Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Spalacze - który wybrać ?

Infinity
22-03-11, 23:52
Witam,
za jakiś miesiąc postanowiłem spalić troszeczkę tłuszczyku i chętnie wypróbowałbym jakiś spalacz. Pytanie tylko który,

Therm Line II?
[/URL]
Trec Thermo Fat Burner
(http://allegro.pl/olimp-therm-line-ii-wspomaga-odchudzanie-okazja-i1500145031.html)
Thermo Stim
[URL="http://allegro.pl/olimp-thermo-stim-60-kaps-wys-gratis-speedjogg-i1502464445.html"]
Co polecacie, który lepszy, może macie jeszcze jakiś innych faworytów? :)

slim shady
23-03-11, 00:36
Może coś więcej napiszesz o sobie

Infinity
23-03-11, 11:19
Hmm ... 20 lat, 186cm wzrostu, waga 95kg :) staż na siłowni 2-3 lata. Miesiąc temu skończyłem brać kreatynke, ten planuje jeszcze poćwiczyć tylko na białeczku i wziąść się za spalanie (http://www.bcaa.pl/spalacze_tluszczu/). Chodzi mi przede wszystkim o brzuszek, mam troszeczkę na nim tłuszczyku i chciałbym odsłonić na wakacje jakiś 6- paczek :) Reszta ciała jest, że tak powiem spoko :P
Co do treningów, diet, aerobów nie mam pytań. Chciałbym tylko abyście mi polecili jakiś spalacz :*

Infinity
23-03-11, 17:14
Jeszcze takie pytanie czy w ogóle opłaca je się brać? :) Rozmawiałem dziś z kumplem, który próbował niektóre tego typu specyfiki i oszałamiających efektów nie było, dopiero jak przyinwestował koło 100zł to poczuł efekty.

KowalX
23-03-11, 17:54
Można sie wspomóc,ale wcale nie jest niezbędne. Wystarczy dobra dieta,a substancję, które wspomagają można znaleźć w żywieniu.

dresik20
23-03-11, 19:35
therm line nie brałem teraz biorę stim i jest be z brawury narazie termo fat burner trek brałem w zeszłym roku jeśli nie zmieniła się receptura skład po prostu jesli nie zaczeli oszukiwać na składzie to według mnie chyba najlepszy z tej 3 chodź są to środki z grupy słabszych spalaczy jak mam 103kg i 192cm pozdro

Infinity
23-03-11, 21:06
Mhm ... a co powiecie na Dymatize DymaBurn Extreme? Dostałem właśnie info, że jednak w porównaniu z wyżej wymienionymi ten jest o niebo lepszy.

DianaDee
23-03-11, 23:28
Słyszałam, że Mitotropin z Gasparo jest świetny...

ht
24-03-11, 07:07
zobacz sobie hydroxycut muscle techa.

slim shady
24-03-11, 09:15
to będzie Twój pierwszy spalacz ? Która to Twoja redukcja w historii, zastrzeżenia zdrowotne ? Dieta jest ?

tu pytasz o therm line a tu już pada mitotropin itp nie możesz mieć za dużej kosy na początek

rafio83
24-03-11, 09:33
Infinity jeżeli pozwolisz to się podłącze do tematu bo sam jestem ciekaw który spalacz będzie najlepszy na pierwszy raz?
Panowie co polecacie? Dieta jest, zastrzeżenia zdrowotne-brak.

rafio83
24-03-11, 10:24
Kiedy powinno się wprowadzać spalacz przy redukcji?
Myślę że zażycie pod koniec redu kiedy dochodzi stagnacja będzie najlepszym rozwiązaniem. Wtedy jedno opakowanie thermo styka+omega?!

KowalX
24-03-11, 11:31
Kiedy powinno się wprowadzać spalacz przy redukcji?
Myślę że zażycie pod koniec redu kiedy dochodzi stagnacja będzie najlepszym rozwiązaniem. Wtedy jedno opakowanie thermo styka+omega?!

Zależy ile trwa i ile masz kasy. Możesz go używać od początku,albo i nie. Co do tego czy pierwszy czy drugi osobiście uważam ,że nie ma znaczenia i bierz co najlepsze zamiast marnować kasę. Jak będzie za mocne to będziesz brał mniejszą porcję i wsio.

Infinity
24-03-11, 15:20
To będzie mój pierwszy spalacz, podobnie jak wyżej, dieta jest, problemów zdrowotnych raczej nie ma :)
Z tego co czytam, to wychodzi na to, że te thermo stimy, slimy itd to wydawanie kasy w błoto bo marne efekty dają. Cholera sam już nie wiem co wybrać, najbardziej chyba przekonany jestem do tego Dymatize DymaBurn Extreme. Hmm ... ?

dresik20
25-03-11, 06:49
to zależy ile masz tłuszczu jak nie za dużo to te tańsze ci starcza bo coś tam one działaja to nie jest znowu taka ściema wiele zależy od intensywności ćwiczeń napewno przy ich pomocy nie zrobisz z bębna kaloryfera w 30 dni;)

dresik20
25-03-11, 06:52
ja na treku i stimie uzyskałem widoczne efekty ale nie ma opierdalania;)

NIKOLIS 168
28-03-11, 22:56
zobacz sobie hydroxycut muscle techa.

Właśnie jestem w trakcie testowania i szczerze polecam.

Infinity
29-03-11, 23:24
Co myślicie nad takim zestawikiem, Dyma Burn + BCAA Activ Lab Xtra? Hmm ? :)

Infinity
06-04-11, 17:48
Jeszcze takie pytanko czy podczas brania wyżej wymienionych specyfików mogę brać Ultimate Horse Power? Bo została mi końcówka, a się waham czy nie za ostra mieszanka to będzie dla mojego żołądka :P

igrek
06-04-11, 21:14
Spróbuj a będziesz wiedział.