Zobacz pełną wersję : anavar + prop ?
NeverLetGo
09-03-11, 07:24
Witam,
pytanie do speców odnośnie takiego mixa jak w temacie, czyli anavar i propianat.
Anavar - Pro chem lab. 60 x 50 mg (opakowanie) - dla pewności, że orginał.
Propianat - nie wiadomo jeszcze.
Pierwszy cykl, staż ponad 3 lata, waga <90 - ogólnie cel RZEŹBA!
Czy takie połączenie ma sens na 1 cykl, jeśli tak to jak to rozpisać i w jakich ilościach?
Co do tego, oprócz podstawowych supli, jak odblokować?
No i dieta, skoro redukuje, czy CKD ma sens na takiej bombie?
Z góry dzięki za input Panowie!
pZdr NLG
Rozpiska dla szwagra koleżanki siostry ciotecznej mojego ziomka..
Jak najbardziej cykl ok,
co do dawek napisz przebyte cykle, dawki itp., bo to ważne,
może coś innego było by lepiej zastosować.
ps, nie 50mg tylko 5mg i 60 tab to kropla w morzu :)
kolezka siedzi w uk. pokazywal mi pro chema. tam daja stezenia kosmos. tak ze voldi nie zdziwilbym sie jakby to naprawde bylo 50mg/1tab.:)
cykl na redukcje jak najbardziej oki. oxa haMUJe apetyt. tak ze powinno byc ok.
NeverLetGo
09-03-11, 09:04
No właśnie 50 mg / 1 tab - na 100%!
Cykli wcześniej nie było wogóle, same suple.
Chodzi przede wszystkim o krótkiego teścia i anavar, żeby było jak najmniej ubocznych - dlatego taki pomysł.
rozpisz ten cykl jak ma wygladac??
NeverLetGo
09-03-11, 10:38
Ciężko mi konkretnie rzucić dawkami, bo bede rzeżbił w czymś na czym sie nie znam.
Plan jest to jakieś 6 - 8 tygodni.
Anavar - 1 tab. dziennie, czyli te 50 mg.
Prop - nie mam pojęcia jaka dawka na 1 cykl powinna być i jak często - tak jak pisałem cel to rzeźba.
To samo z odblokiem, nie mam pojęcia.. dlatego pytam wtajemniczonych.. ;)
jesli jestes pewien oxy daj na min 6 a max 8tyg po 50mg ed ale po 2 x pol tabletki - 2 x 25mg
propa na ten sam okres w dawce 100mg e2d
NeverLetGo
09-03-11, 10:49
Git, thx!
Powiedz mi jeszcze jak to odblokowywać? Wiem, że to raczej light, ale mimo wszystko wole odblokować..
Plus jak z szamaniem, CKD chyba słaba przy takim cyklu ?
3 DNI po ost propei dajesz nolve+clom.
co do ckd musisz sam sprawdzic. ja ją stosowalem i dla mnie nic ciekawego. masa leciala miesnie robily sie strasznie plaskie.
wole jednak low carb. jesli chodzi o redukcje.
No chyba w to nie wierzycie że tam jest 50mg, daj tabsa dziennie i zobaczysz ze efekt bedzie zerowy, no może nie zerowy bo propek zadziała :)
fallenursus
09-03-11, 13:40
jak tabsy to po pol, jak kapsy to wysyp proch do wody wymieszaj dobrze i wypij po pol2x dziennie.
jak ty wierzysz w swoje 5mg oxy w oxanawarze lk tak NeverLetGo (http://www.e-gym.pl/member.php?12476-NeverLetGo) wierzy w swoje 50mg w uk labie
NeverLetGo
09-03-11, 14:20
Średnio sie ogarniam w temacie, ale ogry z siłki, które jadą lekko 3 bomby rocznie są strasznie zadowolone. Poza tym na takiej rzeźe, niskim poziomie wody jeszcze ich nie widziałem, a jedzą dokładnie jednego tabsa dziennie (nie wiem czy w rozbiciu) + coś do tego wiadomo.
Dzięki Panowie - w razie kolejnych pytań podbijam!
z tego co wiem to prochem naprawde daje rade.
wlasciciel sie niedlugo przekona,
fallenursus
09-03-11, 18:01
moja krysztalowa kula przepowiedzial cos takiego:
puznej bedzie gadka ze i tak tam nie bylo var'u bo jak taki awodnik moze rozpoznac dzialanie anavaru na pierwszym starciu z saa:)
Ja wierze w moje 5 mg bo firma jest lata, i kuple biorą wiec dowody z praktyki , tak tam bedzie 50mg jak te testosterony po 500mg na 1ml.
Za stary jestem na te bajeczki, logicznie byście pomysleli jaki sens jest w robieniu tabsów po 50mg, jak ktoś chce zapodac 3 x dziennie po 10mg to łamie tabsa na 5 części naprawde zajebisty pomysł bo kur... nie da się zrobić 5 tasbsów zamiast jednego, tylko mi nie piszcie że to oszczędności mąki bo was wyśmieje nie przy tak drogim środku , środek z dupy wzięty.
fallenursus
10-03-11, 01:26
Plus jak z szamaniem, CKD chyba słaba przy takim cyklu ?
znajomy na oxie lecial ckd i mial kosmiczne rezultaty,no ale jemu nie przeszkadzalo zero sily,ospalosc i sflaczale miesnie. ladowanie co tydzien pomaga,ja nie robilem.
ja juz wiecej ckd na cyklu nie robie bo dla mnie to pomylka. bralem tyle na bica co Narg na klate,myslalem ze sie pochlastam.
NeverLetGo
10-03-11, 07:15
Ja wierze w moje 5 mg bo firma jest lata, i kuple biorą wiec dowody z praktyki , tak tam bedzie 50mg jak te testosterony po 500mg na 1ml.
Za stary jestem na te bajeczki, logicznie byście pomysleli jaki sens jest w robieniu tabsów po 50mg, jak ktoś chce zapodac 3 x dziennie po 10mg to łamie tabsa na 5 części naprawde zajebisty pomysł bo kur... nie da się zrobić 5 tasbsów zamiast jednego, tylko mi nie piszcie że to oszczędności mąki bo was wyśmieje nie przy tak drogim środku , środek z dupy wzięty.
podpytach jeszcze Vold, bo wole mieć pewność. Czytałem na forach z UK o tym i były dokładnie takie same rozkminki, czy to 50 mg czy mniej..
NeverLetGo
10-03-11, 07:15
znajomy na oxie lecial ckd i mial kosmiczne rezultaty,no ale jemu nie przeszkadzalo zero sily,ospalosc i sflaczale miesnie. ladowanie co tydzien pomaga,ja nie robilem.
ja juz wiecej ckd na cyklu nie robie bo dla mnie to pomylka. bralem tyle na bica co Narg na klate,myslalem ze sie pochlastam.
taa racje masz, poleci low carb jak nic.
jesli volda koledzy leca i twierdza ze oxa lk jest ok i jednoczesnie koledzy NeverLetGo leca oxa uk lab 50mg/tab i tez twierdza ze jest ok to NeverLetGo nie sluchaj opinii jakiegos vold z PL co wie tyle o UK rynku i miejscowych labach co ja o rynku w hongkongu :-)
sugeruj sie opiniami miejscowych co biora srodkio z firmy i znaja opinie a nie przemysleniami ludzi z pl ktory troche maja skrzywione pojecie o wszystkim co wybiega poza ich pojecie o stezeniach itd... ;-)
zgadzam sie z lg. u nas raczej prochem niedostepny. a to co gadamy to raczej gdybanie...
ja raczej obstawiam ta firme ze jest ok. bo jak mowie kolezka ja zachwala a siedzi w uk. tak ze sugeruje sie jego zdaniem.
Ale Ty złośliwy wujek jesteś! :-D
Tu nie trzeba wybierać wystarczy troche pomyśleć i wiadomo o co chodzi :)