Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc!

Blojbas
09-03-07, 19:51
Witam! Mam problem bo mam 180 cm wzrostu i 89 kg wagi chciał by zrzucic pare kilo ale za razem sie wyrzezbic troche. to czy jak bym zaczął brac HMB i ACTIVITA Musli Gainer razem to czy wyrzezbił bym sie chudnac zarazem???? Prosze o dobra rade!

Prezydent_1c
09-03-07, 19:52
Na początek zrób sobie ACT i areobowe ćwiczenia wykonuj. Pózniej ukierunkuj sobie ćwiczenia dopiero na rzeżbe. A na początku odżywki nie sa potrzebne.

Blojbas
09-03-07, 19:55
Ale ja ćwicze juz 4 miesiace

Prezydent_1c
09-03-07, 19:56
W takim razie zrób już trening na rzeżbe typowy i HMB zarzuć +diete i będziesz szedł w dobrym kierunku.. Tylko pamiętaj ze HMB 3miechy trzeba brać ...

Blojbas
09-03-07, 19:58
Dziek :wink: a jak bym to połaczył z ACTIVITA Musli Gainer?? to co by z tego wyszło?

jonasz7
09-03-07, 23:27
Wielkie gówno!!
HMB to spalacz tłuszczu (między innymi) czyli rzeźba, a ACTIVITA Musli Gainer to masuwa czyli na mase którą ty masz!! Nie zapomnij o aerobach!!
I dietka!!
pzdr.

Garszczok
09-03-07, 23:58
drogi kolego...... nie mozesz brac HMB razem z ACTIVITA Musli Gainer bo to sie wyklucza...... pomysl...... jak mozesz jednoczesnie brac spalacz tluszczu z odzywka na przybranie masy? to by bylo tak ze jednoczesnie chcialbyc schudnac i przytyc :) proponuje same HMB + dietka + dobry plan treningowy na rzeźbe na forum napewno go znajdziesz :) pozdrawiam

Blojbas
10-03-07, 19:24
dzieks

ubermas
10-03-07, 22:56
Nie czaje czemu wy mu radzicie robic rzezbe, poje*alo was?? Chloapk cwiczy 4 miesiace i ma sie rzezbic. Skoro tak to moze poleccie mu clena. Chlopie rob mase, po treningu aeroby, najlepiej bieganie po 40 minut. Uloz sobie diete o niskiej zawartosci tluszczu, jedz jakies 4-5 gram weli na kg may ciala i 2,5 grama bialka na kg masy ciala. Nie jetses jakims spaslakiem zeby sie katowac rygorystyczna dieta. Jak mnie posluchasz to za 3 miesiace nie bedziesz pamietal o brzuchu. Ale najwazniejsze, nie rob rzezby!!

[ Dodano: 10-03-2007, 22:59 ]
Narazie zrezygnuj z gainera i z hmb, bo hmb dzial z opoznionym zaplonem, efekty sa widoczne po jakichs 6 miechach. Jelsi serio chcesz zrzucic brzuch to kup sobie takie cudenko zfirmy Universal, nazywa sie to Animal cos tam i jest an odchudzanie, poszukaj na necie a na bank znajdziesz pelna nazwe. Gwarantuje efekty wlasna glowa. Pozdro

jonasz7
11-03-07, 10:40
Nie czaje czemu wy mu radzicie robic rzezbe, poje*alo was??

A kto mu radził robić rzeźbe??
Chłopak się pytał to mu odpowiedzieliśmy!!
pzdr.

banjos
11-03-07, 12:10
Tylko pamiętaj ze HMB 3miechy trzeba brać ...
A kto powiedzial ze hmb trzeba brac 3 miechy jest to srodek po ktorym nie ma tak szybkich efektow jak po kreatynie i to dlatego potrzebujesz brac dluzej aby zobaczyc jakikolwiek efekt. nie jest powiedziane ze musi to byc akorat 3 miesiace

A kto mu radził robić rzeźbe??
Chłopak się pytał to mu odpowiedzieliśmy!!

To nic nie szkodzi ze sie pytal ale po stazu widac ze nie jest zbyt doswiadczony... a jak by sie pytal jaki brac spalacz tluszczu chociaz by byl bardzo chudy to tez bys mu powiedzial jaki ?
Jezeli chcesz zbic troszke wagi zapewne jest to spowodowane nadmiernym fatu przed kazdym treniengiem 20-40 min jakis cwiczen aerobowych skakanka itp. i powinno byc dobrze

jonasz7
11-03-07, 13:09
3miechy to są +- 3miechy, nie napisałem że dokładnie trzech miesieścy!!!
Ale jak ty wszystko co przeczytasz bierzesz dosłownie to już nie moja wina!!
pzdr.

Prezydent_1c
11-03-07, 13:21
banjos, za bardzo dosłownie to bierzesz ... Pozatem "specjalisto" lepiej byś profil wypełnił ...

banjos
11-03-07, 14:03
3miechy to są +- 3miechy, nie napisałem że dokładnie trzech miesieścy!!!
na co tyle wykrzyknikow!?
nie napisales tego doklandnie? a mi sie wydaje ze wprost jest narzucone

Tylko pamiętaj ze HMB 3miechy trzeba brać ...

za bardzo dosłownie to bierzesz

Czy ja to za bardzo doslownie biore to nie wiem ale nie kazdy jest specjalista i jak przeczyta to ze trzeba brac 3 miesiace hmb to bedzie bral 3 miesiace nie wiecej ani mniej... bo przeceiz wyraznie napisal "3 miechyb trzeba brac"

Pozatem "specjalisto" lepiej byś profil wypełnił ...

Nie jestem zadnym specjalista ale jezeli tak uwazasz to uwazaj ... a co do profilu to co Tobie to da, ze wypelnie profil? jak np bede mial 50 w lapie to mnie posluchasza a jak 40 cm to juz nie ?

Prezydent_1c
11-03-07, 14:24
banjos, mi sie wydaje ze ty nie masz 50 ani tych 40 w łąpie ale 14 lat i przerost ambicji lekki nad wiekiem ;) Z tym że Hmb trzeba brać 3miechy to jak juz jonas7 napisał lub mniej lub więcej. Głównie chodzi o to w tym ze po 2 miesiącach zaczyna ono działać w tym sensie ze już coś widać ... I nie rób tutaj jakiś sztucznych problemów bo nie ty ten temat założyłeś i najwyrażniej autor tego tematu był bardziej błyskotliwy i zrozumiał o co mi chodziło.

Blojbas
11-03-07, 14:29
Dzieki za porady bardzo. ale wiecie co boje sie brac troche HMB długo bo nie wiem czy nie wpływa na watrobe jakos negatywnie i na inne narzady jak myslicie?

Prezydent_1c
11-03-07, 14:30
Na nerki. Na wątrobe nie ;)

jonasz7
11-03-07, 17:31
Źle napewo nie wpływa, jeżel będziesz tylko dobrze jadł!!
Nie za dużo, pamiętaj "złoty środek" to podst.
Prezydent_1c, nie strasz chłopaka :twisted:
pzdr.

Prezydent_1c
11-03-07, 19:36
Nie strasze ale mówie co jest ;) Przy złym dawkowaniu nerki siadają ... jak i dużo innych rzeczy :twisted: ale to przy złym dawkowaniu. Dobre nieco niweluje to ;)