Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prohormony

karolunited
24-02-11, 17:20
Witam,

a) Staż: 3 rok
b) Celu Cyklu: sila, troche sie wyrzezbic, i utrzymac mase ktora mam
c) Dotychczasowego kontaktu z saa: nigdy
d) Przeciwwskazań: zadnych
e) 18lat ,95kg

Jestem po wlasnie po cycklu na h-drolu i teraz kreche wale z no boosterem.
Ogolem 5kg masy, sila poszla tez w miare, na poczatku ledwo wyciskalem ta stowke, teraz te 6 razy pocisne spokojnie.
Wiec nie jest zle jak na pierwszy cykl na prohormonach.
Jestem teraz przy wadze 95kg. Bym chcial jeszcze cos ** przed wakacjami, troche jeszcze sie rozbudowac i wyrzezbic troszeczke, i moj cel przed wakacjami to powiekszyc sile. Bo przy wadze 95kg raptem 110 podnosic to nie jest jakis wielki wyczyn :)
Czekam na wasze propozycje:

Myslem zeby se zrobic cykl na h-drol, trena, i d-zine, lecz tego 3 nie widzialem opinni wiec sie jeszcze zastanawiam. Jak byscie mogli mi doradzic.

lg team
24-02-11, 18:13
nie ma to jak 3 cyfry na klate co :-)

tutaj nie ma mocnego odnosnie PH, poszukaj forum typowo o PH tam ci pomoga

fallenursus
24-02-11, 18:17
Odpusc te syfy szkoda zdrowia;(

arti556
26-02-11, 19:32
sama trena powinna byc w sam raz na drugi cykl

piuras86
27-02-11, 22:13
ph...... lekki test wytrzymałości miałem pocisłem całe opakowanie m-drol flaki chciało rozsadzić zawsze z rana nap*****ły i w południe masakra masa szybko w górę szła siła też ale ku***a nie takim kosztem zdrowia ...... jak ktoś kiedys napisał dopalacze żresz ale nie wiesz co żresz ..... NIE POLECAM NIE WIADOMO CO TAM JEST ...... GRA NIE WARTA ŚWIECZKI ,.....

Miskowiec
28-02-11, 16:57
Chłopie bierz nie zastanawiaj sie :) Co tam zdrowie , plastiki będą na ciebie leciały to najważniejsze ... dopłóki nie zobaczą wacka.

piuras86
01-03-11, 08:45
hahaha uważaj żeby cie nie dopadł bo nie wiesz kiedy a poczujesz jego ciepły oddech na plecach ......... coś w tych ph jest że parcie jest tak wyj****ne że byś słonia zatarł .......

lg team
01-03-11, 17:06
ph to jak dopalacze - dzialanie w huj ale nie wiadomo co nawet bierzesz,

arti556
03-03-11, 16:24
ph...... lekki test wytrzymałości miałem pocisłem całe opakowanie m-drol flaki chciało rozsadzić zawsze z rana nap*****ły i w południe masakra masa szybko w górę szła siła też ale ku***a nie takim kosztem zdrowia ...... jak ktoś kiedys napisał dopalacze żresz ale nie wiesz co żresz ..... NIE POLECAM NIE WIADOMO CO TAM JEST ...... GRA NIE WARTA ŚWIECZKI ,.....

jak nie brales zadych oslonek itp to tak bylo a i to najmocniejszy ph nie na pierwszy ani drugi cykl,taki cylk jest drogi bo trzeba oslonki,witaminy,po cyklu odblok i kreta sporo kosztuje

ht
03-03-11, 17:45
u mnie tera duzo osob lyka megavol i puchna swiniaki.

vold
03-03-11, 20:18
ph to jak dopalacze - dzialanie w huj ale nie wiadomo co nawet bierzesz,

dokładnie!, jedna wielka niewiadoma, co za tym idzie, nie dobierzesz odpowiedniego odbloku i tu jest problem.

piuras86
03-03-11, 22:35
jak nie brales zadych oslonek itp to tak bylo a i to najmocniejszy ph nie na pierwszy ani drugi cykl,taki cylk jest drogi bo trzeba oslonki,witaminy,po cyklu odblok i kreta sporo kosztuje

Chłopie co ty pier****sz ..... Skąd ty wiesz który to mój cykl i na jakich środkach ?????
z dupy sie pojawił i gó**o ciśnie ...... Przy M-drol osłonki możesz sobie w dupe wsadzić ..... mało co pomagały .... po cyklu juz lepiej brzuch przestał boleć .teraz tylko .... kreta-bcaa-booster testo ..... +dobra micha :)

arti556
04-03-11, 08:05
chyba zes lewa noga wstal wczoraj,ja jak sie dobrze zabezpieczylem to mnie brzuch nie bolal,chyba ze za duzo brales,ja max 3xd,a po tym polecam inhibit-e chyba ze masz cos lepszego

piuras86
04-03-11, 10:42
no masz racje źle że tak zareagowałem..... sorki :) ogólnie u mnie to wyglądało tak

1-2 mdrol 3kap..ed
2-4 mdrol 4kap ed
2-6 oxanawar(epi) 2kap. ed

6-8 clom 50mg ed przez pierwsze 3 dni po 100mg +20mg nolvy
1-7 hcg 300 i.u e5d .....

z odblokiem jak wiadomo strzelałem na ślepo ale wolałemsię uzbroić w hcg może zrobiłem źle a może nie ...... ale ostatni raz na ph jechałem za te same pieniądze można mieć fajny cykl na propie ..... :)

arti556
04-03-11, 12:03
ja jak weszlem na 3 to gino zaczelo mnie walic ale inhibit-e jest dobry na to i wrocilo do normy,i zszedlem na 2 do konca cyklu no ale 4 to na pewno zoladek odczul,no saa lepsze ale nie mam dostepu bo tylko w domu cwicze,pozdro

Seba87
06-03-11, 00:56
Ogólnie moge polecić m-drola. Trzeba miec do tego bialeczko, witaminy, oslonki. Po cyklu odblok, niektorzy biora nawet clomid ale ja biore albo clomed + oczywiście jakis booster teścia. Mam do utrzymania 105 kilo wagi poniewaz juz robie odblok i w przeciagu 2 miechow bede sprawdzal czy mi sie utrzyma czy nie hehe Pzdr.

grzechu-82
06-03-11, 11:44
M-drol niby dobry tak jak trenadrol( ale ja przerwałem cykl po 2 tyg, tak rwało flaki), ale jak trzeba zrobić odblok to zaczynają się komplikacje , lepiej już walnąć mietka. Zdrowiej i lepsze efekty. Takie moje zdanie. A poza tym co to za cykl bez teścia? Dobre testo to podstawa.

piuras86
06-03-11, 17:57
na ph libido maxymalze że chce jaja urwać ..... ae co za tego jak non stop czułem się zmęczony ...... przybity ...

a na testo :D:D sami wiecie .... jak chęć do życia wraca