Zobacz pełną wersję : Suprabolin 100
witam dopiero co zaczołem cykl z metą od razaka poprzednio było creatyna ruska meta i obecnie razak
wszystkie dane sprzed 1miesiaca
wiek 22
waga 81
bic 41
staż sił 3lat
max klata 124 1miesiąc temu obecnie cwiczenie na mase jako iz jem mete
pytanie kieruje do tych co mają coś o powiedzenia a nie pisać że nic nie wiem
ok zaczynam mam zakupiony Suprabolin 100, Unichem Labs Chiny i pytanko samo czy z czymś zamierzam zacząć za ok 2miesięce lecz potrzebuje informacji takich by się dobrze przygotować i ewentualnie dokupic pare żeczy jako to mój pierwszy cykl na igle to chciał bym maxymalnie jak najlepiej przez to przejść tak więc potrzebuje cos do Suprabolin czy samo wystarczy czekam na mądre odpowiedzi
PZDR ze stolicy grzechu:)
fallenursus
20-01-11, 19:23
Wiesz co kupiles tak wogole?:)
unichem?? ile to lat temu bylo... az sie lezka zakrecila. w tamtych czasach kozak. teraz ciezko stwierdzic...
jesli tam jesnt napewno npp to dokup propka.
a tak wogole gdzie jest stolica grzechu???:lol:
grzesiek k
20-01-11, 19:53
maly kurwa nie wkurzaj ludzi. nie dawno mi pisales na pw ze pierdolisz to forum i ze nie potrzebujesz naszej pomocy bo tu same debile są a tutaj co nagle ci wiedzy cwaniaku brakło?skoro ci nie pasuje to po co kolejny raz chcesz uzyskać pomocy?!
Bo wkurwiają mnie tacy frajeży jak ty pytam sie coś czego nie wiem sam czasem czegos nie wiesz i ja ci nie cisne ze masz się mleka napić czy ze chuja wiesz sory ale lepiej bedzie jak bedziesz widział maly11 i nie przeczytasz i się nie wypowiesz bo po co zasmiecać forum głupimi textami
stolica grzech PZ
grzesiek k
20-01-11, 20:10
aha to tak jest?:)
spoko,
fallenursus
20-01-11, 20:32
Mlody przeprosisz grzesia na pw za wyzywanie.
Albo dostaniesz linka na forum kolegi Skala'y na droge. Jasne?
A ten towar sprzedaji kupsamego propa i laduj 8 tyg po 100mg c2d.
Grzesiu nie przejmuj sie , moze i my na tym forum jestesmy w oczach niektórych debialami, ale jak nazwać goscia który 2 stycznia zakłada temat , podaje wiek który po 20 dniach zmienia sie o dwa lata, waga zmienia sie o 9 kg, staz treningowy z 2 lat robi sie 3 ? I ogólnie bełkot o metce ruskiej potem o razaku ciekawe o co w tym wszystkim chodzi? Szpieg od Skały czy jak hehe?
http://www.e-gym.pl/showthread.php?30650-methandienone&highlight=
jak ten czas szybko leci... mysle ze na forum skaly zyskal bys range pomocnika:)
grzesiek k
20-01-11, 21:56
pełny luz i opanowanie:)
koles zgrywa klauna zeby mnie osmieszyc przed publika wyzywajac mnie od frajerow a mi wystarczyło to do satysfakcji ze dał link z allegro i spytał czy takie sterydy z all moga byc,równie dobrze mogł bym mu rzucic hasło na temat wpływu aspektu ekonomicznego z wydobycia wegla kamiennego na politke jakosciowa mety z allegro i koles by sam wyszedł na frajera ale jak juz pisałem lubie takich kolesi bo zawsze maja cos do powiedzenia ale nie rzeczowo i na temat;)tylko pokazuja swoje ego czy to na ulicy czy na virtualu...zawsze trzeba miec dystans.koniec konców odemnie co do tego tematu;)
Dobra grzesiu luzik sory za te cierpkie i nie na miejscu słowa w ramach przeprosin łap SOGA
witam dopiero co zaczołem cykl z metą od razaka poprzednio było creatyna ruska meta i obecnie razak
wszystkie dane sprzed 1miesiaca
wiek 22
waga 81
bic 41
staż sił 3lat
max klata 124 1miesiąc temu obecnie cwiczenie na mase jako iz jem mete
pytanie kieruje do tych co mają coś o powiedzenia a nie pisać że nic nie wiem
ok zaczynam mam zakupiony Suprabolin 100, Unichem Labs Chiny i pytanko samo czy z czymś zamierzam zacząć za ok 2miesięce lecz potrzebuje informacji takich by się dobrze przygotować i ewentualnie dokupic pare żeczy jako to mój pierwszy cykl na igle to chciał bym maxymalnie jak najlepiej przez to przejść tak więc potrzebuje cos do Suprabolin czy samo wystarczy czekam na mądre odpowiedzi
PZDR ze stolicy grzechu:)
mozesz od razu wejsc na npp + prop i ciagnac dalej, mete konczysz ale ciagniesz npp+prop, npp konczysz a propa dajesz jeszcze 1-2tyg dluzej
grzesiek k
26-01-11, 21:02
bdb combo npp+prop
wiem ze watroba dostanie ale moze jeszcze winko na koniec do tego,całkiem fajna koncówka by wyszła,