Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Telefon do 700zł

Mosin
25-02-11, 22:40
Tak jak w temacie, rozglądam się za telefonem w cenie oscylującej na allegro za nowy model około 700zł. Jedyne kryteria jakie mnie interesują to:

- dobra bateria
- musi mieć Wi-Fi
- wyświetlacz oczywiście dotykowy

Co powiecie np. o htc wildfire ? A po drugie to myślicie ,że warto rozglądać się za czymś z systemem operacyjnym ?

Fehu
25-02-11, 23:25
systemem operacyjnym ?

sam bios wystarczy ;D

fallenursus
26-02-11, 04:33
"- wyświetlacz oczywiście dotykowy"
Nie wiem co w tym oczywistego- dla mnie to jest największa porażka.

lol? chyba nigdy pozadnego telefonu ni emiales. technologia kochany daleko juz poszla na przod.
nowy sys androida 2.2 froyo juz nawet nie trzeba uzywac wcale klawy. bardzo dobrze dopracowany glos-na text i wogole..zdziwilem sie ostro. froyo na sgs'ie rozjebuje kompetycje na strzepy.
za kilka miesiecy wychodza dwurdzieniowe HTC....
moisin doloz kilka stowek i lykaj SGS'a lub jakies pozadne HTC(nie mam pojecia po ile u was fony), zlukaj czy sa updejty na android 2.2 na telefon ktory zamierzasz kupic-jesli bedzie kupowac cokolwiek na androidzie.

alder
26-02-11, 10:17
okay man, ja mam wildfire jest spoko ale wyświetlacz gorszy niż desire i inne. poczytaj recenzje. ja mam lipę bo mam simlocka a miało go nie być a kody zarówno z salonu jak i z simlock24.com nie działają., poza tym daje radę, o dobrej baterii zapomnij. jak smigasz to 1 dzień max. jak nic nie będziesz robił to 5 dni. internet zajebiście lata i żaden symbian nie ma szans. głos-text po polsku nie wiem czy już leci choć jako wyszukiwarka google po głosie leci dobrze. SWYPE - apps do pisania bez odrywania palca daje radę .

sam kiedyś myślałem że touchscreen to jest lipa dla ciot i lasek ale jednak to jest nowy rzut i nie żałuję. a ze mi brak czasem pomacać guzika to mam nokię e66 pod ręką

grochos
26-02-11, 11:02
czekam na skarcenie ale ... motorola milestone na doridzie 2.2. Bardzo fajna. Nowa na allegro dzis poszla za 796. To pierwsza lepsza oferta wiec pewnie znajdziesz cos taniej. Fajne polaczenie miedzy dotykiem i guzikami:)

rozek14
01-03-11, 17:49
nokia e52 bateria trzyma około 2 tygodnie wi-fi , dobry wyświetlacz
a ten sog to niechcący no ale jest

Sosna91
01-03-11, 20:07
nokia e52 bateria trzyma około 2 tygodnie

dowcip dnia ; )

kupuj N95-2 8gb i bedziesz zadowolony

Mosin
01-03-11, 20:13
A SE Xperia mini pro? Dobry telefon ? Widział ktoś na żywca ? Nie wygląda pedalsko ?

kubaCK
01-03-11, 23:48
po co taki maly telefon, o tak malej przekatnej ekranu...??
symbian to juz przezytek wiec nie pakowalbym sie w to.
motorola milestone juz troche stary telefon ale ciekawy
wildfire bardzo slaby wyswietlacz (QWGA 240-320), ogolnie telefon dobry do nauki obslugi androida
jesli chcesz cos dobrego na androidzie to trzeba zaplacic ponad 1000 zl
technika idzie do przodu i wszystko prawie idzie na dotyk. dostepne sa telefony z klawiatura qwerty ale dla mnie to pomysl z dupy. mnie to nie przekonuje wizualnie i w praktyce.
wyswietlacz to podstawa:)