Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sterydy - Lekarz

dirtyhaus
12-04-11, 16:29
Witam, do jakiego mam iść lekarza aby sprawdził czy mogę zażywać sterydy? Chodzi mi o to aby zrobili mi jakieś badania czy coś w tym stylu. I czy takie badania są płatne? Oraz czy lekarz może coś przepisać jeżeli go poproszę?

Sosna91
12-04-11, 16:39
ile masz lat? ;>

fallenursus
12-04-11, 16:39
Zaczeles ""chodzic na silownie"w listopadzie.
Aalbo soe ogarniesz albo inaczej z toba porozmawiam.

dirtyhaus
12-04-11, 17:22
Lat mam 19. Po prostu chciałem wiedzieć gdzie można zrobić takie badania które by orzekły czy mogę je bezpiecznie zażywać czy też mam jakieś przeciwwskazania. Pytanie teoretyczne, jeszcze nawet kreatyny nie stosowałem a co dopiero sterydy... Ale jeżeli sądzisz, że Twoja odpowiedz - gdzie mam się udać do lekarza który zrobi mi badania może mi zniszczyć zdrowie to zamknij temat.

lg team
12-04-11, 18:39
pojdziesz do rodzinnego to sie zjebie i tyle,
porob badania prywatnie to bedziesz wiedzial jaki masz organizm

fallenursus
12-04-11, 18:47
Panel hormonalny
watroba
nery
tarczyca
prolaktyna
estradiol
licz ok 300zeta
nke wiwm ile Pusia placil ostTnio..

lg team
12-04-11, 18:48
serducho

vold
12-04-11, 22:52
chłopie chcesz iść do lekarza aby pytać czy możesz brać sterydy?, to jedynie do psychiatry :)

nie możesz nawet jak jesteś zdrowy.

piuras86
12-04-11, 23:00
no chyba że pójdzie do jakiegoś przepitego przekupnego lekarza od medycyny sportu zapłaci 200 i usłyszy (tak) hehehe

no na kilka dni musze się pozegnać... jutro zabieg i ucinają najądrze i prawe jajco ..... ostatecznie po zrobieniu badan nie stwierdzono że to mogła być przyczyna PH,Saa,dziwek z trasy,ani psa w 5 smakach u chińczyka .... po prostu na mnie ten pech trafil ..... Pozdro!!!!

Pusia
13-04-11, 02:04
Panel hormonalny
watroba
nery
tarczyca
prolaktyna
estradiol
licz ok 300zeta
nke wiwm ile Pusia placil ostTnio..

350 za wsio

MAXIMUS 2
13-04-11, 02:48
no chyba że pójdzie do jakiegoś przepitego przekupnego lekarza od medycyny sportu zapłaci 200 i usłyszy (tak) hehehe

no na kilka dni musze się pozegnać... jutro zabieg i ucinają najądrze i prawe jajco ..... ostatecznie po zrobieniu badan nie stwierdzono że to mogła być przyczyna PH,Saa,dziwek z trasy,ani psa w 5 smakach u chińczyka .... po prostu na mnie ten pech trafil ..... Pozdro!!!!

Piuras na jednym jajcu jeszcze pół polskich pań z trasy idzie przelecieć głowa do góry :)

piuras86
13-04-11, 08:16
a pierd..... te z trasy lepsze bajzle ale za młody jestem żeby za to płacić :D wytną będzie jedno lepsze zainteresowanie :D a jak sie zapierdoli z jednego jajca to łeb urwie :D

lg team
13-04-11, 18:38
badania tylko za kase rob, lekarz ci nie da, wogole cie pogoni hehe

KowalX
07-05-11, 02:01
... ostatecznie po zrobieniu badan nie stwierdzono że to mogła być przyczyna PH,Saa,dziwek z trasy,ani psa w 5 smakach u chińczyka

Raczej ciężko byłoby to wykazać :)

... a jak sie zapierdoli z jednego jajca to łeb urwie :D

Oka komuś nie wybij :D

piuras86
07-05-11, 17:03
heheheh wszystko jest ok :D lipa z wyglądem takie skrzydło nietoperza ...

a co do koksów to sie jeszcze zobaczy.... lepiej na jakis czas dac sobie spokoj ...... tylko nie wiem ile wytrzymam bo jak zaglądam do szafki aż mnie korci :D:D