Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kreatyna

.Smile
09-02-11, 07:25
witam,
sprawa wyglada tak, ze raczej nie chodze na silownie (no raz w tygodniu). Od 8 miesiecy cwicze mma oraz boks tajski, treningi sa dosyc intensywne i mysle ze kreatyna moze mi jakos pomoc jezeli chodzi o mase i sile przy okazji. Dieta jest, trening (lacznie z silownia) mam 4 razy w tygodniu. Czy kreatyna moze mi sie w ogole na cos przydac? Jezeli tak, to jaki rodzaj i jak to sie bierze :S?

*TERRORBLADE*
09-02-11, 10:27
To zależy - ale jeżeli Twoje trenningi wyglądają jak u ziomka to lejesz wodą na lewo i prawo. Także masy dzięki kreatynie nie zrobisz, a jedynie przy pomocy 'miski'.
Na pewno kreta wpłynie pozytywnie na Twoją wytrzymałość.

Jak się już uparłeś na krete ( a nie wiem czy brałeś już wcześniej ) to zarzuć jakiś jabłczan np. cm3 z trec'a

pzdr.

.Smile
09-02-11, 11:54
Nie, kreatyny jeszcze nigdy nie bralem. Co do treningow to moim zdaniem sa fest wytrzymalosciowe, robimy cwiczenia z wykorzystaniem wlasnej masy wiec pomyslalem sobie, ze ten fakt plus to ze raz w tygodniu smigam na silownie moze mi pomoc przybrac na masie. Tymbardziej, ze jestem ektomorfikiem, micha nie pomaga i mam dosyc intensywny tryb zycia

rafio83
09-02-11, 13:18
zarzuć jakiś jabłczan np. cm3 z trec'a

Jezeli już chcesz brać, to zacznij od zwykłego mono, osobiście uważam że zbędne w twoim przypadku, jedyne co to może zwiększysz wytrzymałość...

.Smile
09-02-11, 14:24
Orientujecie sie co do ceny?
Mozliwe, ze bede chodzil tylko na boks tajski, wiec wtedy rwalbym na silownie 2 x w tygodniu.

Globi
09-02-11, 21:22
Zakup sobie mono lub TCM :) Tanio wychodzi Creatine Xtra ;)