kanciastoporty
06-03-11, 08:15
witam pomoze mi ktos z redukcja?
na poczatek chcialem zapytac(nim tu wkleje swoja diete) które obliczenie jest prawidłowe!?
waga x 24 x 1.3 - 300(lub 500) kcal jest dobre?
czy jakies inne
bo czytam podwieszone i w jednym jest tak a w innym inaczej ; /
odchudzam sie od 3 miesiecy i troche zgubilem ale w 2 tygdonie tez zgubilem troche miesa bo jadlem zdecydowanie za mało
prosze o najlepszy wzór bo nie chce stracic ostatków moich miesni :D:D
waga 82 wzrost 188 wiek 19 lat
ćwicze średnio 2/3 razy w tygodniu Sztuki walki po półtora godziny
+ 2/3 razy w tygodniu siłka (fbw - 5 serii przysiad, 5 serii na klate, 2 serie barkow, 5 serii wiosłowanie, 2 serie biceps i triceps - ogolnie tak jak fbw 5x5)
liczba treningow wynosi w sumie 5 na tydzien (bo niezawsze mi sie uda wyrobic na sztuki walki niestety, ale nadrabiam to siłownią, tylko ta chyba mniej kcal spala)
na poczatek chcialem zapytac(nim tu wkleje swoja diete) które obliczenie jest prawidłowe!?
waga x 24 x 1.3 - 300(lub 500) kcal jest dobre?
czy jakies inne
bo czytam podwieszone i w jednym jest tak a w innym inaczej ; /
odchudzam sie od 3 miesiecy i troche zgubilem ale w 2 tygdonie tez zgubilem troche miesa bo jadlem zdecydowanie za mało
prosze o najlepszy wzór bo nie chce stracic ostatków moich miesni :D:D
waga 82 wzrost 188 wiek 19 lat
ćwicze średnio 2/3 razy w tygodniu Sztuki walki po półtora godziny
+ 2/3 razy w tygodniu siłka (fbw - 5 serii przysiad, 5 serii na klate, 2 serie barkow, 5 serii wiosłowanie, 2 serie biceps i triceps - ogolnie tak jak fbw 5x5)
liczba treningow wynosi w sumie 5 na tydzien (bo niezawsze mi sie uda wyrobic na sztuki walki niestety, ale nadrabiam to siłownią, tylko ta chyba mniej kcal spala)