Zobacz pełną wersję : Drętwienie rąk
pracuje jako drwal i macham sobie piłą jakieś 4 godziny dziennie potem rzucam sobie drzewem po lesie, jak się dużo narobię w nocy drętwieją mi ręce towarzyszy temu ból mięśni są napięte i twarde jak skała potem jak się rozruszam jest ok - może jakieś suple na regeneracje zastosować teraz tylko witaminki magnez i glukozaminę biorę( jem dużo mięsa jakie 200 gr białka) , a może to inny problem ?
trzeba szukac takich przyczyn u podstaw i myślę że zbyt dużo uwagi przykuwasz do białka a jesz za mało tłuszczy ii wegli co skutuje tym że po pracy jestes obolały i nie masz w ogóle siły,bo i skąd,jesli nie to możesz miec braki takich składników jak magnez,wapń.dobrze było by dorzucić jakieś witaminy,mam tez często takie objawy ale w100%przypadków wiem że jestem nie dojedzony jak pojade do domu i cały dzień jest jakaś praca i nie ma czasu na zjedzenie porządnego posiłku,wieczorem wszystko wraca do normy.
slim shady
10-03-11, 09:33
spróbuj pić po pracy kakao i zobacz czy będzie lepiej (kakao oryginalnie, nie dla dzieci, ale oczywiście możesz posłodzić, dodać cynaomnu/imbiru)
ja jak miałem w nocy skurcze silne to się budziłem aż i zacząłem pić soki naturalne z pomidorów (potas) magnez i ustąpiły :) w pracy mi doradzili
jest tak kupiłem cardiomin nie mam czasu na soczki pomidorowe i inne takie łykam od paru dni jem więcej węgli i czuje poprawę imbir zawsze do kawy daje pije tylko jedna rano cynamon tez ale słyszałem ze wątrobę ryje
CIASTECZKOWY POTWOR
14-03-11, 11:50
wody wiecej pij
a tak wogole to jestes narobiony i dlatego cie to boli a najbardziej pewnie przedramiona
racja zimno było to tylko termos wypiłem w pracy ale w domu nadrabiam teraz ciepło to można pić i zimna wode w pracy tak prawda przed ramiona masakra