Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Moderowanie dzialu Trening

mc3k
23-01-11, 12:04
Witam,

Jestem biernym uzytkownikiem tego forum, czytam je od dawna, natomiast postanowilem sie zarejestrowac dopiero dzisiaj po tym jak przejrzalem niektore dzialy. Oczom wlasnym nie wierze, w to co sie wyprawia w najgorzej prowadzonym dziale (moja subiektywna opinia) na tym forum, mianowicie jest to dzial trening! Jak wiemy wszyscy doskonale, Trening musi byc przeprowadzony wlasciwie... podczas gdy osobom,ktore cwicza rok zaleca sie 5 cw na plecy, 0 mowy o profilaktycznym wzmacnianiu rotatorow oraz innych czesciach ukladu kostnego! Moderator nawet nie raczyl wspomniec o cw.naturalnych ogolnosilowym w celu poprawienia koordynacji. Kolejnym aspektem jest to, ze wartosciowe merytoryczne posty sa usuwane, wszedlem przeczytalem i za godzine czasu juz tego nie bylo, tego nie rozumiem, czemu taka osoba z tak powaznymi brakami w wiedzy w zakresie treningu, obejmuje takie stanowisko. Prosze mi to wytlumaczyc, nie najezdzam na nikogo jedynie czytuje to forum i nie zgadzam sie ze wszystkim co "autorytet" forum zaleca...

Prosze o odpowiedz Admina. Pozdrawiam.

flutebox
23-01-11, 12:22
wątpię żeby Twój merytoryczny post z działu trening ktoś usunął... jeśli masz wiedzę w danej dziedzinie to się wypowiadaj, nie bądź bierny jak dotychczas, to jest forum i punkt widzenia zależy od kąta siedzenia... pozdrawiam

mc3k
23-01-11, 12:28
Nigdzie nie pisalem ze moj, gdyz jak pisalem zarejestrowalem sie dzisiaj.

Innych userow, po prostu moderator powinien miec wiedze - tak uwazam,a nie powielac mity.

slim shady
23-01-11, 13:41
Ostatnimi czasy rzadko śledzę dział trening, ale jeśli masz inne zdanie od moderatora/innego użytkownika to je przedstaw z argumentami, taka jest idea forum, żeby były dyskusje. I to, że nie podoba Ci się czyjeś zdanie nie znaczy, że musisz od razu zakładać temat zażaleniowy.

mc3k
23-01-11, 13:46
Gdyby to bylo zdanie-wporzadku, inny poglad.

Ale tam jest po prostu nawalone cwiczen do granic mozliwosci bez zadnego uzasadnienia.

Micek185
23-01-11, 14:23
mc3k regulamin jasno określa że robienie dubel kont jest zabronione,łamiesz wiec regulamin zachowujesz sie jak dzieciak i biegasz za mną jak pies za kiełbasą.mówiac krótko dostajesz drugiego bana i skierowanie do psychiatry rafimoc.

użytkownikom dobrze radze nie wdawac się w żadne rozmowy z tym użytkownikiem bo nie ma sensu.
swoje zdnaie przedstawiał wielokrotnie radząc np młodemu chłopakowi z chorymi stawami robienie rano na zimne stawy 200przysiadów jako rehabilitację,kreatynę uważa za chyba najbardziej szkodliwy steryd,a jego filmy powinny zanleźc się w śmiechu warte.
to jest moje zdanie na ten temat.
Dziękuje za uwagę:)

Micek185
23-01-11, 14:26
a tak naprawde dostał bana bo podrobił mój nick
micek185--->mc3k

choroba internetowa....

flutebox
23-01-11, 14:30
a jakieś filmy dał do neta swojej produkcji ? jeśli tak to zapodaj na PW:) z chęcią obejrzę :)

kubaCK
23-01-11, 14:44
gdzie ty byles na na sb jak beka leciala z niego:D wioslowanie bylo najlepsze hehe

Micek185
23-01-11, 16:27
przestańcie to jest po prostu żal i tyle:D

Micek185
23-01-11, 16:28
przestańcie to jest po prostu żal i tyle:D

mtm
23-01-11, 19:05
Z całym szacunkiem rafiomoc ale te twoje teroie/porady/filmy to dno żenady . nikomu tu nie jesteś potrzebny , to co poradziłeś użytkownikowi xxmłodyxx to nienormalne , odsyłam cie do tematów podwieszonych ; bo innego wyjcia nie widze . A filmiki radze usunąć byś nie stał sie hitem youtube .