PDA

Zobacz pełną wersję : Testosteron Prolongatum + Metanabol ???

kruk1404
05-02-11, 13:21
Witam wszystkich tych którzy mi pomągą odpowiedzieć na pytanie a mianowicie. Chciałbym się dowiedzieć po ilu strzałach Teścia zaczyna się proces anaboliczny ?? i jaki będzie efekt 10amp. teścia + 100 tabs mety. Proszę o odpowiedź jak ktoś zażywał coś podobnego z góry dziękuję

MAXIMUS 2
05-02-11, 13:24
Witam wszystkich tych którzy mi pomągą odpowiedzieć na pytanie a mianowicie. Chciałbym się dowiedzieć po ilu strzałach Teścia zaczyna się proces anaboliczny ?? i jaki będzie efekt 10amp. teścia + 100 tabs mety. Proszę o odpowiedź jak ktoś zażywał coś podobnego z góry dziękuję

Po 10 ampułkach prolo nawet nie poczujesz działania testo więc jak masz zamiar tylko te 10 zapdodać to se odpuść kolego.

ht
05-02-11, 14:11
malo towaru.

fallenursus
05-02-11, 15:11
. Chciałbym się dowiedzieć po ilu strzałach Teścia zaczyna się proces anaboliczny ??

1sec po wbiciu pierwszej ampy.

Zed
05-02-11, 17:02
1-5 meta 20-30mg
1-3 prolo 300mg week
po mecie clomid 1 tabletka przez 12 dni

fallenursus
05-02-11, 17:06
mozesz wytlumaczyc 3 tyg. cykl na enanie?

Zed
05-02-11, 17:16
jasne to tzw krotki cykl na dlugim estrze nie wiem co kolega ma w planie robic potem czy tylko odblok i to wszystko czy leciec dalej
jak to jego 1 cykl w raz z meta poczuje dzialanie juz w pierwszym tygodniu. Jednak wlasciwosci anaboliczne i androgenne beda sie ciagnely do 5 tygodnia gdzie dalej bedzie szla meta wiec progress bedzie zauwazalny przy dobrej diecie.

fallenursus
05-02-11, 17:20
musialbym sprawdzicna sobie zeby sie przekonac:) w 3cim to ja dopiero zaczynam sie dobrze czuc na enanie

ht
05-02-11, 17:49
jasne to tzw krotki cykl na dlugim estrze nie wiem co kolega ma w planie robic potem czy tylko odblok i to wszystko czy leciec dalej
jak to jego 1 cykl w raz z meta poczuje dzialanie juz w pierwszym tygodniu. Jednak wlasciwosci anaboliczne i androgenne beda sie ciagnely do 5 tygodnia gdzie dalej bedzie szla meta wiec progress bedzie zauwazalny przy dobrej diecie.

spadek bedzie rowniez zauwazalny:)

Zed
05-02-11, 18:40
tak samo jak po samym cyklu z mety,robienie miesnia nie polega na cyklu 6tyg ;-) to dlugotrwaly proces ale dobrze komponowac srodki , ktore nie zaczynaja wyrzadzac negatywnych skutkow i ciagnac cykl

vold
05-02-11, 23:46
Zaniedbałem troszke ostatnio to forum bo mało było czasu ale wam się chyba w głowie poprzewracało, 3 tyg na enanie to chyba tylko po to żeby popieprzyć gospodarke hormonalna i nie uzyskać praktycznie efektów, żenada !

po pierwsze nie rozpisujemy żadnych cykli bez wypełnienia ankiety !!!

kruk - nie ma czegoś takiego że po iluś tam sztukach odczówa się efekty, chodzi o czas brania, jeśli chodzi o enant to efektów napewno nie będziesz miał wcześniej niż 2 tyg,

co do dawek wypełnij ankiete.

Zed
06-02-11, 01:24
chlopak ma towar tak? pyta o wykorzystanie tak? wiec pisze to po pierwsze. Po drugie pokaz mi badania naukowe gdzie test enan nie zadziala w przaciagu 5 tyg?Jak juz wspomnialem wyzej cykle z wykorzystaniem dlugich estrow smialo mozemy wplatac w jeden dlugi cykl.
To czy zbuduje miesnien czy poprostu spompuje włokno miesnowe woda to juz druga sparawa.

fallenursus
06-02-11, 01:33
ja jestem otwarty na nowatorskie cykle ale 3 tyg. na enanie/cyp/mix to moim zdaniem nieporozumienie. nawet do szczytu stezenia nie dojdzie w tak krotkim czasie.
ale np. prop/tren 4ro tygodniowe cykle widzialem w akcji i fajnie robia.
z rozpisywaniem bez ankiety to sie wstrzymujemy:)
raczej niech zrobi poprawnie a nie na pol dupy, wypelni ankiete to sie poradzi co gdzie ile i kiedy:)

Zed
06-02-11, 01:40
moze powiem tak , wypelnienie ankity to jest jak nasranie za krzakiem nigdy nie wiemy kto to zrobil. jesli ktos jest zdeterminowany na srodki , ktore ma zamiar wziasc to i tak poczeka na odpowiedz wypisujac w ankiecie cuda wianki. Oczywicie, ze sam dokupilbym towaru , malo tego zaczalbym od krotkich estrow , zeby sprawdzic jak na mnie podzialaja. Tak wiec sory jesli rozpisuje komus cos, nie zagladalem na forum wieki wiec prosze mnie poprawic :)

fallenursus
06-02-11, 01:42
spoko, milo ze wrociles, ludzi z wiedza praktyczno/teoretyczna zawsze brakuje:)