Zobacz pełną wersję : Kurier siodemka!
Panowie jak jest z usługami owej firmy?
zamówiłem pewien produkt na allegro, dostałem numer listu przewozowego, żeby śledzić
trasę paczki.
patrzę sobie dzisiaj rano - i była w w dzisiejszych doręczeniach,
a dodam, że nawet mnie to ucieszyło bo czekam na nią
kuriera nie było, nie dzwonił, a jak sprawdzam na stronie siodemka to piszę
że nie udana próba doręczenia, paczka awizowana.
Nie mam żadnego awizo, nikt się nie kontaktował,
paczka za pobraniem . W regulaminie nie mogę doczytać czy podejmie jeszcze próbę doręczenia
trochę mnie to wkurwiło bo będzie negatyw + zwrot kosztów w obie strony!
Panowie jak jest z usługami owej firmy?
zamówiłem pewien produkt na allegro, dostałem numer listu przewozowego, żeby śledzić
trasę paczki.
patrzę sobie dzisiaj rano - i była w w dzisiejszych doręczeniach,
a dodam, że nawet mnie to ucieszyło bo czekam na nią
kuriera nie było, nie dzwonił, a jak sprawdzam na stronie siodemka to piszę
że nie udana próba doręczenia, paczka awizowana.
Nie mam żadnego awizo, nikt się nie kontaktował,
paczka za pobraniem . W regulaminie nie mogę doczytać czy podejmie jeszcze próbę doręczenia
trochę mnie to wkurwiło bo będzie negatyw + zwrot kosztów w obie strony!
miałem tak z DHL po prostu ściema że ktoś był nie chciało im się i tyle następnego dnia byli u mnie.
miałem tak z DHL po prostu ściema że ktoś był nie chciało im się i tyle następnego dnia byli u mnie.
próbowałem się dodzwonić.
napisałem im e-maila.
Siódemka to najgorszy syf. Bardzo często robią tak jak mówisz. Jak ja do frajera nie zadzwonię to do mnie nie przyjedzie. Najlepiej jakbyś załatwił sobie numer do kuriera z Twojego rejonu. Albo zadzwonił do centrali siódemki i powiedział jaka była sytuacja, gościu dostanie zjebke i przyjedzie. Już tak miałem. Typ musiał zapierdalać, mimo, że był już w punkcie Siódemki i miał kończyć pracę. Nie można się patyczkowac z tymi cieciami z Siódemki.
udało mi sie dodzwonić, ale ich kurier nie odbiera telefonu
Dziwne ja zawsze z Siódemki jak brałem byłem zadowolony , a nawet jak mnie w domu nie było to paczke zostawił u sąsiada.
no i udało mi się.
paczka będzie w poniedziałek do godziny 9tej
aha - ponoć błąd systemu, paczką dzisiaj w ogóle nie wyjechała do mnie.
tez czekam na suple z allegro, wyslane wczoraj 7dmka mialy dzis byc a ich nie ma;]
w dodatku zamowilem je w niedziele a dopiero po zakupie mi oswiadczyli ze sa opoznienia i wyslali w czwartek
tez czekam na suple z allegro, wyslane wczoraj 7dmka mialy dzis byc a ich nie ma;]
w dodatku zamowilem je w niedziele a dopiero po zakupie mi oswiadczyli ze sa opoznienia i wyslali w czwartek
wczoraj to raczej nie ;D 3króli
ja będe unikał tej firmy!
gls, ups, dpd jak już
Dzień dobry,
Pana paczka jest już spakowana, będzie wysłana dzisiaj. Otrzyma Pani przesyłkę w przeciągu 1 dnia roboczego (kurier Siódemka).
Nadawcą paczki jest firma ACTIVE BODY - właściciel BCAA.pl.
06 Sty 2011, 17:23
tak wiec w 3króli ;]
sam zawsze wysylam ups'em. zawsze odbieraja paczke na czas i na 2gi dzien klijent juz ja ma. co najwzniejsze najtaniej w PL.
tz. za posrednictwem "wysylajnajtaniej.pl" ale dla mnie liczą sie pln'y
ja mam do wyslania komplet kól i wlansie nie wiem gdzie w ogole zadzownic, UPS mysle ale nie moge znalesc telefonu zeby zamowic kuriera bo nigdy sie to nie bawilem,
ja mam do wyslania komplet kól i wlansie nie wiem gdzie w ogole zadzownic, UPS mysle ale nie moge znalesc telefonu zeby zamowic kuriera bo nigdy sie to nie bawilem,
wejdz na te strone co podalem. tam nadasz paczke zaplacisz przelewem. ustalisz date odbioru paczki. wszystko online. potem tylko podajesz paczke kurierowi i to wszystko
sam zawsze wysylam ups'em. zawsze odbieraja paczke na czas i na 2gi dzien klijent juz ja ma. co najwzniejsze najtaniej w PL.
tz. za posrednictwem "wysylajnajtaniej.pl" ale dla mnie liczą sie pln'y
osobiście gdy pracowałem w firmie gdzie właśnie biznes opierał się na współpracy z kurierami to szef miał umowę
z dpd - solidna firma, przy podpisanej umowie korzystne warunki, szef miał cenę porównywalną z ups ale wybrał dpd
a palety szły rabenem i tych kurierów wspominam najlepiej - zajebiści ludzie, pogadali, pośmiali się , pomogli
zarejestrowałem już sie tam tylko jutro musze zwazyć ile alufelgi z oponami ważna i jaki wymiar maja razem położone na siebie ; )
fallenursus
08-01-11, 02:16
ups to zlodzieje.najdrozsza banda zlodzieji
siodemka to syf potwierdzam z dpd ani ups ani razu problemu nie mialem ;)
3tyg ponad czekalem na bialko ;] zamowilem na kf... nie to ze obsluga byla nie mila to jeszcze mi wkrecali ze to moja wina i nie odebralem paczki co oczywiscie miejsca nie mialo:P Banda chuji i tyle :P
Wg mnie teraz już chyba wszystkie firmy kurierskie to mniejszy lub większy syf :P
mojemu koledze ta firma kolce do biegania miala przywiesc zpuznili sie 6 dni
3 razy szła do mnie paczka siódemką. Raz doszła nast dnia po wysłaniu, dwa razy po trzech dniach, także nie jest tak źle