Zobacz pełną wersję : Tren prop i prolo!
silowniaHRB
11-04-11, 11:44
Siema Panowie narazie tylko pytam :
1-6 tren 100mg e2
1-6 prolo 400mg e2
6-10 prop 100mg e2
prolo 50ml
tren 20ml
prop 20 ml
co byscie powiedzili o tej ilosci i dawce chetnie wyslycham inne wasze rozpiski ?
wywal prolo bo nie pasuje i daj sam prop z trenem
silowniaHRB
11-04-11, 12:26
Ig team no ok rozumie no ale wiesz wezme to w 6 tyg puzneij odblok itp no i wiesz to malo myslalme zeby to cos wiecej podciagnac? wiec co z tym prolo nic nie pujdzi edo tego zrobic?
Stary wypełnij ankiete, nawet nie wiem jaki cel, co było brane , jakie dawki ?
silowniaHRB
11-04-11, 12:45
Vold narazie sie tylko pytam co o tym sadzicie na trenie to 1 cykl by byl wiec pytam co bys np powiedzial o 50ml prolo przed trenem i propem pzuneij wskoczyc po prolo na tren i prop ?
No może tak być ale jaki cel bo to ważne, i jak już tren to od momentu propa a nie od poczadku, no chyba że trena jedziesz od począdku a jak wejdziesz na propa to winko, też jest taka opcja ale JAKI CEL ?
jak pierwszy raz tren to moze i 50mg e2d starczy, ale potrzeba twoja waga, staz itd... jak to mamy rozpisac jak nic nie wiemy
fallenursus
11-04-11, 14:47
jak dajesz enan, to zacznij tren 2 tygodnie puzniej. tak teraz jade i jest spoko;)
silowniaHRB
11-04-11, 22:45
Cel masa staz ok 5 lat z malymi przerwami wiek 21lat waga aktualnie 82kg mysle tez zrobic tak co sadzicie:prologatum 50ml po 500mg co 4 dni plus na start metka zeby nabrac wody odrazu jak sie zakonczy prolo to wskoczyc na tren i prop co sadzicie?
Jak masa to nie koniecznie tren, chodz może być na koniec, zaczynasz na prolce i mecie potem przechodzisz na propa i trena,.
fallenursus
11-04-11, 23:04
Sadze ze kombinujesz jak kon pod gore.
Zamiast propa i ace'a daj tren enan.
1-12 test 750 tydz.
1-10 tren enan 400 tydzien
1-14 hcg 250iu c3d
na kika jak chcesz zeby czysto wchodzilo ture 50-60mg ed na 5 pierwszych tygodni.
Sadze ze kombinujesz jak kon pod gore.
Zamiast propa i ace'a daj tren enan.
1-12 test 750 tydz.
1-10 tren enan 400 tydzien
1-14 hcg 250iu c3d
na kika jak chcesz zeby czysto wchodzilo ture 50-60mg ed na 5 pierwszych tygodni.
Dokładnie tak myślałem i po kłopocie :)
fallen dobre prawi. dasz tren acet ktory jest na krotkim estrze i prolo ktory jest na dlugim estrze to mozesz miec dobrego bloka. ja bym nawet zaczal tren 3-4 tydz do prolo.
Dlatego do prolki fajny był by tren enant, można by troszke dadać do tego cyklu np:
1 - 12 prolo
1 - 8 tren enan
1 - 5 meta
9 - 14 wino
silowniaHRB
12-04-11, 08:43
Chlopy wsyzstko fajnie ok no ale tren jeszcze jak na 1 raz to chyab nie 10 tyg przeciez jego sie stosuje ok 5-6 tyg a nie 10 hehe no a co powiecie zaczynam na samym prolo plus meta przez ok 5-6 tyg w dawce 500mg co 4 dni nawadniam miesnie a puzneij wskakuje na tren i prop zeby to fajnie utwardzic ?co sadzicie
To tylko propozycje, tren bierze sie 6 tyg ale acet a nie enan a to różnica,
spokojnie mozesz tak jak piszesz meta z prolką potem przejście na propa z trenem tylko wtedy tren acet.
silowniaHRB
12-04-11, 09:14
Vold wieszco ja juz mam zamowiony tren wlasnej roboty koles mi zrobil 20 ml wiec jest na ciemnym oleju nie jest to acet wiec co powiesz o nim? prop tez mi zrobil tyle ze prolo mam polski
acet tez moze byc ciemny,
napisz nazwe srodka to bedzie wiadomo co masz,
tren acet mozna ciagnac do 8tyg nawet, a enan do 10,
jesli chcesz aceta prolo i metke to zrob tak
1-5 meta
1-10 prolo
3-8 acet
7-12 winko
dobrej jakosci masa z tego wyjdzie
silowniaHRB
12-04-11, 09:34
no sorki pomylka pisze tak trenabolone acetate 100mg wiesz 100mg jest na 100% bo to znajomy robil do siebie i kilka do sprzedania wiec wiem ze napewno tyle bed emial w sordku a co powiesz o tym :
1-5 meta
1-5 prolo
4-10 acet
4-12 prop
??
prolo za krotko, z min 8tyg zebys wbijal
dlatego pisze olej prolo daj tren mete i propa i bedzie ok
1-6 meta
3-8 tren
1-9 prop
bedzie glanc
silowniaHRB
12-04-11, 09:42
Aha no ok spoko a co powiesz o tym trenie i propie wlasnej roboty jak jest zrobiony jak trzeba i ma tyle co ma miec to pwinno byc zajeb...? a jeszcze powied zmi jak na 1 raz to czy ta dawka 100mg bedzi eok nie jest to moz ezaduza dawka?
a jaka masz wage?
jesli twoj ziomal dobrze zrobil towar to wystrzeli cie w kosmos ta samorobka ;-)
silowniaHRB
12-04-11, 09:50
aha no pewnie dobrze zrobil hehe;) waga na dzien dzisiejszy w slabej formie to 82kg
jak ziomal jest pewny wyrobu to bym pierwsze 2tyg zaczal od 30mg, ewentualnie zwiekszyl do max 50mg pozniej,
ale to jak gosc jest pewny ze zrobil dobrze z dobrego prochu
silowniaHRB
12-04-11, 10:00
no proch mial jakis z chin wiec niewiem ale pewnie ok bo do siebie tez taki sam towar robil itp iec bedzi eok no a co powiesz jak zapodam dawke tego towaru 100mg co 2 dzien mzo eco sbyc czy tylko wieksza wyjebka w kosmos hehe?
przy waedze 82 i pierwszym kontakcie z trenem 50mg e2d porobi cie konkretnie.
1-8prop 100 e2d
1-6 tren 50 e2d
3-9 wino 40mg ed
w tym sporcie wiecej wcale nie znaczy lepiej:)
silowniaHRB
12-04-11, 10:39
aha no ok wiec moze zejde z dawki do 50 no ale jak mam 20ml to moze lepeij bedzi ewizasc wieksza no juz sam niewiem jedni mowia wez 100 ini 50
przy waedze 82 i pierwszym kontakcie z trenem 50mg e2d porobi cie konkretnie.
1-8prop 100 e2d
1-6 tren 50 e2d
3-9 wino 40mg ed
w tym sporcie wiecej wcale nie znaczy lepiej:)
celem jest masa wiec chyba bardziej metka wskazana niz winko,
racja wiecej nie znaczy lepiej akurat - dlatego pisze bo kiedys ziomal skrecil trena, bolda i dawki smeiszne jak dla mnie lecieli ale efekty byly porazajace przy 30mg e2d trena i raptem 300mg bold week,
dlatego pisze ze jesli ten tren jest dobrze zrobiony z dobrego materilay startuj z pulapu 30mg i obserwuj, jesli bedzie slabo wejdz na 50mg od 3tyg i powino byc ok,
50mg trenu co 2 dni Ci wystarczy.
silowniaHRB
15-04-11, 22:42
Panowie a co powiecie na poczatek tren i prop puzneij wskoczyc na prolo znajomy polecil bo mwoi ze tak sie z trenu nie odblokuje i ze lepeij bedzie z trenu wejsc na prolo bo woda i tak bedzie a ze lepiej dac organizmowi odpoczac od mocnego trena i pzuenij jechac prolo
Panowie a co powiecie na poczatek tren i prop puzneij wskoczyc na prolo znajomy polecil bo mwoi ze tak sie z trenu nie odblokuje i ze lepeij bedzie z trenu wejsc na prolo bo woda i tak bedzie a ze lepiej dac organizmowi odpoczac od mocnego trena i pzuenij jechac prolo
No to znajomy jest kiepski w mysleniu, pojedzie propa z trenem potem przejdzie na enant ktory rozkręci się za około 2 tyg , beznadziejny pomysł, na to bierzesz tren aby zrobić suchą mase, redukcje itp a on potem daje samo testo chyba po to aby zmarnować efekty.
pisalem ci co i jak a ty dalej swoje silownia :)