PDA

Zobacz pełną wersję : M-Drol + clen + t3

natalia2126
17-04-11, 07:34
witam pisze z konta dziewczyny

wiek 27
waga 102,7kg
staż : kilka lat
cykle za mną : kilka (łącznie z insuliną)

mamy co raz ładniejszą pogodę i ściągamy co raz więcej ubrań a ja przez zimę przybrałem sporo tłuszczu na brzuchu i klatce dla tego pomyślałem nad zastosowaniem M-drol clen t3. Dawki ułożę sam pod siebie ale miło by było gdyby ktoś podał tez swój przykład.Dobra o co mi chodzi w tym cyklu głównie o to że ćwiczę na masę i jem na masę i prawdę mówiąc nie chce tego zmieniać bo nie uprawiam kulturystyki i na rzeźbie mi nie zależy po prostu fajnie jak by przy dodaniu do M-drola clenu i t3 moja tkanka tłuszczowa trochę spadła wiadomo pisze o diecie na mase

dzięki za szybkie odpowiedzi słyszałem ze jesteście bardzo dobrym forum więc liczę na pomoc

natalia2126
17-04-11, 08:42
nikt sie nie wypowie ?

vold
17-04-11, 08:45
Robić mase, palić tłuszcz troche cięzko,

Daruj sobie te środki zwłaszcza przy masowce,

wszystko zależy jakie były poprzednie cykle, jak jesteś bardziej zaawansowany celował bym w tren oczywiście nie sam, osobiście biore z testo i masa ładnie zapierd... a tłuszcz schodzi w oczach.

vold
17-04-11, 08:47
nikt sie nie wypowie ?

Stary niedziela większość po sobotnich imprezach :)

natalia2126
17-04-11, 09:17
vold nie chodzi mi o robienie masy ona mogła by nie wzrastać chodzi o to że nie mam tyle motywacji aby przejść na redukcje kilka razy podchodziłem do tego i maksymalnie 2 tyg mi się udawało dla tego zastanawia mnie jak tłuszcz by leciał przy normalnej diecie dodając clen+t3 a m-drol to tak bardziej na podtrzymanie aby tkanka mięśniowa nie leciała

ja wiem że można by było wejść na coś innego i zrobić to inaczej ale mam w planach zjeść to co zostało z cykli i zakończyć swoja przygodę z towarem na ciągłym podawaniu testosteronu

piuras86
17-04-11, 11:14
jak juz tak chcesz to ustal sobie to tak

t3 nie wiem jak
1-4m-drol 3 kap ed o stałych porach
2-6 epi. 2 kap ed o stałych porach
hcg najlepiej
500i.u e4d
clen na koniec zamiast kreatyny ..... taka by była moja opcja nie wiem jak inni sie na ten temat wypowiedzą ale mało osób jest przychylnych to ph tym bardziej już ja.........

lg team
17-04-11, 12:44
Stary niedziela większość po sobotnich imprezach :)

albo po niedzielnej mszy swietej :)

ht
17-04-11, 13:22
rozmawialsimy o tym na gg ale napsize tez tutaj.
bez diety nie zbijesz fatu towar za ciebie tego nie zrobi. od t3 poleci tlusczyk ale i miecho.bez dobrego podkladu testa.
szukaj motywacji. rob co tydzien foty i obserwuj. beda efekty bedzie wieksza motywacja do trzymania michy.
zrob relacje na forum. wklejaj foty, diete treningi. ludzie ci beda doradzac a ty bedziesz wiedzial ze inni maja wglad i nie bedziesz chcial tego zjebac. a jesli bedzie cos nie tak to fallen cie zjebie:)
mozesz rowniez dac diee tluszczowa. po tyg nie czujesz wogole glodu i latwiej wytrzymac niz na low carb.

fallenursus
17-04-11, 18:33
przyjechalem w kosciola i jak przecyztalem ten belkot z samej gory to musialem go 3x cztac zeby sie domyslec ocb. gdybym sobie nie przypomnial fotek Natalki to bym ten temat juz olal. podziekuj dziewczynie bo ci uratowala skure.

massdroll to jakas pomylka- odpusc sobie
1-8 prop
1-6 tren a
1-6 t3 jak dawkujemy masz tutaj
(http://www.e-gym.pl/showthread.php?25968-skuteczna-i-bezpieczna-suplementacja-T3&highlight=kwiecien)1-8 clen cyklicznie 2 on/2 ec stack

w diecie stopniowo ucinaj ww. zacznij od 450 dziennie i co tydzien ucinaj 50gr.

vold
17-04-11, 20:45
Felek masz fotki natalki to dawajjj :)

piuras86
19-04-11, 10:34
ja też chce wymienie się za fote z pocieta torba :D hahahahaha

vold
19-04-11, 10:40
A w tym Polskim szpitalu chociaż dobrze Ci zmiśkowali tą torbe ?, hahaha.

piuras86
19-04-11, 12:53
raczej tak ... non stop na dozylnych tab mało co .... ale z badań wynikało ze wszystko jest ok okaz zdrowia z jednym jajem.... a co do flaków to powiem ci że juz nie odczuwam bólu jakos lepiej jest tylko ze maszeruje jak pingwin .....

ale dieta w szpitalu zajebista az 7kg :D w dół spadłem K***a .....

lg team
19-04-11, 18:55
co ci dawali w zyle?

piuras86
19-04-11, 22:31
antybiotyki jakieś glukozę po operacji i przeciwbólowe ketonal itp .... i dziwka pierdolona stara rutyniara jak mi w niedziele zakładała wenflon to mi kurwa nerw przebiła w prawym przedramieniu dzisiaj chciałem sztangielkę podniesc 10 kg to takie uczucie jak by mnie prąd pierdolną w łape po lini aż do kciuka ..... jak to nie przejdzie to piździe łeb urwie ....