PDA

Zobacz pełną wersję : Bromergon (bromoprokryptyna)

D3
28-03-11, 09:01
Panowie,

Ci co mają wiedzieć co to jest to już wiedzą. Wyskoczyło mi mała, twarda kuleczka pod lewym sutkiem, więc jest to pewnie efektem tego, że brałem tren. Czy ktoś ma pomysły jak ten środek dawkować i przez jaki okres czasu, aby zbić poziom prolaktyny? Obecnie leci wit B6 w dawce 400mg dziennie.

Z góry thx za pomoc.

P.S. Fotki zamieszczę dla ciekawskich środka później. Bromokryptyna w temacie miało być.

lg team
28-03-11, 13:15
jaka moda na ten srodek, jakos niedawno ziomal mi pokazywal wlasnie bromo

D3
28-03-11, 13:19
jaka moda na ten srodek, jakos niedawno ziomal mi pokazywal wlasnie bromo

Lg do zbijania prolaktyny ten środek najlepszy, bo prosto z apteki. Z tego co się orientuję w obrocie aptecznym w PL są tylko dwa środki z tą substancją czynną, więc to nie żadna moda a zwykła konieczność ;)

fallenursus
28-03-11, 13:46
wcale nie najlepszy bo lesze jest cabergoline(dostinex) silniejszy i mniejsze sajdy;p
bromo mozesz dac 1.25mg i obadac cosie dzieje.
zanim zaczniesz bromo, podaj 2 dni po 40mg nolvy i obadaj.
capisce?

D3
28-03-11, 14:49
wcale nie najlepszy bo lesze jest cabergoline(dostinex) silniejszy i mniejsze sajdy;p
bromo mozesz dac 1.25mg i obadac cosie dzieje.
zanim zaczniesz bromo, podaj 2 dni po 40mg nolvy i obadaj.
capisce?

Właśnie o początkowej dawce 1,25mg myślałem, a sajdy to są fajne, ale nie ma przy takich śmiesznych dawkach co sobie zapodam fallen ;)

bullet
12-05-11, 00:08
chyba jednak bede poszukiwal tego dostinexu bo wiele ludzi go chwali za brak sajdow i rzadkosc stosowania.

czy ktos stosowal dostinex??
czy brac go stale podczas cyklu na trenie - mam juz podwyzszony poziom prolaktyny