Zobacz pełną wersję : Winstrol jaki najlepiej trening??
Witam wszytkich
Najpierw opowiem cos o sobie, mam 25 lat ćwicze od 16 roku życia, obecnie mam wzrost 172 waga 82kg.Mam do was pytanie mianowicie apropo treningu cały czas trenowałem na mase cztery seri po 8-10 powtórzeń.
Teraz obecnie zależy mi żeby zbudowac ładne mięśnie i zgubić troche brzuch. Zaczełem własnie brać winstrol, stosowac dobrą diete wysoko białkową i oraniczam węglowodany. Pije białko i aminokwasy.
I mam do was pytanie czy zostac przy terningu 4x8-10 czy zacząć robić trening bardziej na żeźbe np więcej ćwiczeń na partie i po 3 serie po 15 powtórzeć, dodam jeszcze że ćwicze 3 razy w tygodniu i zaczełem biegac 2-3 razy w tygodniu.
Co mi radzicie aby uzyskać jak najlepszy efekt??
slim shady
30-03-11, 22:24
Witam, jak uważasz że ten trening dobrze działa to go nie zmieniaj. Nie popełniaj błędu i nie rób więcej powtórzeń, bo mięsień się nie rzeźbi tylko zwiększa się jego wytrzymałość a to nie jest Twoim celem. Zwiększając liczbę powtórzeń wiadome jest, że trzeba zmniejszyć obciążenie, małe obciążenie = zielone światło dla katabolizmu. Ćwicz nadal dużymi ciężarami i mała liczba powtórzeń, możesz zwiększyć częstotliwość do 4 treningów tygodniowo. Możesz potem wprowadzić jakieś ćwiczenia izolowane. Jak waga będzie stawała w miejscu to wydłużaj czas biegania/ dodaj kolejne dni biegania, lub obetnij kalorie w diecie.
Pozdrawiam
fallenursus
30-03-11, 22:57
Co mi radzicie aby uzyskać jak najlepszy efekt??
dolozyc testosteron bo ten twoj cykl to jakas pomylka.
chyba ze chcesz druga zjebke za sciemnianie ze stazem, bo trenujac 9 lat powinienes znac swoje cialo na tyle zeby nie zadawac tak durnych pytan.
co do stazu to nie kłamie, dodam tylko że były przerwy, dwa lata za granicami kraju nie było mozliwości ćwiczyć, no i przeważnie w okresach wakacyjnych tez robiłem przerwy, ale nie tutaj o tym mowa. Załozyłe ten temat bo chciałem poznac wasze zdanie, bo na siłowni spotykam sie z różnymi teoriami i juz sam gupieje. Co do testosteronu no nie chcie zbytnio, bo juz kiedys brałem taki cykl i przytyłem 12 kg. Teraz chce tez głównie na bieganie sie nastawić, dodam jeszcze że nigdy wczesniej nie biegałem i mam słabe nogi. I po ostatnim cyklu co wczesniej pisałem chciałem zaczać biegać i źle to sie skonczyło, załatwiłem sobie nogi:/
I po ostatnim cyklu co wczesniej pisałem chciałem zaczać biegać i źle to sie skonczyło, załatwiłem sobie nogi:/
Co załatwiłem, stawy, wiązadła?
fallenursus
31-03-11, 13:54
Zaczełem własnie brać winstrol,
Teraz chce tez głównie na bieganie (http://adhref.pl/cl,e261d64e5ea5946f6e1b38235438468419a5a56e,7474e3 68f02fda88c2809bce2a64729c,308,bieganie) sie nastawić, dodam jeszcze że nigdy wczesniej nie biegałem i mam słabe nogi. I po ostatnim cyklu co wczesniej pisałem chciałem zaczać biegać i źle to sie skonczyło, załatwiłem sobie nogi:/
znakomity wobor. nic tylko zyczyc powodzenia.
winny podwyzsza wydolnosc tlenowa- racja ale:
1. to nie saa robia z ciebie swinie, tylko zarcie.
2. podajac testo o wiele lepiej ochronisz stawy przy bieganiu-w zaleznosci od dawki (winstrol wprost przciwnie)
3. bedac tlusty(nie wiem jaki bf masz) winstrol gowno zdziala, w sumie jako antykatabolik tez kiepski wybor.
4. w dawce ktora ty podajesz winstrol miesnia nie buduje:) co najwyzej wypcha wode podskorna-patrz wyzej,odstawisz winny i w ciagu tygodnia bedziesz mieciutki.
5. myslac ze winstrol nie blokuje mylisz sie:)
to w takim razie posłucham sie ciebie i zaczekam jeszcze troche.
Mam do was jeszcze jedno pytanie bo chodzi mi po głowie, wspomniałem o problemach z nogami, powiedzcie mi czy jest to możliwe żeby do tego przyczynił sie winstrol w jakimś stopniu?? Mój problem był tego typu że bardzo bolała mie kość piszczelowa(z przodu). Czy był to poprostu skuteg przetrenowania??
najlepsze jest to że piszesz w dziale dieta, pytając o specjalny trening pod winstrol xD
.
bo trenujac 9 lat powinienes znac swoje cialo na tyle zeby nie zadawac tak durnych pytan.
fallen nie takich orłów się zna kolesie po 10 lat tak samo trenuja, i znaja tylko omke i mete moze ktorys mial doczynienia zdeczka o hcg 0 pojecia jak wpomnialem o propie npp,masteronie, to nie wiedzieli o czym mowa .
tylko walili omke w stodole i winem za sklepem zapijali mete ...
fallenursus
19-04-11, 23:16
zamykam bo sie przyczepiacie do tematu ktory juz zostal wyjasniony:)