Zobacz pełn± wersję : deca+wino+susta
Witam, chce zakupic dece ,winstrol, sustanon.
Ostatni raz bralem sterydy 5 lat temu i przez ten czas mialem duzo przerw w treningach.
Chce przed wiosna zlapac troche suchej masy, dawki sa male poniewarz wydaje mi sie ze, wystarcza po tak dlugiej przerwie.
1-8 deca 250mg e7d
1-8 susta 250mg e7d
4-8 wino 50mg e3d
Jezeli popelnilem jakies bledy w powyzaszym cyklu prosze o poprawke.
Prosze jeszcze o dokladne rozpisanie jak sie odblokowac co? Ile czego? I jak dlugo?
Dzieki!!!
Jak chcesz złapać troche suchej masy po takiej przerwie to propek z winem a nie taki cykl, chodz jest jeszcze kilka innych oopcji, ale pierwsze ankieta.
Ankieta wypelniona prosze o porady
fallenursus
15-03-11, 20:06
Niestty nikt z nas nie ma dosyepu do tej ankiety.
Musisz ja wypelnic w temacie.
voldi dobrze prawi. dluga przerwa a ty od razu z 3 srodkami wyskakujesz. daj samego propa lub propa z winem i bedziesz zadowolony.
popieram cykl zaproponowany przez VOLDa
Może nawet co innego było by ok ale pasowało by wiedzieć np cos o przebytych cyklach ale w sumie po 5 latach to jak by nic nie brał, czekamy na ankiete :)
gumi¶ - pierwsze czyta się posty podwieszone wtedy by¶ wiedział o co chodzi, masz tu link:
http://www.e-gym.pl/showthread.php?199-Zanim-zadasz-pytanie!
Trenuje od 12 lat od tamtej pory mialem wiele przerw.
Moim celem jest sucha masa.
Zasobom mam przebytych ok 6 cykli moze i wiecej nie pamietam bylo to dawno.
Moje cykle skladaly sie z tescia mety i deca.
W kwietniu kacze 25 lat moja waga to 76kg.
obwod ramienia 42,5
klata 112
udo 57
pas 88
wyciskanie 135
Mam nadzieje ze to wystarczy, pozdrawiam.
fallenursus
16-03-11, 16:29
Podejzewam ze wiasz jak na coebie co dziala i jak podejsc do sprawy.
Proponuje 8 tygodni na dobrym propie 100mg co dwa dni. W zuplenosci wystarczzy.
Trzy dni po ostatnim propie 100mg cloma 40mg nolvy przez trzy dni. Nastepne trzy tygodnie po 50/20.
Zapomnialem o wzroscie 173 cm
jeszcze rozmiar lydki podaj, pesel i numer buta :)
Prop, wino i dobre koryto :)
Winko dobry pomysl gdybym zrobil taki cykl jaki zaproponowal fallenursus i dorzucil winko tylko w jakich dawkach i jak wtedy z odblkoiem
fallenursus
17-03-11, 16:12
50mg ed wina
pct tak samo z tymze wino jedziez szesc tygodni i konczysz tydzien po propie.
Pct zaczynasz na nastepny dzien po ostatniej tabsie wina
grzesiek k
17-03-11, 16:31
1-8 prop
4-9 win a to winko to iniekcja czy oral bedzie szło?jesli oral to 30-40mg ed a jesli inj to 50mg e2d
wino tab minimum 40 mg. ed.
chodziaz opcja fallena mi sie bardziej podoba. :)
40mg winka dla goscia 75kg wagi nie za duzo :)
na 12 lat cwiczen masz taka wage? to albo masz mega sylwetke i jakosc miesnia albo na te 12 lat 11 lat miales przerw ;)
4411tak wygladam obecnie a winko w strzalach
grzesiek k
17-03-11, 17:05
wino tab minimum 40 mg. ed.
chodziaz opcja fallena mi sie bardziej podoba. :)
?o co ci chodzi,napisałem dokładnie to samo co on chociaz nawet ja dawke dałem troche za duza a co dopiero 50mg oral.
jesli inj to 50mg e2d wystarczy
o nic nie chodzi, czy 40 czy 50 to i tak duzo za duzo na ta wage
jak na 12 lat jest bardzo cienko, tak mozna wygladac w rok na kreatynie i trenowaniu 4 razy w tygodniu, anaboliki niewiele zmienia jak pewnie zaraz po cyklu znow ci sie przerwa trafi
fallenursus
17-03-11, 17:16
Marudzicie zamiast odpalac te wasze bomby i jesc stejki.
:p
grzesiek k
17-03-11, 17:21
luz,
do autora,jesli jestes madry i posłuchasz to kup pełna palete odzywek(carbo,białko,bcaa i glute no i jakies dobre mono)i przyłoz sie do diety i trzymaj regularny trening i za jakis rok mozesz tutaj wrocic jesli tak cie ciagnie do saa a jesli jestes z tej drugiej rasy to kup dobre odzywki,staraj sie dobrze jesc i dodaj samego propa 1-6,8 100mg e2d i koniec z dawkami,srodkami itd.zastanów sie i sam wybierz.Tyle odemnie
nie marudze tylko mowie jak jest, a jest cienko u goscia i anabole tego nie zmienia
i co to jest stejki?
grzesiek k
17-03-11, 17:24
nie marudze tylko mowie jak jest, a jest cienko u goscia i anabole tego nie zmienia
i co to jest stejki?
o widze lg nie w temacie...Robert Burneika sie kłania,
gumis jest całkiem ok, 40mg wina dziennie do tej wagi powinno wystarczyć.
Wiem ze jak na 12 lat to cienko tak solidnie to przylozylem sie od poczatku roku kacowke ostatniego kwartalu w tamtym roku to nie trenowalem wcale i praktycznie w kazdym roku z tych 12 lat mialem przerwy. I jak z tym winem wrescie
Dobra wiem wszystko dzieki madre porady pozdrawiam