdziesz :)
Powodzenia
grzesiek810
13-03-07, 20:45
człowieku jak by po 4 dniach stosowania odzywek nawet tych najlepszych bylo cos widac to nie wiem czy by koks sie sprzedawal.
Mialem tan sam problem. Ale po ponad tygodniu krety miesnie zrobily sie bardziej wyraziste. Ale pozniej zaczalem pic i wszystkozeszloze mnie w jeden wieczor...
i pamietaj podstawa to dieta i trening.