Zobacz pełną wersję : wpc 80
Witam chce zakupić sobie jakieś odżywki do nabrania masy. Jestem szczupły jem a to nic nie daje, tylko tak nie bardzo mam czas chodzić na siłownie więc bardziej chodzi mi o takie bez ćwiczeń albo jakieś brzuszki pompki czy ćwiczenia z hantlami. Myślałem żeby sobie kupić białko np. wpc 80 co wy na to
Ja sie ciesze nie wiem jak inni
feelthekick
13-01-11, 21:06
no to sluchaj KAROL - po co ci białko, jezeli nie chcesz cwiczyc, w ogole PO CO CI BIALKO wpc, jezeli 'uzywa sie' go tylko jako UZUPELNIENIE diety a wchodząc w tok twojego rozumowania myślisz, że wypicie 3 razy dziennie białka zmieszanego z wodą zrobi z ciebie skurwy....
Nie ma tak łatwo, kazdy by tak chciał -> nie masz czasu na silke to nie zadawaj glupich pytan, na pompkach nie urosniesz (wiem z autopsji).
Spoko koksem nie będę ale czy da się na tym przytyć troszkę ;p
przytyjesz jak bedziesz więcej jadł z talerza kupisz białko zaczniesz jesc więcej białka i schudniesz uwierz:)
nie kupuj nie ma sensu.
to może jakiegoś gajnera albo węglowodany
mogą być węglowodany - każdy Ci poradzi miche ryżu/makaronu 6razy dziennie i juz. zalezy co masz na myśli pisząc weglowodany? carbo? to juz lepiej ten ryż wcinaj. Ludzie chcą chudnąc a Ty chcesz tyć? lato idzie ;)
dobra rada będziesz pić odżywki bez siłowni to ci śmietnik urośnie zaprzestań picia kawy palenia fajek alkocholu dragów napoi energetycznych jedz w miare regularnie ok 6 posiłków dziennie a masa pójdzie
MolderDist
21-01-11, 02:23
co za temat...