Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Konfrontacja

*TERRORBLADE*
10-03-07, 10:18
Która metka lepsza : Ruska czy tajlandzka ( najlepiej wypiszcie plusy i minusy obu preparatów) :grin:

*Ps.Sog za pomoc

MaC-DrG
10-03-07, 10:48
Z tego co ja wiem to Rosyjska jest Silniejsza, jest jeszcze Bułgarska słabsza, poza tym nie ma zauważalnych różnic

jeśli masz masę i nie masz problemów z nerkami, trzustka itd to polecam RÓska ;]

a i tu masz rozpisane czy piramidą czy jedna dawka

X bierze piramidalnie
Y bierze normalnie

przyjmijmy ze 1tabs działa 4h
1tydzień -> X ma przez 56h aktywny związek we krwii; Y 140h
2tydzień -> X ma przez 84h aktywny związek we krwii; Y 140h
3tydzień -> X ma przez 112h aktywny związek we krwii; Y 140h
4tydzień -> X ma przez 84h aktywny związek we krwii; Y 140h
5tydzień -> X ma przez 56h aktywny związek we krwii; Y 140h

cykl 5tyg = 35dni x 24h = 840h

ja polecam stale dawki

Dzialnie:
metanabol ma te właściwości, że znakomicie obniża kortyzol oraz podnosi IGF-1.. można to wykorzystać, ajak!.. należy go brać w okresie kiedy organizm jest w stanie katabolicznym - czyli rano, przed i po treningu oraz dla utrzymania stałego stężenia i nasilenia procesów anabolicznych przed snem.. w ten sposób wykorzystuje się ten lek maxymalnie
X jest na koksie 390h
Y jest na koksie 700h

republika
10-03-07, 12:32
meta to meta nie m słabsza lepsza kazda ma albo po 5mg albo 10mg tak jak na opakowaniu pisze . wiec albo masz dobry towar albo wała .bułgarska??? czlowieku ta meta to juz z 2-3 lata nie działa jak powinna

*TERRORBLADE*
10-03-07, 13:09
hmmm .... a załóżmy ,że miałem kiedyś jakieś 6 lat temu coś takiego jak "ostre zapalenie trzustki" to co polesz Mac-Drg??

*a masa mam w miare .... ( choć rządny jestm więcej :twisted: )

MaC-DrG
10-03-07, 13:18
zapalenie trzustki to choroba wywołana wirusem wyleczalna, wiec to żaden problem... mowie tu o nadwrażliwości na lek... lub na jego skład

najlepiej sprawdzić organizm, zacznij od 1 tabletki w 1-ej dzień, 2-ej w drugi, 3-ej w 3, 4 w 4 i już tak po 4 tabletki, wszystko powinno grać na koniec nie musisz robić zejścia czyli redukować liczby branych tabletek

*TERRORBLADE*
10-03-07, 13:37
brałem wcześnie Anabol (tajlandzka metka) 100 sztuk i było oky... ale to było 5 miesięcy temu i włąśnie mam ten proble m z dostaniem odbloku i zastanawiam się czy jest konieczny...

MaC-DrG
10-03-07, 13:42
do samej metki nie potrzebny ci odblok....
skoro po tamtej nic ci nie bylo to i po tej bedzie git, choc ja osobiscie mety nie polecam w koncu anabol ;] no moze raz na jakis czas ;]

*TERRORBLADE*
10-03-07, 13:45
a czemu nie metka ( a jeśli juz to jaka ) i co zamiast niej polecasz??

brodawid
10-03-07, 14:31
Jesli sie odpowiednio zabiezpieczysz oslonkami i odrzywkami,oraz nie przesadzisz z dawkami mysle ze meta jest jednym z najlepszych sterydow a mi najlepiej "wchodzi"polska.

*TERRORBLADE*
12-03-07, 10:30
thx za pomoc .... :twisted:

brodawid
12-03-07, 22:18
:wink: od tego jestesmy-hi hi ze niby my specjalisci