PDA

Zobacz pełną wersję : Winstrol jaki najlepiej trening??

Paweł2005
30-03-11, 22:14
Witam wszytkich

Najpierw opowiem cos o sobie, mam 25 lat ćwicze od 16 roku życia, obecnie mam wzrost 172 waga 82kg.Mam do was pytanie mianowicie apropo treningu cały czas trenowałem na mase cztery seri po 8-10 powtórzeń.
Teraz obecnie zależy mi żeby zbudowac ładne mięśnie i zgubić troche brzuch. Zaczełem własnie brać winstrol, stosowac dobrą diete wysoko białkową i oraniczam węglowodany. Pije białko i aminokwasy.

I mam do was pytanie czy zostac przy terningu 4x8-10 czy zacząć robić trening bardziej na żeźbe np więcej ćwiczeń na partie i po 3 serie po 15 powtórzeć, dodam jeszcze że ćwicze 3 razy w tygodniu i zaczełem biegac 2-3 razy w tygodniu.

Co mi radzicie aby uzyskać jak najlepszy efekt??

slim shady
30-03-11, 22:24
Witam, jak uważasz że ten trening dobrze działa to go nie zmieniaj. Nie popełniaj błędu i nie rób więcej powtórzeń, bo mięsień się nie rzeźbi tylko zwiększa się jego wytrzymałość a to nie jest Twoim celem. Zwiększając liczbę powtórzeń wiadome jest, że trzeba zmniejszyć obciążenie, małe obciążenie = zielone światło dla katabolizmu. Ćwicz nadal dużymi ciężarami i mała liczba powtórzeń, możesz zwiększyć częstotliwość do 4 treningów tygodniowo. Możesz potem wprowadzić jakieś ćwiczenia izolowane. Jak waga będzie stawała w miejscu to wydłużaj czas biegania/ dodaj kolejne dni biegania, lub obetnij kalorie w diecie.

Pozdrawiam

fallenursus
30-03-11, 22:57
Co mi radzicie aby uzyskać jak najlepszy efekt??

dolozyc testosteron bo ten twoj cykl to jakas pomylka.
chyba ze chcesz druga zjebke za sciemnianie ze stazem, bo trenujac 9 lat powinienes znac swoje cialo na tyle zeby nie zadawac tak durnych pytan.

Paweł2005
31-03-11, 07:59
co do stazu to nie kłamie, dodam tylko że były przerwy, dwa lata za granicami kraju nie było mozliwości ćwiczyć, no i przeważnie w okresach wakacyjnych tez robiłem przerwy, ale nie tutaj o tym mowa. Załozyłe ten temat bo chciałem poznac wasze zdanie, bo na siłowni spotykam sie z różnymi teoriami i juz sam gupieje. Co do testosteronu no nie chcie zbytnio, bo juz kiedys brałem taki cykl i przytyłem 12 kg. Teraz chce tez głównie na bieganie sie nastawić, dodam jeszcze że nigdy wczesniej nie biegałem i mam słabe nogi. I po ostatnim cyklu co wczesniej pisałem chciałem zaczać biegać i źle to sie skonczyło, załatwiłem sobie nogi:/

KowalX
31-03-11, 12:45
I po ostatnim cyklu co wczesniej pisałem chciałem zaczać biegać i źle to sie skonczyło, załatwiłem sobie nogi:/

Co załatwiłem, stawy, wiązadła?

fallenursus
31-03-11, 13:54
Zaczełem własnie brać winstrol,

Teraz chce tez głównie na bieganie (http://adhref.pl/cl,e261d64e5ea5946f6e1b38235438468419a5a56e,7474e3 68f02fda88c2809bce2a64729c,308,bieganie) sie nastawić, dodam jeszcze że nigdy wczesniej nie biegałem i mam słabe nogi. I po ostatnim cyklu co wczesniej pisałem chciałem zaczać biegać i źle to sie skonczyło, załatwiłem sobie nogi:/

znakomity wobor. nic tylko zyczyc powodzenia.
winny podwyzsza wydolnosc tlenowa- racja ale:
1. to nie saa robia z ciebie swinie, tylko zarcie.
2. podajac testo o wiele lepiej ochronisz stawy przy bieganiu-w zaleznosci od dawki (winstrol wprost przciwnie)
3. bedac tlusty(nie wiem jaki bf masz) winstrol gowno zdziala, w sumie jako antykatabolik tez kiepski wybor.
4. w dawce ktora ty podajesz winstrol miesnia nie buduje:) co najwyzej wypcha wode podskorna-patrz wyzej,odstawisz winny i w ciagu tygodnia bedziesz mieciutki.
5. myslac ze winstrol nie blokuje mylisz sie:)

Paweł2005
15-04-11, 22:25
to w takim razie posłucham sie ciebie i zaczekam jeszcze troche.

Mam do was jeszcze jedno pytanie bo chodzi mi po głowie, wspomniałem o problemach z nogami, powiedzcie mi czy jest to możliwe żeby do tego przyczynił sie winstrol w jakimś stopniu?? Mój problem był tego typu że bardzo bolała mie kość piszczelowa(z przodu). Czy był to poprostu skuteg przetrenowania??

Wiki
18-04-11, 20:43
najlepsze jest to że piszesz w dziale dieta, pytając o specjalny trening pod winstrol xD

piuras86
19-04-11, 22:57
.
bo trenujac 9 lat powinienes znac swoje cialo na tyle zeby nie zadawac tak durnych pytan.

fallen nie takich orłów się zna kolesie po 10 lat tak samo trenuja, i znaja tylko omke i mete moze ktorys mial doczynienia zdeczka o hcg 0 pojecia jak wpomnialem o propie npp,masteronie, to nie wiedzieli o czym mowa .

tylko walili omke w stodole i winem za sklepem zapijali mete ...

fallenursus
19-04-11, 23:16
zamykam bo sie przyczepiacie do tematu ktory juz zostal wyjasniony:)