Zobacz pełną wersję : METKA
*TERRORBLADE*
10-03-07, 10:16
Mam takie małe pytanko dotyczące metki , a mianowicie :
*5 miesięcy temu zakończyłem cyklik na Anabolu 100 tabsów( tajlandzka metka z british dispensary)
i chce rozpocząć nowy cyklik również 100 tabs. zakupiłem juz niektóre dodatki do i po cyklu (np. kre-alkalyn , cynk , witaminki itp.) i właśnie mam mam teraz problem z clomidem ( nie moge go nigdzie znaleść ) i tak się zastanawiam czy konieczny jest w tym wypadku odblok.
*Ps. tylko mnie nie gnojcie ... wiem wiem o konsekfencjach.
Za pomoc sog przewidziany.
Ja nie zuzywalem odblokow po cyklu z meta a bralem 4-razy po 100 tabsow mysle ze to kwestia indywidualna
odblok wskazany , chodz nie proponował bym kolejnego cyklu z samej mety , nie chodzi mi tutaj o to żeby nie działała ale mógł byś coś dołożyć np. jakiś testosteron :wink:
*TERRORBLADE*
10-03-07, 19:24
wodzu dla ciebie wszystko ,ale w w tym wieku (tj. moim) musze mieć troche dystansu ja myśle.
Po 100 mety tez nie bralem clomidu.
Proponuje raczej Vitalmax Terrestris Tribulus.
Ja mysle ze cykl z samej mety tez jest wystarczajacy osobiscie bardzo lubie ten srodek mysle jezeli ktos nie ma zapedow do kulturystyki profesjonalnej i nie chce nadwyrezac zdrowia to przy odpowiednich zestawieniach z odzywkami moze sporo osiagnac
Osobiscie zalecam duze przerwy miedzy cyklami poniewaz jesli beda zbyt czeste meta przestanie "dzialac"
zazwyczaj środki przestają działać jak po cyklu nie robi się odbloku
to znaczy pod slowem "nie dziala" miale na mysli ze juz nie stymuluje tak przyrostow jak za pierwszym razem.Oczywiscie jesli jest taka opcja zeby kupic sobie cos na odblok to sie nawet nie zastanawiaj!!! Mysle ze 3-4 cykle w roku po 100 tabsow powinny dac zadowalajacy efekt oczywiscie w zaleznosci od oczekiwan :wink:
brodawid, masz racje ale nie jestem zwolennikiem stosowania mety cykl po cyklu
Spoko :wink: to jest maj fejwer (my favourite) koks a twoj???? :wink:
was pojebało ??? w wieku 18 lat mete brac ?????
w postach podwieszonych wyraźnie jest napisane w jakim wieku można stosować SAA.
was pojebało używaj innych określeń lepiej to będzie wyglądać :wink:
18 lat :shock: czas najwyzszy :wink:
nie no spoko 18 lat i brać już mete ja nic nie mówie ale zgadzam się z mothofman ...
wogole po co wy to bierzecie żeby flakiem być na stare lata no ale wasza wola i zrobicie jak uwazacie pzdr
100 metki dla poprwaienia sylwetki... :mrgreen: hehe Ale tak nna powaznie to nic sie nie stanie jak sobie ktos zje metke lub zrobi ze 2 3 cykle na metce.Trzeba to robic z głową.. :wink:
Trzeba to robic z głową No to jest podstawowa rzecz tylko niektórym tej głowy brakuje.
Czemu wszyscy poczatkujacy koksiarze siegaja po metke przeciez to najwiekszy syf :razz:
Czemu wszyscy poczatkujacy koksiarze siegaja po metke przeciez to najwiekszy syf no a ty co byś polecił?
no a ty co byś polecił?
Strzaly.Ogolnie chodzilo mi o to,ze poczatkowi boja sie zastrzykow bo mysla jakie to straszne,a wlasciwie to ma mniej skutkow uobcznych od mety i nie ryje watroby. A na pozcatek hmm moze tescia?
zastrzyki też negatywnie wpływają na wątrobe, no wiadomo że nie tak jak tabletki , zazwyczj począdkujący zaczynają od metki , jest tania, skuteczna i co najważniejsze wystarczy tylko zjeść nie trzeba wijać. :wink:
jest tania
chyba ruska :mrgreen:
skuteczna
tak ale tylko wtedy jesli naprawde duzo jemy i mamy dobra diete
skuteczna i co najważniejsze wystarczy tylko zjeść nie trzeba wijać.
a co najsmieszniejsze kiedy balem sie zastrzykow ale teraz wole koksy w strzalach niz doustnie :wink:
tak ale tylko wtedy jesli naprawde duzo jemy i mamy dobra diete to niestety tyczy się do wszystkich SAA.
to niestety tyczy się do wszystkich SAA.
no niby tak ale np omka da ci wiekszy efekt nizeli metka bo poprostu zaleje cie woda bez koniecznosci dokladnej diety. Co niezmienia faktu,ze diete trzymac trzeba
Wszystko zależy jak się omke stosuje to testosteron jak każdy inny oczywiście stosuje się go zależnie od potrzeb , jego prawdziwą zaletą jest cena, chodz można zrobić dobry cykl na tym środku ale ja proponuje ( jeśli chodzi o cykl na omce) np takie rozwiązanie:
1 - 8 tyg omka
9 - 12 tyg testosteron propionicum
i moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie jeśli chodzi o padawanie testosteronu na cyklu, oczywiście możemy dołożyć wiele innych środków, chodz musze powiedzieć że sporo ludzi zaczyna na omce i w połowie cyklu przechodzi na testosteron enantat i są zachwyceni efektami.
:wink:
Ja narazie wale sama omke i jakis wiekszych efektow nie widze :neutral: Moze dlatego ze to dopiero 2 tydzien a omka dziala powoli z tego co slyszalem i mi mowiles :wink:
*TERRORBLADE*
03-04-07, 14:55
No ja wsumie bym się skuł tylko ,że troche się boje :razz: ( no wiecie te wiksy z szotem w zyłke lub nerw ) a miał by mnie kto kuc tylko ( oni ) są bez doswiadczenia .
Głęboko w pośladek i tam nie masz żadnych żyłek ani nerwów a jak są to nie groźne, co innego jest np. z ramionami.
Prawdopodobienstwo ze trafisz w zyle lub tetnice jest male. Tez sie o to balem ale wystarczy odciagnac tloczek i juz.Zreszta jesli trafisz w zyle to poleci w uj krwi. A do zastrzykow nie trza profesionalisty mi robi kumpel ktory nigdy wczesniej tego nie robil a teraz lata do niego pol osiedla :razz:
po 3 tygodniach
no zobaczymy :wink:
W pośladek nie ma konieczności zaciągania tłoczka , jeśli nawet po wyjęciu igły leci krew to poprostu przebiliśmy naczynie krwionośne, nic groźnego.
W pośladek nie ma konieczności zaciągania tłoczka
ostroznosci nigdy za wiele :wink:
*TERRORBLADE*
04-04-07, 15:31
a jak jednak treafie w tą żyłke lub nerw to jakie sa tego konsekfencje ??
[ Dodano: 04-04-2007, 15:32 ]
*A z tym "zaciągnięciem toczka" to rozumiem ,że to 3ba delikatnie i jak ujże juche to wbijam gdzie indziej ,a jak babelki to oki tak ??
Jak trafisz to moze byc niebezpiecznie ale jak juz mowilem ryzyko jest male. Zastrzyk zawsze robi powoli i delikatnie,tak jak pojda ci babelki w strzykawce to znaczy,ze jest ok i mozesz aplikowac.