Zobacz pełną wersję : Jak rozponac czy feak omandren czy real
witam i mam pytanie do bardziej doswiadczonych czy jest jakis sposob oczywiscie oprocz sprawdzenia na sobie czy omandren jest prawdziwy czy podroba sa na to jakies sprawdzone sposoby prosze o odpowied zi z gory dziekuje
jesli dobry spuchniesz jak balon jesli fake to penis juz nigdy ci nie stanie.
pisalem wyraznie jak mozna sprawdzic nie testujac na sobie widze ze niektorzy nieczytaja dokladnie
napisz jaki masz numer serii.
seria Ci nic nie da!, jak ktoś wali fake to właśnie pisze serie najbardzie wiarygodną, jedyny sposób to kupować od pewnych ludzi i to tyczy się do większości produktów.
Ta seria z data wazności marzec 2013 rok jest sprzedawana w aptekach w centrum Polski i działa na 100 procent. Widziałem na własne oczy w zaprzyjażnionej aptece i jestem pewny. Chociaż raz mogłem sie wypowiedzieć w dopingu jako doradzający hehe.
no zgadza sie do marca 2013 jest data waznosci dzieki
no i wszystko. raczej masz pewniaka:)
Pewniaka masz jak kupisz apteki fejk niczym się nie różni od orginału porównywaliśmy fejka i originał.
Na niebieskim ktoś wrzucił badania fejka i było tam 0mg każdego estera co powinien być wbij i się przekonasz innej
możliwośći nie ma.
Jedyna różnica jaka zauważyłem to ori ma nieco gęstrzy olej fejk jest taki wodnisty barwa jak woda,
a ori nieco ciemniejszy ampy i pudełko ulotki niczym się nie różniły
nie wszystko jest ok bije juz 4 tydzien wczesniej tez juz bilem omke i wszystko jest ok teraz dokladnie widze po efektach wiec uwazam juz temat za zamkniety
nie wszystko jest ok ...
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201007/1279695557_by_okeychiniol.jpg