Zobacz pełną wersję : Kreatyna na cyklu
Witam jak to jest z braniem kreatyny na cyklu ma to sens czy nie niech napiszą ci którzy testowali to na sobie a nie że ktoś gdzieś przeczytał to napisze Dzięki
jaki cykl??? jesli bierzaesz oxe to jak najbardziej ma sens. chodziaz ost sie mowi ze krete mozna dac do stalej suplementacji caly rok. napewno nie zaszkodzi wtrakcie cyklu, a oze cos pomoc.
Właśnie coraz więcej się słyszy o braniu kreatyny cały czas a przecież jak pojawiła się na dobre to nie do pomyślenia to było i tylko cykliczne stosowanie może jeszcze trochę to SAA cały rok bez offu hehe dlatego najlepsze odpowiedzi na forum są ludzi którzy doświadczyli to na sobie i tyczy się to różnych kwestii bo przeczytać coś a własne odczucia to bezcenny skarb
Właśnie coraz więcej się słyszy o braniu kreatyny cały czas a przecież jak pojawiła się na dobre to nie do pomyślenia to było i tylko cykliczne stosowanie może jeszcze trochę to SAA cały rok bez offu hehe dlatego najlepsze odpowiedzi na forum są ludzi którzy doświadczyli to na sobie i tyczy się to różnych kwestii bo przeczytać coś a własne odczucia to bezcenny skarb
Kolego branie kreatyny zawsze ma sens na bombie. Tak samo jak dodatkowe branie aminokwasów, witamin i innych minerałów.
Narg dobrze radzi ja tam na bombie daje wszystko razy 2 więc jak nie ma na porządną suplementacje to saa lepiej nie tykać.
fallenursus
01-02-11, 13:58
koksowanie w dzisiejszych czasach to nie tylko wbijanie,zarcie i trening. trcohe wiedzy tez by sie przydalo. np na temat jakie reakcje chemiczne zachodza w komorkach podczas podawania zew hormonow, i na co oprocz bialka zwieksza sie zapotrzebowanie.
odpowiesz sobie na te pytania bedziesz wiedzial dlaczego kreta na bombie jest bardzo wazna:)
koksowanie w dzisiejszych czasach to nie tylko wbijanie,zarcie i trening. trcohe wiedzy tez by sie przydalo. np na temat jakie reakcje chemiczne zachodza w komorkach podczas podawania zew hormonow, i na co oprocz bialka zwieksza sie zapotrzebowanie.
odpowiesz sobie na te pytania bedziesz wiedzial dlaczego kreta na bombie jest bardzo wazna:)
Nie chciałem tego pisać i w sumie napisałeś fallen za mnie, ale pytanie z kategorii "czy na bombie jest sens trzymania diety"...
czy na bombie jest sens trzymania diety"...
domena jak najbardziej aktualna i aktualna jeszcze przez bardzo dlugo bedzie ;-)
OK to na cyklu do suplementacji kreatyna też a jak z braniem kreatyny cały czas bez przerw i jaka wtedy najlepsza na długi okres
u mnie to sie nie sprawdza, po cyklu jak najbardziej
fal rozjaśnij troche co z ta kretą na cyklu korzyści sam włączam czasami jakiegoś stacka kreatynowego na cyklach,
wiem że przy oxandrolonie kreatyna jak najbardziej jest wzkazana , przy trenbolonie jednak bym nie obciążał nerek,
dodatkowo kreatyną.
fallenursus
04-02-11, 13:55
zapotrzebowanie na cp zwieksza sie prawie o 300% nie da rady bez suplementacji sprostac zaporzebowaniu. na moj rozum lepiej miec wszystko dopiete jak juz zdecydowalismy sie ladowac towar. kreta jest na tyle tanim suplementem nawet w PL ze zchodzenie z niej w sumie mija sie z celem.
Dlatego też moje pytanie co z tą kreatyną bo jest tyle teorii więc na bombie jak najbardziej wskazana a i branie cały czas nie jest bez sensu a jakie dawki przy braniu non stop
fallenursus
05-02-11, 01:49
lyzeczke wzucam,do szejka po treningu styka.
na bombce oczywiscie wiecej. 15g
mozesz cyklicznie przyjmowac 4tyg potem 2-4 off i dalej, mowie tu o mono