PDA

Zobacz pełną wersję : Białko Olimp Soja Vit 85

Mosin
22-02-11, 16:09
Dostałem to białko jako gratis, w ogóle nie wiem w jakich porach dnia białko sojowe jest odpowiednie. Oświećcie mnie jeśli możecie :)

PS Co do smaku Soja Vit powiem tak, nie smakowałem zgniłych sandałów leżących 3 lata w bagnie ale wyobrażam sobie ,że tak właśnie smakują. Ostrowia natural to przy tym delicje.

Triceps.pl
22-02-11, 17:44
Dokładnie tak jak wyżej - koleżanka na pewno będzie zadowolona póki nie spróbuje :D Aminogram musi być odpowiedni, a nie będzie taki bez aminokwasów egzeogennych, czyli niezbędnych, a te są z reguł w białkach pochodzenia zwierzęcego. Organizm nie może sam ich wytwarzać, więc musisz tak.

Z racji niepełnego aminogramu w białku sojowym jedynie może być dodatkiem do posiłków, a nie samodzielnym "źródłem protein".

Pozdro dla Ciebie i koleżanki ;]

damiano389
23-02-11, 18:46
jesli bialko Ci nie smakuje a chcesz je wykorzystac to dodaj sobie np kakao zeby nie czuc tego zlego smaku:)
bialko te mozesz stosowac po posilku

fallenursus
23-02-11, 18:49
gdzies tam obilo mi sie o oczy ze sojowe wplywa na podwyzone wydzielanie estro:)
takze moze nie dawaj kolezance szamaj sam , a bedizesz mial wlasne cycki do zabawy.
ja soye obchodze wielkim kolem.

Triceps.pl
23-02-11, 19:41
Gdzieś od experta Hi Teca dostałem kiedyś jakiś artykuł o białkach sojowych, więc jak znajdę, to podrzucę gdzieś ;)

luo
23-02-11, 19:46
Ja bym to zrobił tak, kupujesz 2kg serwatki, dodajesz do tego 0,5kg sojowego i nie masz problemu z wypiciem, a białko masz nadal pełnowartościowe. Tak chyba najlepiej na tym wyjdziesz, bo mi też nie uśmiechałoby się pić sojihttp://img831.imageshack.us/img831/4679/morda.gif

Mosin
23-02-11, 20:22
gdzies tam obilo mi sie o oczy ze sojowe wplywa na podwyzone wydzielanie estro:)
takze moze nie dawaj kolezance szamaj sam , a bedizesz mial wlasne cycki do zabawy.
ja soye obchodze wielkim kolem.

Dobra opcja są tu jeszcze dobrzy ludzie! Rozpisz mi cykl estrogenowy na Soja-Vicie tak bym miał miseczkę C.

luo
23-02-11, 20:46
Dobra opcja są tu jeszcze dobrzy ludzie! Rozpisz mi cykl estrogenowy na Soja-Vicie tak bym miał miseczkę C.

Hehe jeszcze jaki wybredny;P