PDA

Zobacz pełną wersję : slyszał ktos o Chlorotestosteronie?

SenSey888
17-02-11, 13:11
Słyszał ktoś o Chlorotestosteronie? Jaka jest tego cena i jaki przyrost? z góry dzięki

ht
17-02-11, 13:28
poszukaj pod fraza 'turanabol':)

fallenursus
17-02-11, 13:56
raczej do tury to nic nie ma :)
sensej odpusc sobie, i nie wydziwiaj.
steryd dla bydla, zabroniony w uni.

SenSey888
17-02-11, 15:08
hehe,tak tylko pytam z ciekawosci bo cos tam słyszałem że dużo typowych skutków wyeliminowane jest w tym specyfiku.A sporym minusem niby jest cena ale jaka to wlasnie nie wiem

fallenursus
17-02-11, 16:00
Zadwon do jakievos wterynarza w usa i sie dowiesz. Cen na forum nie znamy.

SenSey888
17-02-11, 16:22
ok spoko;) dzieki za pomoc

ht
17-02-11, 16:49
raczej do tury to nic nie ma :)
sensej odpusc sobie, i nie wydziwiaj.
steryd dla bydla, zabroniony w uni.

teraz to mnie zadziwiles. dosyc czesto sie spotyka ze pisza w opisie tury ze to chlorotestosteron

SenSey888
17-02-11, 19:33
teraz to mnie zadziwiles. dosyc czesto sie spotyka ze pisza w opisie tury ze to chlorotestosteron

ja własnie czytałem cos ze to nie to samo...

fallenursus
18-02-11, 01:17
bo to nie to samo:)
ture z tego robia, ale chlorotesto to nie tura;]

vold
18-02-11, 07:38
Tyle towaru na rynku że chyba nie trzeba sobie tym głowy zawracać.

grzesiek k
18-02-11, 16:24
Tyle towaru na rynku że chyba nie trzeba sobie tym głowy zawracać.

własnie i tutaj tkwi problem,za duzo mamy towarów na rynku...ludzi testuja mówia ze towar bomba,drógi to słyszy i sobie mysli kurde moze bym wziął?a moze poszukam cos mocniejszego i wezme?tylko co wziasc...wpisuje w google zajebisty koks wyskakuje mu fraza"sterydy dla zwierzat"a ktos kto jest madry wie ze takie towary sa bomba atomowa i własnie pozniej pojawiaja sie tematy na forum czy ktos słyszał o takim lub innym specyfiku:)no i masz vold odp na pytanie.Wiec teraz odpowiedz na pytanie tego rodzaju czy musisz sobie zawracac głowe sterydami dla zwierzat staje sie tak oczywiasta jak pytanie czy"psy gonia koty":)

vold
18-02-11, 22:43
no stary , nie ma się co dziwić ,

łebek wchodzi na neta i pisze sterydy i wszystko jasne, tylko kumaty gość pyta doświadczonych na forum , jak ktoś siedzi w dopingu lata to może udzielić konkretnych porad ale jak słyszałem że jest forum gdzie moderator od dopingu ma 18 lat to az serce boli, ale zawsze tak bedzie że małolaty się nabierają tylko najgorsze jest to że tracą zdrowie bez efektów.