Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : prezent na 18stke?

Fehu
19-02-11, 20:34
Witajcie :)

Co proponujecie kupić dziewczynie na 18stkę ?
to jest moja koleżanka którą znam x-lat , ogólnie śmiało mogę powiedzieć, że to jedyna taka
moja prawdziwa koleżanka...
mam 2 tyg na zastanowienie...

Chciałbym, żeby to było coś oryginalnego , ale bez podtekstów miłosnych!
budżet około 100zł, żadnych kwiatów , perfum

fallenursus
19-02-11, 20:44
http://www.e-gym.pl/showthread.php?28388-prezent-na-18stke

Sosna sie nie posluchal i nie poruchal.

Fehu
19-02-11, 21:34
http://www.e-gym.pl/showthread.php?28388-prezent-na-18stke

Sosna sie nie posluchal i nie poruchal.

Jesteś Wielki!

fallenursus
19-02-11, 21:36
yeah well..
i know
http://img153.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif
http://img153.imageshack.us/i/44258467.gif/

Fehu
19-02-11, 21:40
Zrobie jak sosna kolczyki bądź bransoletka...
Sosna pokaż co Ty wybrałeś?

ładnie zapakuje + torebeczka pełna trufli (bo uwielbia)
będzie gites i w 100zł się zmieszczę :)

P.S
ja też nie poruuucham.., nie ma szans :)

Sosna91
19-02-11, 22:42
to dawno było ;)

już nie pamietam dokladnie nawet co kupiłem, ale chyba koczyki i do tego łańcuszek. drogo mnei nie wyniosło i git; ]

wtedy mialem na nią ochote, dziś to pewne kupiłbym coś jeszcze tańszego ;]

Fehu
19-02-11, 22:48
to dawno było ;)

już nie pamietam dokladnie nawet co kupiłem, ale chyba koczyki i do tego łańcuszek. drogo mnei nie wyniosło i git; ]

wtedy mialem na nią ochote, dziś to pewne kupiłbym coś jeszcze tańszego ;]

ja nie mam za wielkiej ochoty na nia ;/
po prostu ona mi zrobiła prezent na moje 18ste urodziny, no i mi też wypada

Micek185
19-02-11, 23:34
P.S
ja też nie poruuucham.., nie ma szans :)

to przestań nie opłaca sie nic nie kupuj:D

a poważniej to jak dla mnie tandeta takie prezenty chyba że na odczepnego nie masz co dac albo naprawde nie wiesz co dać,nie ma dziewucha żadnych zainteresowań?

Fehu
20-02-11, 09:21
to przestań nie opłaca sie nic nie kupuj:D

a poważniej to jak dla mnie tandeta takie prezenty chyba że na odczepnego nie masz co dac albo naprawde nie wiesz co dać,nie ma dziewucha żadnych zainteresowań?

głupio nic nie dać jak ona mi zrobiła prezent prawda?
mieszka parę domów dalej, widzimy się często .., choć ostatnio mało rozmawiamy jakaś tak pusta się zrobiło ;/
zainteresowania? no nie wiem, sportu nie uprawia, żadnego hobby jakiegoś nie ma, może seks lubi - ale tego nie wiem ;/
lubi czasem piwko wypić, ale schlać się nie da. Taka najładniejsza też nie jest (choć tak uważa), lubi mnie krytykować (ona myśli , że to
konstruktywna krytyka a mnie to wkur...) Niby człowiek zna te 10lat , a jednak jak przychodzi co do czego to mało wie...
U niej w domu to ze 2 lata nie byłem, to też nie wiem, jaka pamiątka by np. pasowała do pokoju...,
ooo wiem, coś ostatnio mi mówiła, że piła jakieś dobre wino, to może wino kupić? ale to też głupie...
w sumie ma fajne cycki...

KowalX
20-02-11, 11:28
Na 18stkę kupuje się głupoty ,a nie łańcuszki :P

Fehu
20-02-11, 12:00
Właśnie coś bym chciał takiego odjechanego :P
ale bez żadnych podtekstów :) fajne i żeby zapadło w pamięci...

ewentualnie pójdę - kupię jakiś zapach (najlepiej podróbkę)
ale....
W sumie kiedyś kupiłem dziewczynie jakiś zapach (nawet nie pamiętam jaki)
coś koło 80zł zapłaciłem za dość mały flakonik , w ogólnie nie wąchając go tylko
sugerując się ceną i to że było to znane... OK. cieszyła się...
Spotkaliśmy się tam za jakiś czas i akurat się tym popsikała - a ja do niej? czy tym się psikasz?
brzydki zapach. A ona to ten od Ciebie... I tak trochę się zraziłem do tego typu prezentów...

Kupiłem kiedyś pewnej dziewczynie błyszczyk...
Dałem coś około 30zł (też znanej marki) nawet kolor dobrałem całkiem ok...
ale był beznadziejny według niej;/ sama później mi powiedziała, że mogłem kupić taki za 5-10zł
i byłby lepszy...
To akurat był prezent bez okazji...

nie każdy jest pomysłowy :) + jest taki, że i tak się najebie :)

grochos
20-02-11, 12:47
jak to twoja przyjaciolka i macie jakies foto kup ramke tak lcd powrzucaj waszych fot i sie niech cieszy.

jak to kolezanka (ktora uwaza ze jest piekna) to kup jej jakis karnecik wellnes spa - ladnie zapakuj w kopertke i ogien.

jak chcesz ja przebolcowac to powiedz ze nie mozesz przyjsc na urodziny, wpadnij kilka dni pozniej kup kwiatka wino i zabierz na kolacje (+ taki ze zasze mozesz zamowic kure plus ryz)

kup jej skok na bandzi:) zajebista sprawa na 18.

jak wiesz kto tam bedzie i ile osob to zlozcie sie i kupcie jej malucha :) (kolega dostal fiata 125p takie zajebiscie odpicowanego ale nie jakos za miliony zl tylko ladnie umyty nalepki itd.)

kup jej karte do orsay/reserved/viktoria secret ... sa o roznej wartosci - 50zl/100zl/200 itd.

kup jej chambord liquer :) piekna buteleczka i alko w sam raz dla babeczki (60 dych za flache i zostanie na kwiatki)

wez zbierz od wszystkich hajs i daj jej w kopercie (na bank najpraktyczniejszy prezent) ucieszy sie jak dostanie powiedzmy z 500zl od wszystkich zamiast figurek i maskotek.

portfel
kremy
bekowe skarpetki
kalendarz z golymi choooyami :) (widzialem wersje dla panow z cyckami:)
rekawiczki bo napierdala zimnem
sanki + laurka/bon na darmowy przejazd - oczywiscie ty ciagniesz
doladowanie do tel
ulubiony film (orginal oczywiscie;)
ksiazka
płyta
swinka morska
rybka z akwarium
zegarek

ja dostalem ostatnio koc - glupia rzecz, a cieszylem sie jak glupi. nigdy nie mialem swojego koca:) a teraz leze pod nim prawie non top. po poludniowa sjesta, wieczorny film itd.

nie znamy tej dziewuchy sam musisz ocenic, czy to typ niedzielnej szumigałki, pani nauczycielki, wyuzdanej kociy, czy cichej myszki...

Micek185
20-02-11, 13:01
zabrałęś mi chujku pomysł ze skokiem i SPA!:)
na walentynki swojej dziewczynie przygotowałem sam kolacje plus wino (różowe bo takie lubi) i własnie kupiłem karnet dla dwoja na dżakuzi i masaż podjarana była jak nigdy bo nie dostała takiego prezentu od niekogo wczesniej,ale to jest kolezanka więc co innego:)

skok zajebisty motyw jeszcze jak będzie miała z tego zdjęcia i wstawi to na nk to ruchanie gwarantowane:D

Fehu
20-02-11, 14:07
Grochos dużo fajnych pomysłów:)
mam nad czym myśleć :) wydaje mi się, że to typ "niedzielnej szumigałki"
aaa no i oczywiście część gości znam albo i wszystkich...

Fehu
20-02-11, 14:08
Grochos dużo fajnych pomysłów:)
mam nad czym myśleć :) wydaje mi się, że to typ "niedzielnej szumigałki"
aaa no i oczywiście część gości znam albo i wszystkich...

mtm
20-02-11, 16:29
kurwa ,mam ten sam problem , koleżanka troche starsza 22lata ;p fajne pomysły grochos ale nie widze nic tu dla niej , moze fallus cos poleci ;p

Fehu
20-02-11, 16:53
kurwa ,mam ten sam problem , koleżanka troche starsza 22lata ;p fajne pomysły grochos ale nie widze nic tu dla niej , moze fallus cos poleci ;p

22 latka :)
to pociumciasz , kup bieliznę

fallenursus
20-02-11, 17:01
ja dostalem ostatnio koc - glupia rzecz, a cieszylem sie jak glupi. nigdy nie mialem swojego koca:) ...

kwa 23 lata temu wyjechalem- kryzys byl
widze nadal jest.

GHB, i anal brutal

KowalX
20-02-11, 17:28
22 latka :)
to pociumciasz , kup bieliznę

W końcu musi się pokazać jak wygląda x)

grochos
20-02-11, 21:17
po kilkudziesieciu miesiacach z panna wszystkie pomysły typu perfumy czy bielizna zostaly wykorzystane po kilka razy. to zmusza do kreatywnosci. a tych "swiat" jest odzajebania - rocznica poznania, walentynki urodziny, mikolaj zajac swieta, dzien kobiet, imieniny ble ble ble... podziele sie z wami wspanialym pomyslem:) mianowicie zamiast swoim panna (o ile to sa pewne kobiety z ktorymi chcecie byc) kupowac kilkanascie prezentow w roku kupcie jeden i problem z glowy. i tak kupilem swojej netbooka problem na rok z glowy. teraz potrzebowala samochod. wiec kupilem w tajemnicy(chociaz i tak musialem jej kupic) przewiazalem kokardka i kolejny rok z glowy:) panowie minimalny naklad wysilku maksymalne panny zadowolenie to wlasnie jeden z niewielu plusow bycia razem dlugi okres zycia:P w urodzinki kupie tylko jakiegos kwiatka, ew. pojde na kolacje i tyle !

http://www.e-gym.pl/showthread.php?30637-Peugeot-206-wersja-CC

KowalX
20-02-11, 21:38
Wydawać na laptopa dla panny to przesada jak dla mnie,ale jak tam ktoś lubi. Taki prezent może wzbudzać zresztą zakłopotanie i niewygodną sytuację finansową na przyszłość, gdyby był ewentualny rewanż :) No chyba,że to żona,ale to już każdy wie ile na taką chce wydać hehe

grochos
21-02-11, 10:14
8 pazdziernika weselicho ;) zaznaczylem ze pomysł dla osob pewnych swoich babek. pozatym net book za 8 stów to chyba nie tak wiele przy tych wszystkich okazjach, a mam spokoj nie wspominając ze mam dodatkowego netbooka ktorego czesto uzywam w pracy, a babka nie siedzi mi na glowie kiedy chce sobie poczytac te wasze glupotki;P wszysto spokojnie dopracowane;)

Fehu
21-02-11, 10:29
8 pazdziernika weselicho ;) zaznaczylem ze pomysł dla osob pewnych swoich babek. pozatym net book za 8 stów to chyba nie tak wiele przy tych wszystkich okazjach, a mam spokoj nie wspominając ze mam dodatkowego netbooka ktorego czesto uzywam w pracy, a babka nie siedzi mi na glowie kiedy chce sobie poczytac te wasze glupotki;P wszysto spokojnie dopracowane;)

sory - ale myślisz, że Twojej babce jest dobrze? to są prymitywne prezenty (tyle, że kosztowne), a Twoje podejście kiepskie - kupie jej raz w roku coś drogiego i niech się cieszy! mam wszystkie okazje z głowy. Gdzie emocje? gdzie zeskocznie? gdzie uczucie? to wszystko sprowadzania się do praktycznych i drogich prezentów , a jak piszesz kiedyś potrafiłeś zaskakiwać ! Byłeś kreatywny ! więc teraz powinieneś wejść na jeszcze wyższy level - a Ty kupujesz praktyczne i drogie prezenty....
Bierzesz ślub i myślisz, że stoisz na piedestale !

Nie którzy mówią "kwiaty są słabe" ale jak nigdy ich nie dostawała to poczuję się jak Bogini! (kwiaty to tylko przykład)

Może nie jestem najlepszą osobą do udzielania porad...
Ale Kobietą rządzą emocje! My myślimy logicznie, one mniej ...
Potrzebowałem wiele czasu by to zrozumieć, ale jestem teraz silniejszy psychicznie, pewniejszy siebie...

grochos
21-02-11, 10:56
bron boze niechce wdzielac sie w zadne klotnie (tym bardziej z modami:P) ale tak jak napisalem u Ciebie, ze to jakiego twoja babeczk/kolezanka potrzebuje prezentu zalezy jaka osoba jest. I zaprzeproszeniem nie macie pojecia jaka osoba jest moja kobitka, wiec raczej ciezko bedzie wam udzielic mi rady, gdyż kazda panna jest inna. Pragne tylko zaznaczyć, że schody zaczynają sie po 5/10 latach bycia razem, gdzie czym kolwiek trudno zaskoczyc. Ona jest osoba strasznie praktyczna i ergonomiczna. Moze to mało romantyczne, ale sprawia ze zyje sie nam naprawde wygodnie. Wierzcie mi były kwiaty, było jeżdzenie do niej rowerem o 2 w nocy zeby razem sobie na gwiazdki po patrzec ale to sie skonczylo:) my wiemy ze razem mozemy dojsc daleko wychowac wspaniale wartosciowe dzieci i zyc wygodnie i szczesliwie do konca zycia. I wlasciwie tak powinienem zaczac poprzednie posty. "Jesli masz babeczke ktora, jest osoba praktyczna ... " Jesli ona mowi ze potrzebuje samochod/laptopa/komorke/eleganckie ciuch do pracy to dlaczego ja mam ja zabierac do zoo czy kupowac inne prezenty... zgodze sie z wami w 100% ze to strasznie malo romantyczne, ale wlasnie to sprawia ze jest szczesliwa.

A o tym kto ma racje czy wy czy ja przekonamy sie za 20/30 lat kiedy bede wstanie wstawic tutaj papiery rozwodowe lub tez wspolne zdjecie z wakacji

Fehu
21-02-11, 11:11
bron boze niechce wdzielac sie w zadne klotnie (tym bardziej z modami:P)

ja Ci przedstawiłem swój punkt widzenia, do kłótni to tutaj jeszcze daleko :)
po za tym, jestem już doświadczonym moderatorem i nie podchodzę do większości z Was jako moderator tylko kolega...

Masz racje pisząc, że nie znam Was bo i tak jest :)
nadal, uważam, że czasem mógłbyś coś zrobić romantycznego.
To, że dziewczyna stąpa mocno po ziemi to bardzo dobrze!

ale tak jak napisalem u Ciebie, ze to jakiego twoja babeczk/kolezanka

Pewnie gdyby to miała być moja babeczka zrobiłbym coś w kierunku, żeby nią była.!
ale nie chce bo nic do niej nie czuje...! Dlatego jest mi trudniej coś wybrać, coś fajnego nie praktycznego...!

Jesli ona mowi ze potrzebuje samochod/laptopa/komorke/eleganckie ciuch do pracy to dlaczego ja mam ja zabierac do zoo czy kupowac inne prezenty... zgodze sie z wami w 100% ze to strasznie malo romantyczne, ale wlasnie to sprawia ze jest szczesliwa.

no właśnie - ona chce Ty dajesz ;/
a jak zachcę coś na co Cię nie stać?

grochos
21-02-11, 11:22
Wydaje mi sie ze ja znam(z zazaczeniem "Wydaje mi sie" :) I ze ona wie na co mozemy sobie pozwolic. Jednak:

a jak zachcę coś na co Cię nie stać?

bede wstanie wstawic tutaj papiery rozwodowe

a tak bardziej powaznie to chyba jednak ja nieco bardziej wydaje na "glupotki" niż ona :) raczej ona stopuje nas w wydatkach niz odwrotnie... powtarzam to bardzo mocno stapajaca po ziemi babka..

Fehu
21-02-11, 11:31
To życzę Wam szczęścia ;*

grochos
21-02-11, 11:40
i jest zgoda:)to lubie...

napisz na co wkoncu sie zdecydowałes z ta 18stka, bo aż mnie zrzera z ciekawosci:) udanej imprezki pozatym :)

Micek185
21-02-11, 12:05
Fehu a skoro ona nie ma faceta i tez myślisz że Ty nie pociupciasz to może jej dildo kupisz?za 100chyba cos dostaniesz:D

Ps, Grochos mam dal Ciebie zadanie,kup dziś jedną zwykłą róże i przynies ją swojej narzeczonej i daj z uśmiechem na twarzy,później napisz nam co powiedziała,chyba na to Cie stać:)

grochos
21-02-11, 12:11
oj chlopaki chlopaki:) o 17.30 boks, pozniej podjade gdzies do tesco i kupie... niech wam bedzie ;)

Fehu
21-02-11, 13:02
oj chlopaki chlopaki:) o 17.30 boks, pozniej podjade gdzies do tesco i kupie... niech wam bedzie ;)

Koniecznie napisz:) jaki efekt:)
zrób to!

a co do prezentu - pojadę jakoś w tym tyg na zakupy wiec może co wybiorę.

Fehu a skoro ona nie ma faceta i tez myślisz że Ty nie pociupciasz to może jej dildo kupisz?za 100chyba cos dostaniesz:D
to też jakiś pomysł, nie bzyknę jej na 100%

grochos
22-02-11, 09:49
"O dziękuje, a z jakiej to okazji?" "Bez okazji kochanie" "Nie trzeba było" - wazon - kolacja - pozniej była pidźama party ale nie do konca wiem czy spowodowana waszym pomysłem. No w każdym badź razie uznajmy to za remis...

Micek185
22-02-11, 10:57
pidżama party było bo kwiaty były! :D

apropo przypomniał mi sie dowcip:
przychodzi facet z pracy i przynosi żonie kwaiaty a żona na to:
mam rozłożyc nogi?
a wazonu nie masz?pyta mąż to tak apropo :D