PDA

Zobacz pełn± wersję : mass XXL

Romek
11-03-07, 19:50
Siema od od 4 dni stosuje gainera i kreatyne i nie widze jakis szczegolnychch efektow lekkie juz sie pojawiaja ale dlaczego tak powoli czy mam soboe jeszcze cos dokupic ?? :smile: diety tez nie mam bo nie wiem jak sobie z nia poradzic w sql !! pomozcie z gory dzieks za pomoc

Prezydent_1c
11-03-07, 19:53
Na efekty trzeba poczekać .. żeby były one widoczne około 3-4 lat ćwiczeń ... Więc nic szybko ;) A do szkoły możesz chyba sobie wzi±¶ć jogurt, rodzinki, bułki z serem i przeżyjesz ;) więc układaj diete i nie zganiaj winy na szkołe :lol:

Garszczok
13-03-07, 20:31
kolego po 4 dniach jest niemozliwe zeby ci sie pojawily jakie kolwiek efekty... jezeli dopiero zaczynasz zabawe z tym wszystkim to nie powinienes byl sobie brac kreatyny tylko odzywke weglowonadowo-bialkowa jezeli chodzi o diete to powinna ona trwac caly dzien a nie tylko w szkole :) dobra dieta to podstawa... tak jak wyzej kolega napisal do szkoly mozesz sobie wziac kanapki z serem bialym lub zoltym z szynka z indyka do tego jakis kotail na forum jest jeden moj temat o koktailach napewno cos tam znajdziesz :)
Powodzenia

grzesiek810
13-03-07, 20:45
człowieku jak by po 4 dniach stosowania odzywek nawet tych najlepszych bylo cos widac to nie wiem czy by koks sie sprzedawal.

mrowa
15-03-07, 20:51
Mialem tan sam problem. Ale po ponad tygodniu krety miesnie zrobily sie bardziej wyraziste. Ale pozniej zaczalem pic i wszystkozeszloze mnie w jeden wieczor...
i pamietaj podstawa to dieta i trening.