Zobacz pełną wersję : Suplement przedtreningowy
Rademenes78
19-01-11, 22:16
Zwracam się z uprzejmą prośbą do szacownych forumowiczów/ek celem otrzymania fachowej pomocy w postaci polecenia doboru właściwego w/w suplementu zaznaczam ze DY jest "ciut" za mocny że pozwolę sobie tak wyrazić, natomiast nieobecny w sprzedaży Lee Labrada- Super Charge jest niestety na naszym rynku nie osiągalny który stanowił opimum moich oczekiwań.
Za obiektywne wypowiedzi, sugestie z góry dziękuję
Nowy "Mesomorph" jest słabszy niż stary. Albo z jeszcze słabszych np. "quake" lub idź na kompromis i łykaj mniejszą porcję :)
Możesz też polecieć na czymś bez 1.3 np. white flood czy shotgun.
Lee Labrada- Super Charge kupisz na alegro.
http://allegro.pl/labrada-super-charge-xtreme-800g-lepszy-niz-szok-i1421987648.html kupi chodź ja tego nie znam.
Ja tam po każdym chuba boosterrze mogę iśc spać. brałem z 1,5roku temu shocka i nawet przy 2-3miarkach bez rewelacji, teraz kupiłem sobie zestaw
CYTONOX 863G + CYTOCELL 680G CYTOGENIX za 129zł wiec cena bardzo przystepna i biore tego boostera przed treningiem tez 3miarki i jak mi sie chce cwiczyc to i daje rade rozkrece sie a jak nie to ide spac ; )
no to musze sprobowac czegos mocnego w takim razie, skoncze te cytogenixy to pomyślę nad czymś ; )
mesomorpha darmo bym nie wzial. latalem po tym nacpany. zreszta na mnie wszystkie te przedtreningowki dzialaja. teraz lece sobie beta alanine polaczona z noxem tym slabym z ultralife i treningi petarda:)
ja dalem kumplowi na sprobowanie 2 miarki flashovera, to na nastepny dzien na maturze mi gadal ze nie spal cala noc i chodzil na tym jak po futrze4248
Nie wiem,ale mi większy rozpizdziel w głowie robił white flood niż mesomorph :P :)
Rademenes78
22-01-11, 22:46
nie kupi.
przeciez to slaba wersja xtreme i juz po opakowaniu widac ze calkiem inny produkt
a jak nie lubi produktow ktore kopią po głowie i powodują niepokój to mocny jest big bang (sklad) i nie ma geranaminy http://www.********.com.pl/scitec-bang-825g-p-70.html
Tak, prawdopodobnie geranamina u mnie powoduje uczucie bezsenności, oraz uczucie rozdrażnienia w dniu następnym co nie zmienia faktu że jeśli ktoś nie ma "uczulenia" na ten składnik to DY noxpump jest w okresie swojego działania jest nie do przebicia jeśli chodzi o motywację, skupienie, siłę i wydolność treningową i z czystym sumieniem mogę ten produkt polecić. Dlatego poszukuję produktu o takiej właśnie stymulacji ale bez tz. zejścia
Tak, prawdopodobnie geranamina u mnie powoduje uczucie bezsenności, oraz uczucie rozdrażnienia w dniu następnym
No za bezpieczną to tej substancji uznać nie można.