Zobacz pełną wersję : Dramat Roberta!
Pewnie wszyscy słyszeli o wypadku Roberta Kubicy ;(
http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1297091626_by_Kostek14_500.jpg
Trzymajmy kciuki za Roberta! To silny facet mam nadzieje, że wyjdzie z tego i jeszcze kiedyś zobaczymy go w bolidzie!
Nie ma co plakac Fechu,tak mialo byc,jak jest mu pisana dalsza kariera to bedzie ja kontynuowal ale watpie w to:)
Szkoda, myślę,ze był gościem z pasją w tym co robi. Takim tylko życzyć by mogli to kontynuować jak najdłużej.
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
po kontuzji wróci jeszcze lepszy :]
Szkoda, myślę,ze był gościem z pasją w tym co robi. Takim tylko życzyć by mogli to kontynuować jak najdłużej.
ja myślę, że pasja jest w nim nadal :) talent również:) co ten gość wyprawiał tymi bolidami bmw / renualt - które mocno odstawały od czołówki to czapki z głów...
mysle ze wyjdzie z tego. jako ze jest w czolowce f1, ma pewnie najlepsza opieke medyczna i zrobia wszystko zeby mogl znowu wrocic na tor.
Tak jest z tym sportem kierowca rajdowy to jak bąbelek na wodzie jest a za chwile go nie ma wole kulturystykę kasy z tego nie mam ale chociaż mi łapy nie urwie żal chłopaka bo Polakom ciężko się wybić w czym kolwiek ale to twardziel da rade.
jak się pcha tam gdzie się nie potrafi to są tego skutki to nie formuła 1 okrutna prawda dużo takich sytuacji się zdarza jak to mówią jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego trzeba się trzymać tego co się umie.
Ps; nie jestem krytyczny ale tak bywa . Zdrowia życzę!
jak się pcha tam gdzie się nie potrafi to są tego skutki to nie formuła 1 okrutna prawda dużo takich sytuacji się zdarza jak to mówią jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego trzeba się trzymać tego co się umie.
Ps; nie jestem krytyczny ale tak bywa . Zdrowia życzę!
wypadki się zdarzają -> w każdym sporcie
odnośnie jego umiejętności w rajdach jeździł dla hobby nie dla rozgłosu czy kasy
i na ogól zajmował wysokie miejsca więc?
jakiś koleś znawca F1 stwierdził że on nie wygrywa bo nie jeździ w ferrari , tak to był by nr.1 .
Wyjdzie z tego , nie panikować .
Z tą relikwią to jakaś padaczka, a że mu dali jeszcze większa śmieszność.