PDA

Zobacz pełną wersję : Któryś tam cykl. ;)

DaN322
15-01-11, 15:29
Cel - rosnąć.
W maju/czerwcu miałem zwykłe mono, ze zwykłego olimpu, w zwykłych blistrach, skończyłem na początku wakacji i z rezultatów byłem bardzo zadowolony. Później, po 2 miesiącach (wrzesień - październik) jabcok + białko. Megarozczarowanie - dietę starałem się trzymać lepiej niż przy mono (nadal nie ideał, ale do dzisiaj nie potrafię jeść z kartki), a w łapce przez 1.5 miesiąca przybyło 0.5 cm. :/
Teraz biorę BCAA + gainer no i jeszcze sobie carbo popijam po treningu, aminokwasów zostało mi na jakies 2 tygodnie, gainer na wymarciu (a carbo mam jeszcze jedno od mikołaja :D). Rezultaty... takie sobie, po ponad miesiącu niecały centymetr w bicepsie.

Co proponujecie na następny cykl? Mam/będę miał jakieś 150zł, dietę cały czas próbuję dopracowywać, ale przez cały tydzień zadowolony przeważnie jestem z około 3-4 dni, że udało mi się pojeść całkiem sensownie. W reszcie przeważnie np. nie chcę mi się lecieć do sklepu, jak mi mamuśka nie kupi np. kuraka.
Myślałem nad jakąś fajniejszą kredką i argininą, jeśli będzie potrzeba, kasę zawsze mogę sobie gdzieś zarobić, myślę, że dodatkowe 50zł nie byłoby wielkim problemem.

Jak możecie to podawajcie od razu konkretne produkty, zamiast "jakąś glutę byś młody dołożył" ;)
Dzięki z góry. ;)

PS. Oprócz tego, jeszcze w młodym i głupim dzieciństwie, miałem ze 3 gainery i jakieś kreatyny, ale wtedy to była tylko strata kasy.

DaN322
15-01-11, 15:43
BEZ LINKÓW DO ALLEGRO! - MolderDist

slim shady
15-01-11, 15:52
Rezultaty... takie sobie, po ponad miesiącu niecały centymetr w bicepsie.
To ile Ty chcesz rosnąć ? 5 cm na cykl ??

******** ma do dzisiaj promocje na mono, dołóż do tego arginine/cytruline + dieta i lecisz

DaN322
15-01-11, 15:57
slim, a mógłbyś jakieś konkrety? Jakie mono, jaką argininę? ;)
A co do rośnięcia - ja tam się cieszę z każdego milimetra, ale jak patrzę po kumplach to oni przeważnie więcej wyhaczają na cyklu ;)