PDA

Zobacz pełną wersję : Kreatyna na cyklu

maćkowiak
01-02-11, 11:03
Witam jak to jest z braniem kreatyny na cyklu ma to sens czy nie niech napiszą ci którzy testowali to na sobie a nie że ktoś gdzieś przeczytał to napisze Dzięki

ht
01-02-11, 11:45
jaki cykl??? jesli bierzaesz oxe to jak najbardziej ma sens. chodziaz ost sie mowi ze krete mozna dac do stalej suplementacji caly rok. napewno nie zaszkodzi wtrakcie cyklu, a oze cos pomoc.

maćkowiak
01-02-11, 12:07
Właśnie coraz więcej się słyszy o braniu kreatyny cały czas a przecież jak pojawiła się na dobre to nie do pomyślenia to było i tylko cykliczne stosowanie może jeszcze trochę to SAA cały rok bez offu hehe dlatego najlepsze odpowiedzi na forum są ludzi którzy doświadczyli to na sobie i tyczy się to różnych kwestii bo przeczytać coś a własne odczucia to bezcenny skarb

D3
01-02-11, 12:43
Właśnie coraz więcej się słyszy o braniu kreatyny cały czas a przecież jak pojawiła się na dobre to nie do pomyślenia to było i tylko cykliczne stosowanie może jeszcze trochę to SAA cały rok bez offu hehe dlatego najlepsze odpowiedzi na forum są ludzi którzy doświadczyli to na sobie i tyczy się to różnych kwestii bo przeczytać coś a własne odczucia to bezcenny skarb

Kolego branie kreatyny zawsze ma sens na bombie. Tak samo jak dodatkowe branie aminokwasów, witamin i innych minerałów.

MAXIMUS 2
01-02-11, 13:57
Narg dobrze radzi ja tam na bombie daje wszystko razy 2 więc jak nie ma na porządną suplementacje to saa lepiej nie tykać.

fallenursus
01-02-11, 13:58
koksowanie w dzisiejszych czasach to nie tylko wbijanie,zarcie i trening. trcohe wiedzy tez by sie przydalo. np na temat jakie reakcje chemiczne zachodza w komorkach podczas podawania zew hormonow, i na co oprocz bialka zwieksza sie zapotrzebowanie.
odpowiesz sobie na te pytania bedziesz wiedzial dlaczego kreta na bombie jest bardzo wazna:)

D3
01-02-11, 15:12
koksowanie w dzisiejszych czasach to nie tylko wbijanie,zarcie i trening. trcohe wiedzy tez by sie przydalo. np na temat jakie reakcje chemiczne zachodza w komorkach podczas podawania zew hormonow, i na co oprocz bialka zwieksza sie zapotrzebowanie.
odpowiesz sobie na te pytania bedziesz wiedzial dlaczego kreta na bombie jest bardzo wazna:)

Nie chciałem tego pisać i w sumie napisałeś fallen za mnie, ale pytanie z kategorii "czy na bombie jest sens trzymania diety"...

lg team
01-02-11, 17:02
czy na bombie jest sens trzymania diety"...

domena jak najbardziej aktualna i aktualna jeszcze przez bardzo dlugo bedzie ;-)

maćkowiak
01-02-11, 17:48
OK to na cyklu do suplementacji kreatyna też a jak z braniem kreatyny cały czas bez przerw i jaka wtedy najlepsza na długi okres

lg team
01-02-11, 18:03
u mnie to sie nie sprawdza, po cyklu jak najbardziej

joh1964
04-02-11, 09:35
fal rozjaśnij troche co z ta kretą na cyklu korzyści sam włączam czasami jakiegoś stacka kreatynowego na cyklach,
wiem że przy oxandrolonie kreatyna jak najbardziej jest wzkazana , przy trenbolonie jednak bym nie obciążał nerek,
dodatkowo kreatyną.

fallenursus
04-02-11, 13:55
zapotrzebowanie na cp zwieksza sie prawie o 300% nie da rady bez suplementacji sprostac zaporzebowaniu. na moj rozum lepiej miec wszystko dopiete jak juz zdecydowalismy sie ladowac towar. kreta jest na tyle tanim suplementem nawet w PL ze zchodzenie z niej w sumie mija sie z celem.

maćkowiak
05-02-11, 00:24
Dlatego też moje pytanie co z tą kreatyną bo jest tyle teorii więc na bombie jak najbardziej wskazana a i branie cały czas nie jest bez sensu a jakie dawki przy braniu non stop

fallenursus
05-02-11, 01:49
lyzeczke wzucam,do szejka po treningu styka.
na bombce oczywiscie wiecej. 15g

Zed
05-02-11, 21:30
mozesz cyklicznie przyjmowac 4tyg potem 2-4 off i dalej, mowie tu o mono