Zobacz pełną wersję : Jak Stosować białko?????????????
luukasz091
03-02-11, 20:45
Witam mam pytanie,... Jak stosować Białko? Gdy je rozpuszcze to trzeba czekac aż przestanie syczeć... czy można pić bezpośrednio po rozpuszczeniu...Bo słyszałem że jak jeszcze syczy to można dostać biegunki...a tego wolałbym uniknąć...:) Czekam na odpowiedź...
slim shady
03-02-11, 20:50
Witam mam pytanie,... Jak stosować Białko? Gdy je rozpuszcze to trzeba czekac aż przestanie syczeć... czy można pić bezpośrednio po rozpuszczeniu...Bo słyszałem że jak jeszcze syczy to można dostać biegunki...a tego wolałbym uniknąć...:) Czekam na odpowiedź...
chłopie co Ty za białko pijesz ? jakiś kwas że syczy ??
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/7490_8f88.gif
moze takie z reala widzalem i sie usmialem 2kg bialka za 25 zl
luukasz091
03-02-11, 21:33
nie ... nie z reale... to biało jest z normalnego sklepu z odżywkami... Firma Trec.. Nazwa Isolite... Może nie syczy ale słychać jak pracuje... A wracając do pytanie... Jak to się stosuje? Pomożecie?
A wracając do pytanie... Jak to się stosuje? Pomożecie?
Według braków w diecie kolego...
luukasz091
03-02-11, 21:42
Bo słyszałem ze nie powinno sie pić odrazu.. ze trzeba poczekać... I powiedzcie mi odrazu czy takie połączenie pomoże na spalenie tkanki tłuszczowej... Isolite... + Fat burner + chitosan (myśle jeszcze o kreatynie) ..trening minimalny gra w pilke... Trochę ławka i sztanga... i brzuszki... Dieta :(ograniczam jedzenie,) W miare regularne posiłki ...
luukasz091
03-02-11, 21:43
Według braków w diecie kolego...
Nie rozumiem o co ci chodzi? mozna jaśniej...
luukasz091
03-02-11, 21:46
QUOTE=rafio83;399080]brak słów.[/QUOTE]
Myślisz ze wszystkie rozumy pozjadałeś... tak samo zaczynałes .. Kompletne zero.. zielony a teraz masz sie za niewiadomo co... Zapytałem normalnie a ty odrazu wprowadzasz zament.. Jeżeli nie chcesz pomóc to nie pisz bo nikt cie nie zmusza
slim shady
04-02-11, 00:27
możesz pić od razu po rozrobieniu
według braków w diecie czyli jeśli w jakimś posiłku będziesz miał za mało białka to możesz to uzupełnić z odżywki białkowej
za duzo wody gazowanej.. ;d
fallenursus
04-02-11, 01:11
pij po treningu i do sniadania jak amsz w nim za malo bialka
Myślisz ze wszystkie rozumy pozjadałeś... tak samo zaczynałes .. Kompletne zero.. zielony a teraz masz sie za niewiadomo co... Zapytałem normalnie a ty odrazu wprowadzasz zament.. Jeżeli nie chcesz pomóc to nie pisz bo nikt cie nie zmusza
Ja też dopiero co zaczynam, a jednak widzę, że koledzy mają rację. Najpierw określasz cele treningu - na masę, rzeźbę itp., na tej podstawie ustalasz zapotrzebowanie na kalorię, białka, tłuszcze, węglowodany. Ustalasz dietę i sprawdzasz czego ci brakuje - na tej podstawie ew. zakupujesz odpowiedni suplement (białko na białko, gainer na węglowodany itp.), do tego ustalasz jeszcze plan treningu. Białko to żaden cud i od tego mięśnie ci nie urosną. Niczym się ono specjalnie nie różni od białka z jaj czy twarogu. Jak odrobisz uż tę lekcję, to wtedy pytaj na forum...
Dzieki Bogu, chociaż jeden zanim zadał pytanie przeczytał tematy podwieszone! BRAWO myślałem ze nigdy nie doczekam tego...
luukasz091
04-02-11, 13:37
ok... dzieki za jakąkolwiek pomoc.. ale co z tymi skutkami ubocznymi?są jakieś?
Pioter1994
04-02-11, 14:16
Jak za dużo będziesz brał to organizm będzie to chciał jakoś oddać i może Cię np: wysyfić na plecach.
QUOTE=rafio83;399080]brak słów.
Myślisz ze wszystkie rozumy pozjadałeś... tak samo zaczynałes .. Kompletne zero.. zielony a teraz masz sie za niewiadomo co... Zapytałem normalnie a ty odrazu wprowadzasz zament.. Jeżeli nie chcesz pomóc to nie pisz bo nikt cie nie zmusza[/QUOTE]
Bez nerw kolego wypiłem tego cysternę i ani razu nie miałem biegunki pije zaraz po zrobieniu ale jakoś nigdy nie patrzałem czy syczy może robisz z wodą gazowaną bo raz przez pomyłkę zrobiłem to mi z bidona zjebało.
Zrób proporcję według zaleceń producenta, rozmieszaj w shakerze i delektuj się smakiem chyba, że jest niedobre. Ja stosuje Olimp WPC, wanilia i jestem zadowolony.
luukasz091
04-02-11, 16:02
Nie mieszam z gazowaną... zwykla wodą... (w sklepie zalecili mi przegotowaną) i tak to robie... a jak myslicie z ta kreatyną.. dobry pomysł??
luukasz091
04-02-11, 20:14
może powiem jeszcze ze :obwod pasa 105cm. biceps 39cm.klatka okolo 109cm.. Moim celem jest :obwod pasa ok. 95cm biceps ok.47-50cm.. klatka ok 125cm... i waga okolo 78-80 kg... Może nie mam duzego brzucha ale mam warstwę tłuszczu... lecz gdy napnę mięsnie i przejade palcem to czuję mięśnie(uskoki, tak jakby sie zaczynały i konczyly...) Może dacie jakiś dobry trening...*(najbardZiej zalezy mi na brzuchu .i udach... dopiero pozniej w gre bedą wchodzic inne partie mięśni...) Czekam na wasze odpowiedzi...
Przy tej wadze - ok. 80kg nie osiągniesz takich wymiarów, minimum 90- 100kg. Żeby spalić tkankę tłuszczową powinieneś wykonywać intensywne ćwiczenia aerobowe- bieganie, pływanie itp. ale konkretnie! A jak się pozbędziesz fałdek zabierz się za budowanie czystej masy mięśniowej!
fallenursus
05-02-11, 03:06
może powiem jeszcze ze :obwod pasa 105cm. biceps 39cm.klatka okolo 109cm.. Moim celem jest :obwod pasa ok. 95cm biceps ok.47-50cm.. klatka ok 125cm... i waga okolo 78-80 kg... Może nie mam duzego brzucha ale mam warstwę tłuszczu... lecz gdy napnę mięsnie i przejade palcem to czuję mięśnie(uskoki, tak jakby sie zaczynały i konczyly...) Może dacie jakiś dobry trening...*(najbardZiej zalezy mi na brzuchu .i udach... dopiero pozniej w gre bedą wchodzic inne partie mięśni...) Czekam na wasze odpowiedzi...
zly dzial wybrales kolego.
zamieszkaj na kilka dni w dziale dieta, przestudiuj wszystko co ma cokolwiek wspolnego z redukcja.
potem przenies sie na pare dni do podwieszonych tematow w dziale trening.