Zobacz pełną wersję : doradzcie!!!
witam dawno mnie nie bylo tutaj za co przepraszam!!! mam sprawe kiedys chcieliscie mi dopradzic wiec prosze o pomoc!! jaki zrobic dobry cykl na omce polączonej z metą???
jaki zrobic dobry cykl na omce polączonej z metą??? widze zę już wybrałeś srodki więc jakiej pomocy oczekujesz? jeśli rozpiski to napisz wszystko o sobie.
wiec tak mam 18 lat waze 60kg staz na silowni mam ok 1.5 roku.i chcial bym jak najszybciej nabrac masy na omce lub metce z tesciem.i prosil bym o rospisanie jakiegos dobrego cyklu ktory da fajne efekty! i prosil bym o wypisanie jakis lekow i witamin jakie wtedy nalezy brac???
voldemort, zostawiam to tobie :wink:
ale prosil bym o malą pomoc ile najlepiej kupic i w jakich dawkach brac by bylo dobre efekty! prosil bym o jakąs rozpiske.i jaki witaniny lub leki oslonowe stosowac!z gory dzieki
1-5meta 15-20mg.ED
1-10oma E5D
oslonka: silimarol 1tab. z kazda metki
odblok:clomid,prowiron po 3tyg. od ostatniego strzalu
Witaminy do wyboru aby byly koniecznie cynk na gino i pryszcze (nolwa w szufladzie)
Powinno byc cool sam jestem na takim cyklu jest tu na forum "Cyklon-relacje" :cool:
j/w.
to jest pierwszy cykl?
nie bo mialem juz ale troche go spiepszylem!a jak bym chcial na samej omce to duzo potem spadne czy idzie to jakos zatrzymac
No napewno sporo spadnie, ale podstawą był by tutaj odblok clomid hcg.
a co bys poradzil co da dobre efekty i tak szybko nie zleci
Najlepiej było by dołożyć jakiś środek typowo anaboliczny jak np. deka lub dobrym rozwiązaniem było by zastosowanie winstrolu pod koniec cyklu najlepiej w zastrzykach, mniejwięcej tak by to mogło wyglądać:
1 - 5 tyg metka
1 - 10 tyg omka
8 - 13 tyg winstrol injekcyjny
odblok clomid, hcg, nolwa
było by ok ale niestety koszty większe ale i tak jestem tego zdania że jak już coś robić to tak jak się należy :wink:
Wiesz co voldemort, sam mysle o dodaniu winstrolu iniekcyjnego na koniec cyklu to bylby nie zly pomysl na spadki i utwardzenie miesni moze przy okazji nie co feta zejdzie :roll:
sam mysle o dodaniu winstrolu iniekcyjnego na koniec cyklu to bylby nie zly pomysl to byłby świetny pomysł, koszt napewno większy ale efekt napewno o wiele większy i długotrwały.