Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dieta + Suple

nofyk
25-02-11, 12:54
Witam. Tak diete , szukalem duzo na forum lecz kazda dieta jest pomieszana , nikt nie ma ogarnietej diety , albo za skromna jak dla 5 latka albo znow 5 kurczakow na obiad.

Chodze do szkoly , uczęszczam regularnie na siłowni zależy od planu , 2-3 Dni w tyg , badz 3-4 dni , albo Caly tydzien zalezy jak mam plan ułożony .
Chciałbym diety masowej+białkowa. (czy wgl tak mozna?)
Wzrost: 190
Waga: 80Kg (wiem chudzielec , ale 2 lata temu mialem 185 i 60 kg wiec duzo zmienilo sie)
Staż Siłowni: ok. 2.5roku (W tym miałem ok. 4 miesiecy przerwy razem wzietej. wiec bd 2 lata.)
Obliczając moje zapotrzebowanie KCAL to: 4.5tyś (Wiec jak mozna to prosił bym o bardzo bardzo duzo wiecej w diecie licząć suple.)

W diete chcialbym wlożyć sup:
-Whey Protein (nie wiem jeszcze ktory , bo sa rozne widzialem i pytałem nie wiem ktory najlepszy jezeli mozecie to podpowiadać)
-Universal Storm (Czy wie ktos na ile to starczy ? i jak dawkować zeby były wfekty, i czy naprawde jak pisza i mowia jest to dobra mieszanka kreatyn?)
-Gain Bolic 6000 / Mutant Mass (Jezeli bd potrzebne do zwiekszenia jeszcze wiecej masy)

Proszę o pomoc , jezeli cos nie zrozumiale napisane powiedzieć , napisze jeszcze raz.
Bez robienia sobie jaj , prosze o przydatne informacje.