Zobacz pełną wersję : Animal Cuts porada
Witam
Otóż mam pewien problem mianowicie jest nim nadciśnienie tętnicze i niestety mam nadwagę. Mam 17 lat i od 4 miesięcy mam taki trening: od poniedziałku do piątku siłownia (weekend regeneracja) ćwiczę po 2-3h i po każdym treningu biegam jakieś 30-40 minut.
Redukcja masy mnie kompletnie nie zadowala bo przed rozpoczęciem treningów ważyłem 101 kg, a po 4 miesiącach ciężkich treningów schudłem tylko 5 kg. Wiem że mięśnie mi przybyły i też trochę ważą ale po sylwetce nie widzę wyraźniejszych zmian dlatego chcę wziąć Animal Cuts'a.
Jeśli chodzi o moje nadciśnienie to niestety biorę leki na to i chciałbym się spytać czy gdy bym brał animala z lekami na nadciśnienie (oczywiście nie razem) to czy nie będzie żadnych skutków ubocznych? Z góry dziękuje za odpowiedź.
a diete masz? bo to podstawa.
Oczywiście co miesiąc chodzę do dietetyka. Stosuję dietę przez pół roku. I się cały czas jej trzymam.
fallenursus
06-03-11, 22:25
zmien dietetyka, wystaw mu pozew w sadzie ze cie oszukuje i kase wyzyskuje. bo po pol roku powinienes miec naprawde efekty. serio.
napisz co jadles przez ostatnie 3 dni i o ktorych godzinach, napisz ile wazysz i jaki wzrost.
4 posiłków dziennie jem małe porcje: śniadanie 7:00 - 2 kawałki ciemnego chleba, 10-11 - 2 śniadanie w szkolę kanapka (ciemny chleb) + kefir, 14-15 - obiad pół paczki ryżu lub makaron do tego zazwyczaj jakaś surówka i pierś z kurczaka gotowana, przed 18 - kolacja jogurt naturalny lub kanapka. Zazwyczaj codziennie to samo jem.
Teraz ważę 95kg i mam 169 cm ;/. Mam straszną nadwagę dlatego gdybym wziął animala to bym szybko mógł to zrzucić i bym nie miał już takiego problemu z nadciśnieniem. Więc chcę się tylko dowiedzieć czy ten spalacz + leki na nadciśnienie mi po prostu nie za szkodzi.
fallenursus
06-03-11, 23:15
gdybym byl na takiej diecie tez bym wcale nie schudnal.
nie trac kasy na tego palanta, w morde go lej za bezczelnosc i wyludzanie kasy.
poczytaj podwieszone w tym temacie z zrozumiesz ze ten czlowiek cie okrada. http://www.e-gym.pl/showthread.php?24353-Rze%BCba-Odchudzanie-Jeste%B6-gruby-Mi%EAsnie-zakryte-s%B1-pod-t%B3uszczem-Trzeba-dzia%B3a%E6!!
Fallen powiedz mi taka rzecz jakim cudem jestes tutaj modem jak ty sie kompletnie zachować nie umiesz. Dawno mnie tu nie bylo ale jak widze twoje wypowiedzi to cos mi tu nie gra. Na pewno sa tez osoby które mysla tez tak jak ja a jesli sie myle to prosze mnie oświecić.
A wracając do tematu to o takie rzeczy powinienes sie pytać raczej lekarza niz osob tutaj :) Pzdr.
fallenursus
06-03-11, 23:54
pewno jestes jego dietetykiem?
fal masz teraz przesrane ! przeproś i uciekaj na do książek .
fallenursus
07-03-11, 00:23
tak starsznie sie chyab przestraszylem. nie moge uciekac w japonkach bo sie wywale a ze jestem juz stary to moze sie nie poskladam.:(
Templar, przestudiuj temat ktory ci podalem i nie daj sie robic w balona jakiemus wyludzaczowi kasy!!!
jAK masz jakies pytania to smialo wal na priva.
z odzywkami podnoszacymi cisnienie nawet narazie nie zaczynaj. zbijesz fat, poprawisz kondyche, krew sie prawdopodobnie poprawi i nadcisnienie samo zejdzie, wtedy mozna powolutku kombinowac, to nie sprint kolego to maraton.
Mastershammer
07-03-11, 08:17
4 posiłków dziennie jem małe porcje: śniadanie 7:00 - 2 kawałki ciemnego chleba, 10-11 - 2 śniadanie w szkolę kanapka (ciemny chleb) + kefir, 14-15 - obiad pół paczki ryżu lub makaron do tego zazwyczaj jakaś surówka i pierś z kurczaka gotowana, przed 18 - kolacja jogurt naturalny lub kanapka. Zazwyczaj codziennie to samo jem.
Teraz ważę 95kg i mam 169 cm ;/. Mam straszną nadwagę dlatego gdybym wziął animala to bym szybko mógł to zrzucić i bym nie miał już takiego problemu z nadciśnieniem. Więc chcę się tylko dowiedzieć czy ten spalacz + leki na nadciśnienie mi po prostu nie za szkodzi.
Kolego tak jak Fallen dieta z dupy wzięta,na chlebie i kefirze niczego dobrego niw zrobisz.Swego czasu wyglądałem tak jak ty przy 174cm ważyłem 103kg.Oczywiście samej słoniny z całkowitym brakiem mieśnia.Dobrze rozpisana dieta+aeroby+4-5 dni treningu,max 1,15h,zadziałało i w 8 miesięcy spadło jakieś 24kg.Jeżeli po 4 miesiącach spadło 4kg,to sam widzisz że dieta jak i trening są do dupy.Nie bierz żadnych termogeników bo przy takim wyglądzie i poziomie tłuszczu nawet dwa wiadra Animala nie pomoga.Zmień dietetyka bo Będziesz płacił a za rok stracisz 5 kg:):
No dobra to zmieniam dietę i nie będę chodził do tego dietetyka. Jak schudnę tak do 80kg to wtedy myślę że będzie odpowiedni czas aby wziąć animala i z nim dojechać do tych 70. Dzięki za odpowiedzi na pewno się przydały ;].