Zobacz pełną wersję : boldek db pharma?
jak wyglada sytuacja z 200mg w butlach bo były 1000 mam alchemie działa dobrze ale cos słyszałem ze db jeden z niewielu ma deklarowane steżenie a na boldku zamierzam jechać z pół roku oczywiście z testem .
Oraz czy ktoś ma info czy testował jakiś doby tren enan acetat juz mam.
pomysl o trenie atomiku. nie testowalem ale u mnie ci co brali byli zadowoleni.
chcesz konkretny tren bierz tren hexa z balkana - u mnie na niego czekaja juz,
z underowych jak chcesz alchemie szukaj mix 150 - wrzucalem foto kiedys, mocny srodek,
ze swiezych ziomek moj bierze wlasnie vast acetat 100mg/ml, zadowolony bardzo
LG dzięki acetat alchemii szczególnie 100wyrywają z butów mix jaka dawka 2 razy 150mg bedzie oki.
bo jestem na boldzie z omką dałbym lekko tego miksa.
jak lekko to 2 x 1ml week
jak troche mocniej :) to 3 x 1ml week
A jeszcze pytanie do ekspertów LG , volda, falena e mój dill między 100 a 200 db pharmy chce tylko 50% więcej ceny,
czy db moze cos obciąć na tych 200 wiadomo dill mi nie powie.
fallenursus
10-01-11, 14:11
ch wi jak u was robia. moj zrobil wyprzedasz na winstrola 25mg to wyrwalem 2 za cene poltorej.
jak zwiekszyli sterzenie npp za 100 na 150, cena poszla w gore 10$....
A jeszcze pytanie do ekspertów LG , volda, falena e mój dill między 100 a 200 db pharmy chce tylko 50% więcej ceny,
czy db moze cos obciąć na tych 200 wiadomo dill mi nie powie.
raczej dobry uklad,
a czy tam jest deklarowane to wiesz - swiety nawet nie wie,
bold db 100mg działal naprawde dobrze , teraz robią 200mg co do działania nie mam info.
vold na jakiej dawce jechałeś db bo ja zamierzam około 750mg przez sześć miesięcy no db pharma + alchemia
no przy tak długim cyklu acard non stop albo skrócić do 16 tygodni i dać 1 gram ale że boldek czym dłużej tym lepiej,
podobno bardzo wolno rozkręcający się kosmetyk.
16tyg na dobrym boldku jest ok,
proponuje jednak wybrac jedna firme i jej sie trzymac,
bedziesz przynajmniej wiedzial czy jest warta uwagi i czy wbijasz wartosciowy towar,
bo jak pomieszasz a gdzies bedzie cos innego niz bold bedziesz w kropce i nie bedziesz wiedzial jaka firma zawailla
LG alchemia na bank działa dwóch kumpli brało z tego samego żródła co ja wszystko wygląda na to że db też powinna działać,
ale racja lepiej trzymać sie jednej firmy db mnie drożej wyszło ale tak jak pisałem dill sie zarzeka ze ma deklarowane stężenie,
co w underach szczególnie boldek npp oxa jest rzadkością.
wziaąem też heliosa db już sa w butelkach 10ml to na wiosnę dam tylko przed treningiemami z t3 i trenem do tego femara i powinno być sucho teraz robię lekką masówkę metka niskodawkowana jelfy 15-20mg omka 500mg i bold 750mg dieta aminki białko bcaa wszystko jest dopracowane potem zrobie mostek na propie hcg lekkki trening a potem wycinka bolda nieco zmniejsze.
ta co jest w polskich aptekach 2,5mg mam jeszcze arimidex ale on blokuje igf ale ma mniej sidów.
bardziej uwierzył bym w bolda który ma 100mg na 1 ml niż 200 czy 250mg, patrząc np na firme malay to bold flakon 10x100mg niewiele różni się cenowo od decy flakon 10x200mg, a są firmy że bolda 250mg x 10mg można kupić za psie pieniądze.
vold to tylko nasze przypuszczenia a ch wie jak to jest do końca.
mam taki sprzęt z db pharmy npp ,prop, boldek winko i meta tabletki, helios.
jak wbijałes heliosa insulinówka w obie częsci brzucha po pół insulinówki trzeba trzymać fałde brzucha jak przy hcg?
ta co jest w polskich aptekach 2,5mg mam jeszcze arimidex ale on blokuje igf ale ma mniej sidów.
jak bardzo taka zabaweczka uszczupla portfel?
bralem heliosa to trzymalem tak, inaczej to troche ciezko wbic :)
LG ja miałem od dilla femarę po negocjacjach za 220zł ori , on też chciał sie tego pozbyć bo mało osób to bierze częsciej tańszy arimidex na listki , brałem wtedy więcej rzeczy drogo ale taniej niż aromasin.
znajomy z innego forum wbija bolda pmp i strasznie zadowolony, twierdzi iz dzialanie wrecz ksiazkowe
znajomy z innego forum wbija bolda pmp i strasznie zadowolony, twierdzi iz dzialanie wrecz ksiazkowe
IMO boldek to kosmetyk
jaką dawkę brał kolega?
vold to tylko nasze przypuszczenia a ch wie jak to jest do końca.
mam taki sprzęt z db pharmy npp ,prop, boldek winko i meta tabletki, helios.
jak wbijałes heliosa insulinówka w obie częsci brzucha po pół insulinówki trzeba trzymać fałde brzucha jak przy hcg?
nie ma znaczenie jak będziesz wbijał heliosa czy tak jak hcg czy inaczej, rób tak aby Ciebie było wygodniej, heliosa masz chyba ze starych zapasów bo z tego co wiem teraz go nie robią.
grzesiek k
16-01-11, 10:29
heliosa masz chyba ze starych zapasów bo z tego co wiem teraz go nie robią.
masz jakies info na temat czemu produkcja staneła jakas wpadka/zajscie?helios cieszył sie dobrym działaniem i osoby stosowały go po kilka razy tzn ze wszystko było ok wiec ciekaw jestem co wpłyneło na to...
z tego co wiem to brak składnika y...
nie ma znaczenie jak będziesz wbijał heliosa czy tak jak hcg czy inaczej, rób tak aby Ciebie było wygodniej, heliosa masz chyba ze starych zapasów bo z tego co wiem teraz go nie robią.
heliosy robią teraz małe butle o pojemnośći 10ml i tylko takie podobno mają byc tak mi dill gadał.
no i takie dwa zakupiłem na próbę.
nawet małe to stary zapas,