PDA

Zobacz pełną wersję : Co byście polecili na kolejny cykl?

Ufp
27-04-11, 19:59
Suplementy które już brałem:500g Bcaa Xplode z Olimpa,300g mono Ultimate Nutrition,Nitrobolon II 550g,Multiple Sport z Olimpa,2kg Carbo,Aktualnie 250g Mono powder z Hi-Teca{jutro 11dzień}
Cel-Masa jak najlepszej jakości
Dieta-jest
Jako że mono biorę aktualnie 10 dzień a po mono zrobię miesięczną przerwę od supli pytam się was co byście poradzili mi na kolejny cykl? Wiem może za szybko się pytam bo mam tyle czasu jeszcze ale przez ten czas będę zbierał pieniądze na cykl bo dieta też kosztuje :P...
Myślę między innymi nad :
1.Mono+Jabłko
2.No Shogun+Mono
3.Super Pump 250+Mono
3.Cell Pump+Mono

Opcje 2,3 moim zdaniem za wcześnie jeszcze na takie cykle ale tylko napisałem nad czym myślę.
Za odp z góry dziękuje i nie pisać weź się za jedzenie bo jem sporo :D...

KowalX
27-04-11, 21:06
Dokończ cykl i kup sobie jakieś ciuchy.

Ufp
28-04-11, 06:49
Spokojnie KowalX ciuchy mi się w półkach nie mieszczą :D....
A pytanie zadaje tak wcześnie ponieważ dieta sporo mnie kosztuje i chciałbym przez ten czas nazbierać kasę.
Myślę nad Mono powder z Hi Teca+Trec CM3

igrek
28-04-11, 09:45
Jak nie masz $$$$ to nie kombinuj i kup mono, a za resztę kup cycka do diety lub idź do kina :-)

Ufp
28-04-11, 10:04
Mam 325zł ale do tego do chodzi dieta,a w maju mam wycieczkę...{50zł od babci jeszcze dostane ;p} Więc mogę kupić odżywki w Zakopanym lub w Krakowie:D

KOWAL86
28-04-11, 10:37
kup sobie coś do jedzenia masz 14 lat.lol

igrek
28-04-11, 10:46
Chłopie nie wydawaj wszystkich pieniędzy na suple bo nie warto. Kiedyś to zrozumiesz;)

KowalX
28-04-11, 12:30
Mam 325zł ale do tego do chodzi dieta,a w maju mam wycieczkę...{50zł od babci jeszcze dostane ;p} Więc mogę kupić odżywki w Zakopanym lub w Krakowie:D
Szanuj pieniądze rodziców i nie wydawaj na pierdoły jak opętany. Kreta w tym wieku Ci starczy i nic więcej (i tak nie wiem po co). Jak masz ciuchów wystarczająco to kup sobie coś innego, może jakąś książkę ;) Jeśli z siłą będzie szła wiedza i mądrość to będzie z Ciebie ktoś wartościowy, elo.

seras666
28-04-11, 14:13
sluchaj starszych i doswiadczonych a nie tylko te prochy.

Ufp
28-04-11, 14:34
kup sobie coś do jedzenia masz 14 lat.lol
mam dietę jem 7 razy dziennie i po to się pytam z uprzedzeniem czasowym aby uzbierać na suple po za tym mogę kupić taniej zestaw i sprzedać komuś dany suplement. Na tym mono co aktualnie jadę za cykl zapłaciłem 10zł bo miałem 500g w puszkach po 250g i 1 sprzedałem za 30zł.

Ufp
28-04-11, 14:38
Chłopie nie wydawaj wszystkich pieniędzy na suple bo nie warto. Kiedyś to zrozumiesz;)
Nie wydaje wszystkich pieniędzy na suple...

dexterinio
28-04-11, 14:52
ale masz 14 lat. Jeszcze przyjdzie czas na ładowanie sie suplami. Narazie poprostu jedz dobrze i to wystarczy. A kreatyny i inne środki nie przyniosą takiego efektu jaki przyniosło by ich zjedzenie za 3-4 lata wiec odpowiedz sobie czy jest sens sie tak spieszyc? A co do biznesmena to się zgodze - kariera w biznesie stoi przed toba otworem masz smykałke do tego:D

Ufp
28-04-11, 14:55
Dzięki :D Jem i jem a nie rosnę zastój czy co nie wiem ? Dopiero przy odżywkach waga idzie up. Staż 11 miesiąc w maju 12 więc nie wiem czy to zastój może mi Jodu brakuje nie wiem nie znam się na tym więc nie będę tego komentował ale michę trzymam...

dexterinio
28-04-11, 15:21
to zrob sobie tydzien albo dwa przerwy, odpocznij. Chlopaku masz 14 lat! Twoj organizm ma inne problemy niz budowanie masy miesniowej jeszcze zycie przed toba

Ufp
28-04-11, 15:23
No więc mówię zrobię cykl miesiąc odpocznę od supli i kolejny cykl ;p

Ninja165
28-04-11, 15:32
Ja przez ponad 1,5r nie zjadłem tyle supli co ty w tym wieku. Niema sensu wydawać tyle pieniędzy na suple , jak mowisz ze teraz masz zastoj to co będziesz pozniej ładował? sproboj zmieniać cwiczenia jak mowisz ze dieta 100|%

Ufp
28-04-11, 15:43
Jadę treningiem 5 dniowym podzielonym a w ostatnio jechałem AB potem będę cykle a jeszcze później cyklony czy jakoś tak....

INSIDER
28-04-11, 16:13
Koledzy ci dobrze radza, bo ja taki sam byłem głupi , 1.5 roku cwiczylem , a kretka , a bulki , bialka i inne rozne , majatki wydawalem , zrobilem 7 miesiecy przerwy bo mialem klopoty zyciowe , i co prawie 10-15 kg mi spadlo , i teraz 80 kg waze , obelgi na forum i wszystko , bez sensu szkoda kasy , u mnie na progress'ie tez typy pija bulki i bialka , a sa prawie w moim wzroscie i chudzielce jak nie wiem ... Pytanie do niego : Dieta jest , no nie nie ma , ale staram sie jesc duzo bialka , taka byla jego odp. Pomysl czy warto ta kase wydawac , poczekaj rok i kup sobie jakis motor ;) , skoro tak szybko z kasa u ciebie , jakies suzuki do 180-200km/h bd mial ;) Bardziej polecam ;D

Ufp
28-04-11, 16:20
Mam dietę...Bulki białak itp nie pije ;p To nie głupota to inwestowanie w swoje ciało...Po co mi motor zrobię sobie coś jeszcze i na siłownie nie będę mógł chodzić...

KowalX
28-04-11, 16:59
Mam dietę...Bulki białak itp nie pije ;p To nie głupota to inwestowanie w swoje ciało...Po co mi motor zrobię sobie coś jeszcze i na siłownie nie będę mógł chodzić...

To nie inwestowanie w swoje ciało tylko nie dbanie o kasę i jej marnowanie. Jak masz za dużo pieniędzy kupuj żywność ekologiczną.

Ufp
28-04-11, 17:07
A może sam fosforan albo jabłczan kreatyny?

Pioter1994
28-04-11, 17:51
Mój kumpel ma kuzyna w jego wieku... nie przegadacie takiemu.

Ufp w mojej opinii trzymaj tą kasę a poźniej jak podrośniesz będziesz mogł sobie kupić PRAWDZIWE zaplecze i wtedy będziesz rósł. Bo narazie to nawet najmocniejsza kreta na Ciebie nie podziała tak jakabyś to sobie wymarzył. Wiem że i tak nie posłuchasz.

Pzdr.

PucuLeg
28-04-11, 18:17
Powstrzymywalem sie zeby tu nie odpisac no ale nie da sie. Powiem tak: Wydales juz kupe kasy na te odzywki, miales wiecej cykli niz ja, a jestem od Ciebie starszy i dluzej cwicze. Powiem Ci szczerze, pomimo tego ze tyle odzywek zjadles, nadal wygladasz jak dziecko, nie widac po Tobie zadnych wiekszych efektow ladowania sie tym wiec po jaka cholere na sile to bierzesz? Pilnuj miski, cwicz, jesli to lubisz, to dobrze, 3maj tak dalej a daleko zajdziesz. Ale na prawde daj sobie na wstrzymanie z tymi calymi suplementami bo tylko niepotrzebnie kase wydajesz. Zainwestuj w jakis super rower, odkaldaj kase na motor/skuter a na pewno wiecej z tego wyniesiesz niz z takich odzywek. Powodzenia w treningu. Tak dla swojego dobra, przemysl to i posluchaj sie starszych, a na pewno na tym zle nie wyjdziesz.

dexterinio
28-04-11, 18:19
predzej zrobisz sobie krzywde cwiczac w wieku 14 lat. Jedyne moim zdaniem suple ktore mozesz kupic to conajwyzej jakies białeczko. Jasne ze nie glupota inwestowac w siebie ale w tym wieku to zainwestuj w ksiazki do szkoły