Zobacz pełną wersję : Prop + clen jak rozlozyc?
MadeInPoland
01-02-11, 18:55
Lece 1szy raz na propie (ukraina 5%) teraz narazie solo, pozniej moze wino dojdzie. Mam jeszcze clenbuterol i nie wiem jak go do tego dolozyc, waga 83kg...
1-6/8 prop 1ml eod (moze zwieksze pozniej na 100mg eod) wszystkiego mam 40ml
nie wiem czy teraz juz brac, czy w trakcie - podobnie jak wino, albo calkiem na koniec + kreatyna + odblok?
i przez jaki czas to brac?
aha, mam jeszcze troche efki to na zmiane bede szamal dopoki starczy
masz 100% real farmaka?
ktory tydzien? jak z odczuciem?
jakie masz winko?
fallenursus
01-02-11, 19:36
Miales rozpisany ten cykl.
Dlaczego sie nie sluchasz?
MadeInPoland
01-02-11, 21:40
w sobote zaczalem. z pewnego zrodla wiec *powinien* byc real.
Do wina mam dostep w tabsach firmy nie pamietam, najwyzej jak dostane to napisze. Albo na oleju, ale slyszalem ze strasznie boli :) wiec lepij szamac.
fallen, mialem rozpisany i teraz z tego korzystam, tylko chcialem sie dowiedziec jak to wyglada z tym clenem kiedy i jak to polaczyc. Cel to dobra jakosc :) no i tluszczu tez moge troche spalic. no to jak? :)
fallenursus
02-02-11, 02:00
cvlen na pct dupny wybor imho.
ja bym bral na cyklu z anabolikami
2 tyg clen/2tygec/2clen/2ec
w sobote zaczalem. z pewnego zrodla wiec *powinien* byc real.
Do wina mam dostep w tabsach firmy nie pamietam, najwyzej jak dostane to napisze. Albo na oleju, ale slyszalem ze strasznie boli :) wiec lepij szamac.
fallen, mialem rozpisany i teraz z tego korzystam, tylko chcialem sie dowiedziec jak to wyglada z tym clenem kiedy i jak to polaczyc. Cel to dobra jakosc :) no i tluszczu tez moge troche spalic. no to jak? :)
jak mozna nie wiedziec co sie posiada i co sie bije...
grzesiek k
02-02-11, 20:11
jak mozna nie wiedziec co sie posiada i co sie bije...
jak widzisz teoria zupełnie inaczej wyglada niz praktyka;)
fat to spalisz na diecie i towarze plus aeroby.
Jak masz pierwszy kontakt z clenem to mozesz leciec nawet 3 tyg.
Dla mnie sie sprawdza system 5dni on 2dni off
metod brania clenu jest kilka, najlepiej testowac za kazdym razem inny i wybrac najlepszy pod siebie - stosunek efekt/dzialania uboczne,
MadeInPoland
04-02-11, 10:28
dzieki zed, konkretnie i na temat. o to mi chodzilo. Bedzie 1szy raz polece tak jak napisales.