PDA

Zobacz pełną wersję : sytuacja na dzień dzisiejszy alchemia/genesiss/db pharma inne środki.

joh1964
26-01-11, 09:44
Robię teraz większe zakupy interesują mnie następujące środki

DB Pharma.

NPP
Boldek
meta
winko
prop
tren
helios
oxandrolon
inne jakiś miksy chyba jeszcze są.

ALCHEMIA
prop działał cały czas
npp działało
boldek
tren100 działał
oxandrolon
cypio
Turanabol

Genesis
winko
oxa
boldek.

desma [rawdopodobnie polska produkcja
stanox
cypionax
azolol

Tu juz bedzie trudniej trzeba liczyć na wzrok i intuicje.

HGH genotropin to wiadomo ryzyka wałka bardzo duże.

omka dużo fejków czy ostatnio ktoś bił.
prolka
galenika działała cały czas.
cido
iran
susta pakistańska.

jak ktoś bił ostatnio któryś z tych środków i był zadowolony bądz nie zadowolony proszę o opinie.
Liczę na pomoc LG, volda, falena,czy ht oraz inych ekspertów wiadomo nikt nie bił wszystkiego wystarczy jeden środek,
lub dobry ziomek bił.

lg team
26-01-11, 10:42
ja jestem ze 2 lata OFF kolego :)
ostatni moj cykl wygladal tak

1-4 anap 200mg ed - IH
1-6 npp 100mg ed - Alchemia
1-8 prop 200mg ed - testolic
4-9 wins 50mg ed oral - stanox

+ masteron BD 100mg ed w koncowce cyklu i niewielkie dawki ari na pczatku przy oxymeth,

i jak narazie z tego co wiem co nic sie nie zmienilo odnosnie srodkow ktore ja bralem,

cyp z alchemii wiem ze dziala, npp rowniez, z trena to mix 150 reszte nie wiem,

stanox, cypionax i azolol sa ok,

gena jak trafisz real to nie ma co dyskutowac nawet, z gh to kumpel leci po raz drugi hygetropin co ostatnio wrzucalem,

enany co wymieniles ok jesli trafisz real, sporo fejkow jest na rynku trzeba uwazac,

genesis nie wiem - kolega mi mowil ze ma trena z tej firmy i bedzie lecial wlasnie jakos,

joh1964
26-01-11, 11:04
LG a twoje zdanie lepiej na dzień dzisiejszy zainwstować w alchemię czy db pharmę czy genesiss pytajac się ziomków
takich w temacie gadają że alchemia jjest pewniejsza niż db czy genesiss nie wiem jak z oralami bo brałem inne firmy niż alchemia do genesissa nie mam zaufania jakos za bardzo bo przejechałem sie na winstrolu tabletki.
Dzięks za sugestie o hgh które mnie utwierdza w przekonaniu ze duże ryzyka a koszta ogromne.

lg team
26-01-11, 11:11
metke mozesz wziac jelfe przeciez, albo balkana lub razak i mysle ze to sa pewniejsze obecnie

z winka jesli masz dojscie do azolol to bierz bez wachania - mowisz puszcze 400tab rozumiem?

joh1964
26-01-11, 11:30
tak 400 sztuk po 5mg w sasztkach po 100 pakowane słyszałem nie pochlebne opinie ze to fake.

D3
26-01-11, 11:58
Omka to wiem, że nie warto brać z Jelfy, chyba, że masz receptę i prosto z apteki:

Jakby ktoś nie wiedział to zapodaję:

http://www.jelfa.com.pl/pl/main/about/events?id=24513

lg team
26-01-11, 12:06
tak 400 sztuk po 5mg

to nawet sie nie zastanawiaj jakie winko wybrac :)

joh1964
26-01-11, 12:31
Narg wiem na niebieskim to wklejali oświadczenie jelfy sam miałem wałowoną omkę w końcu wymieniłem u dilla za galenikę,
oczywiście z moją stratą.
LG oki weznę azolol.
Nie wiecie jeszcze jak działa desma tej polskiej produkcji głównie chodzi mi o to czy nie robią sie po tym ropnie to raz dwa
czy jako tako trzyma steżenie, bo nie sadzę zeby to był ori desmy.
Czyli jak narazie alchemie wezne propa, bolda trena ace npp, cypio poza tym azolol , cypionax może jednego tego stanoxa.
z DB pharmy weznę heliosa.
Z enanów myśle ze gala chyba będzie najpewniejsza.

ht
26-01-11, 12:44
enan razak dziala na 100%. z mixow to alpha i atomic. oxa atomic dziala na 100% bralem osobiscie. winko zobacz sobie demsme lub phenoma. resza underow out. w ost razak na oleju ale podobno boli jak cholera. u mnie narzekaja.

fallenursus
26-01-11, 14:05
gh
apteka
diamond pharma
kafei

reszta to wsumie loteria, a czasmi mozna trafic na kortykosteroidy zamiast gh wiec jednym slowem przejebane.

joh1964
26-01-11, 15:11
HT co atomica i alchemii słyszałem opinie że jedna stajnia to wypuszcza na ile to jest wiarygodne nie wiem,
wiem że tak z rok temu obie firmy rywalizowały ze sobą stąd były częste kłótnie na niebieskim forum rekalamy
lub antyreklamy.
Co są sądzicie ogólnie o firmie DB bo na forach już zgłupiałem jedni gadają że firma niedoceniana jedna z najlepszych
tylko nigdy sie nie wybiła inni z koleji że nie warto w nią inwestować wszafce mam winko bolda i npp i heliosa z tej firmy.

Fall jest w tym duzo racji dajemy grubą kasę za cykle a towar jest tak często wałowany czyli trafione słowo przejebane

ht
26-01-11, 15:25
masz zle informacje. byl okres ze alchemicy podrabiali atomika...ale to inna bajka oryg. atomic niema nic wspolnego z alchemia.

lg team
26-01-11, 17:14
gh
apteka
diamond pharma
kafei

reszta to wsumie loteria, a czasmi mozna trafic na kortykosteroidy zamiast gh wiec jednym slowem przejebane.

w pl tego kafei to raczej nie uraczysz, u ciebie to chyba bardzo popularne gh..?

fallenursus
27-01-11, 02:46
yup. kafejki bardzo popularne i ludzie chwala. zabieram sie do tego jak pies do jeza.

lg team
27-01-11, 10:40
tak samo ja sie zabieram do gh i jakos zabrac sie nie moge

joh1964
27-01-11, 12:44
masz zle informacje. byl okres ze alchemicy podrabiali atomika...ale to inna bajka oryg. atomic niema nic wspolnego z alchemia.

HT ja tam na alchemie nie narzekam szczególności na soki, do orali można sie doczepić co nieco natomiast atoma też u nas chłopaki
dostali trena i npp nie działającego, nie chcę tu pimować zadnej firmy bo ja brałem kiedyś propa i bolda atomica i działały,dobrze ale ja na soki alchemii osobiscie nie narzekam a brałem trena ace propa, npp, bolda cypio i wszystko działałało oczywiście mowa o nowej alchemii.

vold
28-01-11, 08:47
Jeśli chodzi o db to z tego co wiem to heliosa to już nie produkują hoho... ale ktoś może jeszcze ma,

prop z db dziala napewno, jak i wino, tego jestem pewny, nie wiem jak obecnie z trenem ale jak firma startowała to był to najlepszy tren i gwarantuje Ci to w 100%,

Joh wymieniłes kilka firm ale sa też inne, napewno nie będziesz miał problemu z zakupem np: flora czt malaya, na 100% wszystko zadziała coś tam może drożej wyjdzie ale za to o podróbach nie słyszałem,

jeśli chodzi o enana to numer 1 - prolo, schering,

omo biją do dziasiejszego dnia i nie nażekają chodz każdy wie ze już któryś miesiąc produkcji nie ma, ale jakiś tam zapas może być,

bold najpewniejszy , gwarantuje Ci będzie z tigera ale flakon 10x100mg może być droższy niż innego 10x250mg, wnioski wyciąg sam.,

prop najlepiej testolic, z tańszych a działających to na pierwszym miejscu stawiam na hubai potem, malay,razak,db,flor itp.

joh1964
28-01-11, 09:08
dzięki wolf.